Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu skandal

skandal!!!!!!

Polecane posty

Gość po prostu skandal

jem właśnie kanapkę, czytam sobie forum, i ku**** mać z chleba ciągnął się włos który siegał od kromki do mojej buzi!!!!! Obejrzałam dokładnie, włochal był z chleba i nikt nie wmówi mi, że z worka z mąki!!!!! To znaczy co?Mam już nigdy nie jeść chleba jak lu petitki z którymi miałam podobną przygodę, ża włosa miałam w gardle a drugi koniec słodko tkwił w ciasteczku??!!!!! Boże !!! Jestem naznaczona i to wcale nie jest smieszne!!!!

Fuuuuj:O Ja kiedys znalazlam w chlebie insekta, wołka zbożowego. Ps: swoja droga nigdy nie wiesz co znajdziesz w pozywieniu:D

Gość po prostu skandal
nawet Ciebie bo raczyłaś wejść i nawet coś napisać, to pewnie Ty pracujesz w piekarni i z nienawiścią do wszystkich wsadzasz swoje kudły do ciasta na chleb i lu petitki!!!!!!

a może to był włos kogoś z Twojej rodziny ?? radzę Ci zbadać go w laboratorium :D

Gość po prostu skandal
spierdalaj, nie wiesz co jutro znajdziesz w żarciu

Gość szczyt szczytów
miałam kiedyś kurzy pazur w pasztecie - wtedy ostatni raz jadłam pasztet drobiowy:)

Gość aarraa
a słyszeliście o tym facecie z krakowa który znalazł ząb psa w snikersie?:o zaskarżył ich na 40 tys...to było jakoś w zeszłym tygodniu:o

Gość .. . . . .. .. ... .. .
a pola ziemniaków są naworzone krowim łajnem...jesteś pewna, że przy obieraniu myciu i gotwaniu zostaje usunięta cała kupa?? a jabłka jadasz?? może zbierał je chgłop tymi samymi rencami co se fujaśkę trzyma jak szczy?? jesteś pewna że wystarczy je umyć?? itd... nie można być zbyt brzydliwym....w końcu to tylko jeden włos a nie zdechła mysz. shit happens

Gość aarraa
masakra:o

Gość po prostu skandal
no wiecie co!! co my jemy?! Kiedyś słyszałam drastyczną historie nie wiem na ile prawdziwą, że jakiś piekarz z drugim schlali się w pracy i narzygali do garów z ciastem niestety na chleb własnie. I jakaś kobitka zagustowała w wyrobach tej piekarni i na kolejny dzień również domagała się bułeczek kiełbaską. Jest to na tyle obrzydliwe, że nie chce mi się wierzyć, że to prawda. Ale z tym zębem to już przegięcie

Gość po prostu skandal
nie wiem czemu jakoś gdyby to był włos zwierzęcia toby mnie tak nie brzydził jak ludzki. Zaraz widzę takiego zaświnionego pijaczka ode mnie z klatki z takimi tłustymi kluchami na głowie fleeeeee

Gość jesteś załosna
spierdalaj:/

Gość po prostu skandal
a ty idź nażryj się chleba z kłakami, boże dlaczegu ludzie są tak durni. jak ci się nie podoba to nie właź tu i nic nie pisz

Gość jesteś załosna
teraz żałuję że tu wlazłem bo jak widzę twoje biadolenie to mi się zwraca. Wyglądasz mi na jakas pojebana:/ co ty wogóle piszesz za suchary. jakbym rzucał takimi postami to by mi pozniej było wsytd ludziom w oczy patrzec:/

Gość danusiaa
a ja myślałam ze jak znalazłam pszczole w dzemie to jestem gosc , kurde czasem jem te mrozonki:(

Gość ja mialam kiedyś
w wedlince drobiowej piorko/....ale nabralam wstretu.................bleeeeeeeechhh ps. gdy piekarz na kacu po swietach np. to kto wie co moze byc w skladzie tego chlebka...;)

Gość po prostu skandal
a skąd wiesz jak wygladam? A ty na jakiego wyglądasz skoro siedzisz na forum dla kobiet i interesuja cię takie rzeczy że aż nie możesz się powstrzymać żeby czegoś nie napisać

Gość jesteś załosna
a chuj z tobą:/ nie chce mis ie gadać z taka wariatką:/ jestem tu jak i wielu innych facetów. gdbym siedział na antykoncepcji to byś mogła biadolić te swoej farmazony o forum dla kobiet ale tak to SPIERDALAJ. wygladasz mi na taka bo piszesz jak wiejska dziewczyna sfrustrowana po nieudanym dojeniu swojej krowy:/

