Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desespoir

nie mam juz sily...

Polecane posty

Gość desespoir

nie mam już siły walczyć z myślami, nigdy nie byłam silna;( przeroslo mnie to wszystko jestem tchorzem...uciekam,ale nigdy nie byłam odwazna, starałam się życ, bo tak trzeba..bo bliscy, bo nie wolno sie poddawac... jestem egoistka, pierdolona egoistka;( bo mysle tylko o sobie, o tym,zebym JA sie juz nie męczyla nie chce myslec o bliskich, boje sie, chciałabym żeby ze łzami wypłyneło ze mnie całe zło, bezsilnosc i rezygnacja, ale to niemozliwe. to mnie przerosło, nienawidze siebie za to, powinno mnie boleć, bardzo, za to ,że taka jestem, taki nikt, ktore jak jakis dziwoląg nie potrafil sobie poradzic z problemami, z codziennoscia, z myslami i strachem, taka OBCA, niewarta nawet chwili zastanowienia, pomyslenia, ani cienia uczucoa. nie chce juz MYSLEC, to upakarzające, i boli. nie powinnam byla nigdy sie urodzic, tyle kłopoto mniej, dla mnie i dla innych. chce jak najlepiej, mam dość niektorzy p prostu sie nie nadają do życia, nie mają tej przebojowosci, sily dzialania, woli ptrzetrwania... najłatwiej sie poddac...i niestety chyba to prawda;( bez sensu jest to wszystko. i to,ze to napisałam. kolejne jęki i głosne lamenty..żałosne:(

Gość po czym
każdy czasem musi się wygadać, wylać tę gorycz, która w nim tkwi i nie pozwala żyć. Mogę Ci dać tylko jedną receptę na "siłę" - postaraj się wyszukać w każdej niekorzystnej dla siebie sytuacji, w każdej chwili zwątpienia chociaż jeden mały plusik. Znajdziesz jeden, pojawi się i drugi większy, itd. Pamiętaj - w każdym życiowym "minusie" są plusy, i nic w życiu nie dzieje się przypadkowo - wszystko jest po coś - co? okaże się w przyszłości. Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu pozytywnych stron złych przypadków życiowych (zawsze się je da znaleźć - wiem co mówię)

Gość desespoir
ja probowalam, naprawde, teraz juz nie mam sily na kolejne rozczarowania i upadki..znowu nie wyszlo..jestem beznadziejna. brawo dla mnie. wielki początek cudownego konca. przepraszam

Gość koniecznie idz
do psychologa! w sumie jestem w podobnej sytuacji,ale mam jeszcze nadzieje ze będzie lepiej:) w pradzie brak mi sił i działnia ale nadzieje mam,pozdrawiam

Gość desespoir
dziekuje za rady.mile jesteście,naprawde dziękuje..ale ja juz chyba postanowilam.mam nadzieję,że mi się uda.musi.. pozdrawiam.

Gość a teraz uszczypnij się w udo

Gość Justyna...
desespoir STOP!!!! skarbie możemy porozmawiać ? mam do Ciebie kilka pytań :)

Gość desespoir
o czym chcialabys rozmawiac?

Gość Justyna ...
do czego tak naprawde nie masz siły o co chodzi ?

Gość desespoir
to nie ma sensu. tego za dduzo, trudno zrzumiec, trudno uwierzyc, ciezko nawet pisac. to niczego nie zmieni, nie pomoze mi juz, skoro do te pory nie pomoglo.naprawde bardzo chcialam okazac sie silna,moc byc z siebie dumna,e potrafilam.jestem sama, nikt mnie nie rozumie,i sie nie dziwie, trudno zrozumiec kogos takiego jak ja.takie dziwadlo,najgorsza ta siwadomosc, ja juz jej nie chce, taka kara..tylko dlaczego...nie chce juz o tym myslec i sie zastanawiac i analizowac. nie warto.dobranoc

Gość desespoir
przepraszam,naprawde nie warto.

Gość Justyna...
poczekaj chwilke ;)

Gość Justyna...
skąd te czarne mysli ? wiesz co porozmawiajmy chwilke , czy mozesz?

Gość desespoir
zle sie czuje. nnie chce tutaj rozmawiac, tak na forum. po co wszysc maja czytac to wszystko.to niewazne. dziękuję Justynko za zainteresowanie mną

Gość Justyna...
Desespoir co Ty za bzdury piszesz jak to nie warto ? a Twoje życie ? jak to nie warto żyj i Badz szczęśliwa i TO WARTO szkoda że Ciebie tu nie ma . Powodzenia i uwierz mi dla SIEBIE DUŻO WARTO :)

Gość Justyna...
mam czarnego nicka jeśli chcesz ?

Gość desespoir
dziekuje,jestes bardzo mila...a po co ten czarny nick?co mialabym z nim zeobic?

Gość Justyna ...
wielkie rzeczy napisz na maila , jeśli chcesz ... nie zmuszam , wiesz co może inaczej połóż sie spać a jutro jak Będziesz Miała chęc to napisz , myśle że potrafie Tobie pomóc , ej zawsze jest jakieś wyjscie do miłego , spij spokojnie dobranoc :)

Gość Justyna..
KLEOFASS nie mam głupiej nawet dupy:D wyobraz sobie że jest zgrabna :P