Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megaan

biustonosz -wszywać w suknie czy nie?

Polecane posty

biustonosz -wszywać w suknie czy nie? Jak uważaćcie? Jak jest wygodniej i praktyczniej? Czy bardotka nie zsówa się w dół podczas weselnych szaleńst?

wlasnie! ja tez sie zastanawiam? niektóre dziewczyny maja same gorsety wyprofilowane ze nie trzeba biustonosza, ale mysle ze kupie taki z silikonowym obszyciem to bedzie sie trzymal ciala;) chetnie poznam wasze opinie:)

hmm... ciekawe ja nawet nie wiedziałam że robią biustonosze z silikonowymi obszyciami - to pewnie dość dobre rozwiązanie - myślisz że silikon nie odpaży spoconej skóry?

Gość flatronika
wydaje mi sie ze silikonowy biustonosz to dobry pomysl mam taki i dobrze sie trzyma :) nawet podczas szalenstw

Gość ania69x2
hej,jutro mam ślub i mam wszyty biustonosz w gorset poniewaz mojego dosc duzego biustu bardotki nie trzymaja-a przymierzalam ich wiele.pozdrawiam

ania69x2 to już po więc opowiedz wrażeni sprawdził się? no i oczywiście moje najserdeczniejsze życzenia

kurcze ja tez sie zastanawiam jaki ten biustonosz wybrac napewno bez ramiączek ...ale jaki? ..... A wy jakie macie biustonosze do sukni ślubnej?

Gość gabriella
Ja mam z ramiączkami,ale stylistka w salonie powiedziałą mi,że przy kolejnej przymiarce powie jak je schować.

Gość Linetka
Wszystko zależy od wielkości piersi. Gorset je nieco spłaszcza. Nie chcąc wyglądać dziecinnie poprosiłam o wszycie samych wkładek na biust, nie biustonosza. Można kupić je w każdym sklepie pasmateryjnym.

Ja mam bardzo wydekoltowaną suknie - ale bede wszywala biustonosz, bo ladnie zbiera piersi i je podnosi :)) Oczywiście nie bede miala ramiaczek od biustonosza :P ja bede miala jakąś plytką bardotkę :)))

A mnie panie w salonie szczerze odradzały bardotkę, mówią, że to biustonosz do luźnych bluzeczek z dużym dekoltem, a nie do gorsetów, które się wiąże i to powoduje spłaszczenie biustu w bardoce. Spróbujcie jak ja: dogadałam się z panią w sklepie z bielizną, że na dzień przymiarki sukni \"kupię\" od niej kilka staników, ale ona nie nabije tego na kasę i te \"niepasujące\" oddam jeszcze tego samego dnia, a ona zwróci mi za nie pieniądze.

Gość Bardotkaaa
A możecie mi napisac jak sie wszywa biustonosz w gorset ? bo próbuje sobie wyobrazić ale jkoś nie moge :) ja mam duży biust a sukienka ma lekki dekold tzw "serduszko" i mam problem żeby dobrać do niej biustonosz , bardotka odpada bo mam duży biust myślałam też zeby wszyć same wkładki ale nie wiem kompletnie jak to zrobić ?:(

Gość wszywam w suknie

Gość Sylwia_24
wszywam, odpada absolutnie każdy stanik....

Gość ja też wszywam w suknie

Gość hauuuumi
a moja siostra miala jakis z triumpha jakis antyposlizgowy etc.i nie spadał a miala gorset;) isc najlepiej do triumpha - bo tam są porządne ( a raz na ten specjalny dzien mozna wydac wiecej) i pani doradzi :)

Gość mam stanik firmy Konrad
gładka bardotka z silikonowym paskiem. jest ok.

Gość a może....
wkładki silikonowe ??