Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nateczka

moda dla troszkę większych

Polecane posty

Gość nateczka

Witam. Bardzo proszę wklejajcie linki do stron z modą XL i XXl. Pozdrawiam.

Gość nateczka
nie wierzę, ze nikogo to nie interesuje

Gość nateczka
up, proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nateczka
nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...................................i podnoszę temat

Gość nateczka
To może nie linki, ale powiedzcie gdzie można kupić fajne ciuchy 42 - 44 rozmiar

Gość htyh56
ja nosze 40 i kupuje w kazdym sklepie:)

ja zapraszam na stronke www.sklepik.beautyline.com.pl są piekne ciuszki i różne proszę o opinię co Wam się podoba a co nie :)

Gość htyh56
destina nie ma takiej www:-/

Gość pełna_szafa
Odświeżam :) Zapraszam do mojego sklepu www.pelnaszafa.com.pl XLki też mogą mieć pełną szafę :) Pozdrawiam Magda

Może po prostu wybrać się do ciucholandu???? tam jest cały wachlarz wyboru dużych rozmiarów. Poza tym jest cala masa sklepów tzw dla puszystych czy z rozmiarami xxl. nie sądzę żeby ktoś miał problem ze znalezieniem czegoś dla siebie. Widać to nawet w sklepach w galeriach. Ciężko jest mi znaleźć jakiekolwiek fajne ciuchy a jak widzę co mnie interesuje to śą już same ogromne rozmiary w których pływam. ale przede wszystkim wskazuję kierunek-- ciucholandy.

Gość salonmodyxxl
Serdecznie zapraszam wszystkie Panie i dziewczyny do naszego sklepu internetowego z modą damską xxl (rozmiary 46-62). Sklep dostępny pod adresem www.sklep.salonmodyxxl.pl Gorąco polecam tuniki. W chwili obecnej asortyment jest dość ubogi, ale z czasem będzie przybywać. Tylko w naszym sklepie jakaś nowość co 2 tygodnie, a ceny prosto od producenta Zapraszam

Wiosenno-świąteczna promocja w Internetowym Salonie Mody XXL (www.sklep.salonmodyxxl.pl). Tylko dla Pań z blogu KAFETERIA !!! Każda z Pań, która dokona zakupu do końca marca (dowolna ilość - nawet jedna np. tunika) może skorzystać z wyjątkowej promocji: MY POKRYWAMY KOSZTY PRZESYŁKI !!! (tylko przy płatności przelewem, nie dotyczy paczek za pobraniem). Dodatkowo wszystkie ceny są OBNIŻONE O 10% !!! Tylko u nas: - wyjątkowa moda do rozmiaru 62 - ceny prosto od producenta - ubrania nowe, a nie używane !!!!!! Składając zamówienie proszę wpisać w polu [twoje uwagi] "KAFETERIA" Serdecznie zapraszamy INTERNETOWY SALON MODY XXL 98-220 Zduńska Wola UL. Łaska 159 Tel. (43) 823 96 18 Tel. kom. 605 725 275