Gość szczyt szczytów
bleeeeeeeee mrożonki - gotowałam kiedyś "Bukiet jarzyn" firmy znanej bo zaczynającej się na literkę H i jak się ugotowało to między fantazyjnie pokrojoną marchewką, różyczkami kalafiora i brokułów pływała brzuchem do góry WIELKA LICHA. Mrożonek tej firmy też nie kupuję :)

Gość taki jeden X
Oj zaraz skandal :D Włosy to zrogowaciały twór naskórka, obficie występują na głowie, pod pachami i w okolicy łonowej. W innych częściach ciała włosy są słabiej rozwinięte, często w postaci meszku. Część włosa występująca nad powierzchnią naskórka nazywa się łodygą, natomiast część znajdująca się poniżej powierzchni nabłonka korzeniem. Część dolna korzenia jest kolbowato rozszerzona i nazywa się opuszką.W opuszce znajdują się komórki macierzy a w śród nich melanocyty, a w opuszkę włosa pukla się brodawka. Włos składa się z warstwy rdzennej, korowej i osłonki włosa (pochewki). Korzeń włosa otacza łączno tkankowa torebka, do której przyczepiony jest mięsień przywłosowy, a drugi jego koniec przyczepia się do tkanki łącznej skóry. Włosy w ciągu życia ulegają ciągłemu wypadaniu i odnowie dla każdego włosa indywidualnie, okres od początku tworzenia się włosa aż do stanu spoczynku i uformowania się nowego nazywamy cyklem włosowym -> w różnych okolicach skory jest różny a składają się na niego okresy: 1. Anagen – wzrost włosa (od 2 do 6 lat) 2. Katagen – faza przejściowa, w tym czasie opuszka włosa staje się mniejsza; szczególnie macierz (3 tygodnie) 3. Teogen – okres spoczynkowy (do 6 miesięcy) i pod koniec tego okresu włos wypada a w mieszku włosowym tworzy się nowa opuszka i nowy włos. W ciągu doby tracimy od 80 do 100 włosów. Nadmierne wypadanie włosów nazywamy łysieniem. Łysienie przejściowe występuje np. po porodzie, po zaprzestaniu stosowania leków antykoncepcyjnych, po ciężkiej chorobie i stresie a przyczyną jest zwiększenie liczby włosów przechodzących w fazę spoczynku. Gruczoły wydzielania wewnętrznego mają wpływ na włosy. Niedoczynność tarczycy powoduje, że włosy są matowe, kruche i łamliwe a w nadczynności jedwabiste i cienkie.Na wzrost i wygląd włosów ma wpływ ogólny stan zdrowia i odżywienia jak i odpowiednia pielęgnacja. Pod względem chemicznym włos składa się z keratyny, która jest białkiem oraz substancji nie organicznych takich jak: siarka, potas, żelazo, miedź, mangan, fosfor i wapń Barwa włosa zależy od ilości i aktywności melanocytów w opuszce włosa, zanik barwników powoduje siwienie.

Gość paznokieć
jedząc kiedyś bułkę, tarfiłam na coś twardego. Potem okazało się, że to ułamany paznokieć!!! Bynajmniej nie mój!!! Pfe!Nic już nie kupuję z tamtej piekarni ;-(

Gość po prostu skandal
mocny w słowach a w majteczkach tyci tyci?:) kompleksy wychodzą jak nic, powodzenia nie masz i dlatego nie siedzisz na forum o antykoncepcji bo i po co tylko wolisz pokazywać tutaj jaki z ciebie macho,a w rzeczywistości nawet nie zapytałbyś mnie na ulicy która godzina bo byś się sfajdał w gacie chłopczyku

Szczurex nie robi na mnie takiego wrażenia jak ząb w batonie. Kurde, znaleźć pół mrożonego zwierza w torbie a znaleźć kawał kundla w pasczy to mi robi róznicę.:o Pamiętam, że jako dziecko znalazłam muchę w oranżadzie. Byłam z tego bardzo dumna i chwaliłam się innym dzieciom na podwórku, które mi dziko zazdrościły.:classic_cool: Takie mieliśmy zabawki...:o

Gość jesteś załosna
ale z ciebie dziecko chłoppcze:/

Gość ja też znalazłam
otwierajac kiedys FRUGO dzdzownice! jak otwieralam to nakretka jakos dziwnie wygladala bo byla niewcisnieta srodkiem ale stwierdzilam, ze moze wujek juz otworzyl. a po tworzeniu i spojrzeniu pod nakretke zobaczylam to cos :/ bleh :/