Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelkaaa8888

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość amelkaaa8888

Czy ktoras z was byla kiedys zakochana w kims kto byl zakochany w kims innym , odczekala i teraz jestescie razem? (lub znacie taki przypadek) Tzn czy facet moze byc na tyle zaslepiony ze nie dostrzega tego co pod nosem.

Gość Odpuść sobie
serio, dobra rada 🌼

Ja bylam zakochana na smierc w chlopaku mojej najlepszej przyjaciolki,zawsze sie w nim podkochiwalam.Z lojalnosci jak oni chodzili ze soba \"oddalilam \" sie od nich,ale to bardzo bolalo:najlepsza przyjaciolka+ facet zycia:( Nigdy jej o tym nie powiedzialam,oni zerwali potem,on ma zone... Moze smieszne,ale o pierwszej milosci (nawet bez wzajemnosci) dlugo sie pamieta....Minelo dobre 10 lat a on czasem mi sie sni,mysle o nim....Pomimo,ze mam meza,szczesliwe malzenstwo... Ot,tak sobie-taki maly sentymencik:(

Gość nitka77
A mnie się zdazyło!Zakochałam sie w facecie który kochał inną ,do tego stopnia że gdy zaszła w ciąże z jeszcze innym chciał uznać dziecko!Bardzo cierpiałam bo spotykałam ich na uroczystościach rodzinnych.Po 4 latach w końcu mi się udało.Jesteśmy ze soba już 9 lat,wielka miłość przeszła i teraz siedzimy jak stare dobre małżeństwo i się zastanawiam czy w ogóle ma sens takie pojęcie jak "on jest miłością mojego życia". Wszystko kiedys mija ale nie zapomnę tego uczucia kiedy go przy mnie nie było.