Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alutka34

Niekulturalna koleżanka

Polecane posty

Mam problem. Moja koleżanka zza biurka jest strasznie otyła, waży ponad 100 kg i jak coś zje, to jej się strasznie odbija, bardzo to słychać jak wypuszcza to powietrze ustami. Dzieje sie tak co kilka minut, zamiast to wstrzumać to ona sobie tak wydmuchuje to powiertrze dosyć głośno z siebie. Drażni mnie, nie jest to zbyt przyjemny dźwięk Chętnie zwróciłabym jej uwagę na to, ale kompletnie nie wiem w jaki sposób to zrobić, żeby jej nie urazić

Gość niech tyle ten lachon nie żre
no bez przesady, nie dziwie sie ze cie wkurza :/

Gość lea_i
a co ty taka wrazliwa? a moze ty alutka kogos wkurzasz? np jak mowisz a chcesz sklamac to rozchylasz swoje zabiste wstretne usta! wkurza mnie to!

Gość abcdefgh
??????????

Gość monilsa
To jest problem

Gość ehh........
przepraszam czy chodzi ci o to że ona beka?? zrób jej scenę rodem z reklamy i zaproponuj renni czy inny srodek na trawienie. niby że jesteś taka milusia, widzisz że ona się męczy ma problemy z trawieniem i czy już tego probowała bo tobie zawsze pomaga bla bla...

Gość bateria
Zapytaj ja grzecznie czy nie ma czasem jakis dolegliwosci gastrycznych, moze powinna udac sie do lekarza.

Gość bateria
Zapytaj ja grzecznie czy nie ma czasem jakis dolegliwosci gastrycznych, moze powinna udac sie do lekarza.

Gość zuzia lalka nieduza
A moze któregoś dnia poudawaj troche ze bekasz. Powiedz ze cos Ci chyba dolega.... i wejdziecie na temat bekania