Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili21

jaki proszek najlepszy yelp lovella a moze jeszcze inny????

Polecane posty

Gość Wanka
Ja używam jelp i jestem zadowolona.

lili - używałam i jednego i drugiego - nie widzę różnicy. ładniej pachnie lovela. Miałam jeszcze inny - Bobas i ten jest zdecydowanie gorszy, bo nie rozpuszcza się tak dobrze w pralce, powodując powstawanie osadów w pojemnikach na proszek.

Gość persil sensitive

Gość Wanka
Muszę spróbować Lowela bo też słyszałam o nim dobre opinie.

Miałam jeden i drugi i naprawde nie zauważyłam róznicy. Ja jestem z nich zadowolona

Gość wisia
a DZIDZIUS?

Gość ja pralam w jelpie
bo mialam alergie na wszystkie inne proszki do prania. i bylo ok, wiec chyba dla dzidzi tez bedzie w porzadku.

Gość Maggia
jelp nie uczula, jest rewelacyjny zawsze prałam dziecku w jelpie teraz juz w różnych

ja narazie pierwsze prano zrobiłam w Jelpie. ALe jest dosyć drogie, za to słyszałam że bardzo dobry jest proszek \"Dzidziuś\" 2kg kosztuje 9 zł, moja znajoma gorąco poleca :)

Ja bardzo gorąco polecam płatki mydlane. Są rewelacyjnym rozwiązaniem. Używam ich od samego początku. Nigdy nie uczuliły w żaden sposób mojego dziecka. Wybrane ubrania są miękkie i delikatne. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.

Gość gość
Ty z tą swoją reklamą na głowę dostałaś. Nie idzie interes? We wszystkich tematach ta strona będzie niezbędna szukającym jakiejkolwiek pomocy na tym forum? Rusz te swoje cztery litery i bardziej się postaraj, bo wklepywać to samo gdzie się da, to żenada. Inteligencją pewnie nie grzeszysz.

Gość gość
ja będę prała w arielu, tak jak swoje, a płukała w lenorze tylko jakimś sensitive jak zauważę uczulenie, będę reagować