Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przewstydna

wycisnac,czy nie ruszac?

Polecane posty

Gość przewstydna

wyskoczyl mi wczoraj okropny pryszcz na srodku czola,chcialabym sie go jak najszybciej pozbyc,wystarczyloby w zasadzie tylko lekko nacisnac,zeby zeszla ropa,ale nie wiem czy to tylko nie pogorszy wszystkiego.(przepraszam za taki dokladny opis :-P) jak sie go najszybciej pozbyc? :-/

Gość boze co za pytanie
pierwszy raz Ci pryszcz wyskoczyl,ze nie wiesz co z nim zrobic?:-P:-P:-P

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
Może delikatnie wyciśnij..... Potem na to glinka zielona na jakieś 20 min. na noc sudocrem i nie powinno być źle... Chociaz ja bym chyba zaczekała do soboty. No chyba, że jutro nigdzie nie wychodzisz :P

Gość gryzońka
wszyscy mowia zeby nie wyciskac, ale mi sie robia pryszcze, które sa zakonczone bialym czubkiem, w ktorym jest ta materia i jesli go nie wycisne to nie zniknie. Dodam ze nie cierpie wyciskania, no ale niestety.....sorry za opisy:)

Gość wycisnj
lepiej miec rane na pol czola niz syfa z ropa- fuj

Gość e tam....
Jak widać ropę to trzeba wycisnąć i koniec!!

Gość wycisnj
jesli nie wyciszniesz jutro bedziesz mila krater wielkosci rowu marjanskiego a pozniej blizne na 3 milimetry wglab czola

Gość przewstydna
ropy nie widac jeszcze,na razie jest czerwona gula:-P okropnosc

Gość nowa monika
nie wyciskaj bo wycisniesz jeden a potem bedziesz miala ich coraz wiecej Posmaruj jakas mascia a napewno zniknie Ale nigdy w zyciu nie wyciskaj Moja kuzynka tez tak miala Posmarowala czyms i to byl pierwszy i ostatni syf Ale zrobisz jak zechcesz Tylko zebys pozniej nie zalowala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kamcia999
Mam doświadczenie Jesli to jest tylko bulka bez białej ropy to zostaw, sam zejdzie po kilku dniach. Jak Ci wyskoczy ropa to wyciśnij lekko, ale bezpośrednio przed i po umyj ręce a potem troszke przetrzyj spirytusem. Potem Ci to zaschnie i więcej nie ruszaj, zniknie. A jak ponownie Ci podejdzie ropą to zrób to samo, ale juz nie powinno.

Gość dughghgf
zawsze jak sie wyciska trzeba zrobic tak az zacznie (po ropie i potme takim przezroczystym plynie) leciec krew. wtedy mamy pewnosc ze wszytsko wyszlo. bo jak zostanie tma troche ropy to na nastepny dzien od urosnie od nowa

Gość dughghgf
i nie wyciskac samimi paluchami! (bron boze paznokciami) naloz sobie na opuszki chuusteczke albo papier toaletowy :P

Gość no czego
a czemu nie wolno paznokciami?

Gość bo bo bo
zostaja slady - blizny. Wbijasz sie gleboko w skore