Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ośmieszająca

ośmieszam się?

Polecane posty

Gość ośmieszająca

Powiedzcie mi czy wypada 30stolatce jeszcze chodzić w miniówkach? wiecie wiek nie bardzo chyba pozwala natomiast figura jest bardzo ładna. czy nie ośmiesze się?stara baba a wminiówkach chodzi. od razu mówie z młodo wyglądam i bardziej jestm zwariowana niz powazna paniusia w garsoneczkach z ą i ę. No i kolor rózowy - lubie go, rozświetla mnie, rozjaśnia, odmładza ten kolor, i wizualnie lepiej w nim niz w ciemnych. co o tym sądzicie? pewnie powieciez ze kolor różżu jest cukirkowy i dla tipsiar. No ale mi pasuje bo on tak mnie odmładza, rozjaśnia mnie...dodaje delikatności. nie pasuje on każdej kobiecie a mi akurat pasuje. czy to żle jest odbierane na ulicy? wypowiedzcie się.

Gość no skoro
myślisz, że juz jestes stara ( ba masz aż 30 lat :D:D ) to ... nie chodź w mini spódniczkach. Ja mam prawie 50 i chodzę w mini tzn. takich które kończa sie 10 cm przed kolanem. I w ogóle mnie nie interesuje czy to sie innym podoba :P

róż to niekoniecznie kolor tipsiar ... jest duzo kobiet które ładnie wyglądająw różu, ale są ubrane gustownie, maja jakiś swój styl poza tym 30 lat to bardzo mało - jesli masz fajna figure ( zreszta nawet gdybys nie miała- jak sie dobrze bys czula) to wypada nosic mini spodniczki

Właśnie...30 latka to nie stara baba :), a poza tym to figura decyduje a nie wiek, co wypada założyć.

Gość ośmieszająca
no ale wiecie wydaje mi sie ze powinnam juz byc powazna a nie trzpiotka. Powinnam wcisnąc się w garsonki a nie zgrywać 20sto latke. tak sobie myslę własnie. Mam wiecie na mysli miniówki sprzed kilku lat jak nosiłam jeszcze. Tkie seksownie krótkie , nie takie ze tyłek widac no ale powiedzmy w trappezik, albo dzinsowa wąska mini, takie wiecie ze oko samo schodzi na moje zgrabne nogi. No i własnie kłopot....patrza na mnie faceci i ja sie peszę. Moze nie powinnam nosic miniówek..ale są takie ładne i szkoda mi je wyrzucić:(

Gość ośmieszająca
powiem wam ze wczoraj w autobusie widziałam kobiete z facetem. chyba zakochani świeżo bo sie mizdrzyli jak nastolatki, ona po 50tce on tez. I szczupła taka jak anoreksja prawie.i smiałam się z niej.wiecie czemu? bo własnie miała taka bardzo mini krótką.Nie wąską ale taka ze jak się poruszy czy zakręci to tyłek widac. Czy takie jeszcze sprzedają wogóle? musiała wziąść chyba z szafy jak miała 20 lat. koszmarnie wyglądała i śmiesznie pomimo iz była szczupła. co o tym sądzicie?

Oj przestań dziewczyno, garsonki zdążysz jeszcze ponosić, jak figura sie zmieni (czego oczywiscie nie życzę). Ja mam 33 lata i bez skrępowania noszę mini czy dopasowane spodnie, nie silę się na styl 20 latki, ale starej ciotki też z siebie nie zamierzam robić, przynajmniej dokad figura mi pozwala. :)

nie osmieszasz sie!:)jak dobrze sie czujesz to śmigaj w spódniczach :)pozdrawiam

Gość ośmieszająca
patrze w koło i w moim wieku chodza juz w apaszkach i miniówkach tuż przed kolana jak juz. Noszą swetereki dzinsy lub bojówki.Nie widze na ulicach 30stolatek w mini.

moja mam ma 49 lat,ja 30 i w lato bardzo często chodzi w krótszych spódniczkach jeśli ma się świetną figurę to uważam że jak najbardziej jest to wskazane....... oczywiście nie długość do majtek ;-) ale do połowy uda czemu nie pozdrawiam

Gość do osmieszajacej
Tak, osmieszasz sie, bo nie znasz ortografii. Zamiast myslec ciagle o ciuchac, powinnas WZIAC slowniczek ortograficzny do reki. I Ty kobieto masz juz 30 lat????

Gość byle nie do pracy i gra

Gość no skoro
moim zdaniem troszke przeginasz :) Nie tym, że chodzis z w mini ale tym jak łatwo Ci oceniać i krytykować innych :P. Ten Twój wpis o 50 latce... bleeee... A cóż Cie to obchodzi ? Przecież to jej wybór jak się ubiera . Zniesmaczona jestem bo bardzo dużą wagę przywiązujesz do opinii innych a przy tym sama jesteś z tych co szybko oceniają i nie kryja się z tym, że to co jest nie po ich myśli jest śmieszne, żenujące :(

--> Katarina Witt { Moja mama ma 50 lat a biega w dżinsach i adidasach ] Może mój pogląd jest jakis nie dzisiejszy ale bez względu na wiek w szpilkach sie nie da biegać. :o

a próbowałeś biegać w szpilkach? Uwierz, że rzeczywistość stawia przed nami takie wyzwania, że bieg w szpilkach też może się udać. :)

--> znudzona1 No.. jesli chodzi o akrobatyke to i widziałem jak biegali na szczudłach w cyrku. Ja tylko zasugerowalem ze wygodnictwo jej matki to nic dziwnego. :o

Gość Andrzej staro-młody
ja mam 53 lata i też chodze w miniówkach

Gość jedna taka.
do autorki Jasne,ze mozesz chodzić w mini,jesteś młoda,jedynie w pracy nie polecam,raczej nie wypada. A co do tej 50siątki to chyba nieco przesadzasz,śmiesznie wygląda pięćdziesięioletnia kobieta w mini. Mam 44 lata i mimo świetnych nóg noszę spódnice do kolan.

{ śmiesznie wygląda pięćdziesięioletnia kobieta w mini. } Tina Turner w tym wieku mnie wcale nie smieszyła. :o

Gość jedna taka.
Nie mówimy tutaj o stroju na estradę,to zupełnie inna kwestia

1. Ośmieszać to się będziesz, jak zrobisz z siebie ciocię-starą-pannę-cnotę-niewyżytą. Innymi słowy, kiedy będziesz udawać. Po jakiego diabła? 2. Wbrew pozorom, garsonka może być strojem pociągającym i seksownym. Nie mówimy tu oczywiście o worku-spódnicy i dobranym do niej worku z klapami-żakiecie. Wierz mi, takie garsonki istnieją - moja Siostra posiada kilka takowych, więc wiem dokładnie :p składają się ze spódnicy, dopasowanej i dość krótkiej (ma fajne nogi, ta moja Siostra) oraz żakiecików, takich do pół tyłka, wciętych w talii, dopasowanych wszędzie indziej, bez żadnych poduszek czy zwisów (dodam, że jeden taki kostiumik jest z półelastycznego materiału). Nosi do nich np. dopasowane bluzki z dekoltami, do tego szpilki, nierzadko pończochy i zapewniam, że ze stylem ciotkowato-biurowo-workowato-garsonkowym nie ma to absolutnie nic wspólnego. Przeciwnie wręcz. Elegancka torebka, fajne kolczyki, nie brakuje jej seksu... Nosi też jeansy (zawsze dobrze dopasowane!), bluzeczki sportowe i takież obuwie i nie przejmuje się pierdołami. Ma 39 lat.