Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkas

Spadają mi buty

Polecane posty

Gość pinkas

mam pantofle, które maja zwężające się czubki, ale nie moge ich nosić bo spadają mi z nóg. Dzisiaj ledwo do pracy przyszłam. Jak włożę wkładki to czuję się jak Chinka, mam podkurczone palce. Oprócz tego mam z tyłu butów zapiętki, ale i tak mi to nie pomaga. POMÓŻCIE!

Gość pinkas
mogę też na gumkę ale chodzi mi o to, czy można buty zmniejszyć u szewca?

Gość to pewnie są
za duże Jak mierzyłaś? chyba się nie da ich zmniejszyć u szewca

Gość pinkas
rozmiar jest dobry 36, bo taki noszę, ale one jakby wcale nie tzrymają się stóp zastanawiam się czy nie pomogą mi takie niepełne wkładki np. na środek stopy wypchałam sobie watą czuby, ale też nie pomogło

Nie bardzo wiem, co to są te zapiętki z tyłu buta. Sama kupiłam sobie niedawno takie z odkryta pietką, mają one tylko taką jakby gumke własnie na piete, czy to o to chodzi? Naprawdę nie da sie w tym chodzić? :O

Gość pinkas
zapiętki to takie grube poduszeczki kształtem przypominające nerkę naklejane właśnie za piętą, żeby buty nie spadały i nie obcierała sie stopa

Gość Spadają mi buty
Dziewczyny co wy za buty kupujecie nie wszystko co ładne i modne jest wygodne....ale mi się zrymowało hihihihi:classic_cool:

Gość pinkas
ja jaoś nie moge przekonać się do butów z okrągłymi czubkami, dla mnie są takie babciowate wole w szpic

Gość pinkas
mnie ze 100 modeli może z 5 się podoba, ale tylko u innych, wydaje mi się że do mojego stylu ubierania nie pasują

Nie twierdzę, że mnie się wszystkie podobają. Też jeden model na sto. :D Jestem marudna, jesli chodzi o zakup butów. Mam też bardzo eleganckie buty na wąskim koturnie z dłuuugim czubem, ale pierony się pokrzywiły po kilku założeniach i wyglądam w nich jak Sindbad.:o Też masz ten problem?

Gość pinkas
nie, moje żadne się nie wykrzywiły, tylko najwyżej obtarły a skórzane masz? może Twoje były z kiepskiej jakości skóry

Gość pinkas
ja jak mam założyć coś wygodnego to noszę z kwadratowym czubem lub adidasopodobne