Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misiol

Kolczyk w miejscu intymnym

Polecane posty

Gość namiętny69
Hej nuna1164 mogła byś podesłać fotkę twej ozdoby , co ty na to ? albo się wymienimy na wzajem ja podeślę ci moje ozdoby !! kenez69@interia.pl

Gość Prophetess
Może i trochę po czasie, ale warto chyba rozwiać nieco wątpliwości, oraz poprawić część wcześniejszych 'ekspertów'. Jeśli chodzi o kolczyki w żeńskich genitaliach, to jest ich multum. Kolczyki w wargach sromowych mniejszych i większych (inner/outer labia), christina, pubic, fourchette - te właściwie mają tylko ładnie wyglądać, nie wpływają na doznania. Co do samych przekłuć łechtaczki, to zazwyczaj chodzi o przekłucie kapturka łechtaczki, czyli tego kawałka skóry, która ją otacza, tutaj istnieją 3 rodzaje przekłuć Vertical Clit Hood (VCH), Horizontal Clit Hood (HCH) i Princess Diana. VCH i Princess Diana są najbardziej stymulującymi przekłuciami w żeńskich okolicach intymnych, sama posiadam VCH i bardzo polecam to przekłucie. Niestety nie każda kobieta posiada wymaganą do tych przekłuć anatomię. Samą łechtaczkę również można przekłuć, ale z tego co się orientuję, to raczej nikt w Polsce nie podejmie się tego zadania, ponieważ wiąże się z nim ryzyko uszkodzenia tego narządu, a w naszym pięknym kraju nie ma wystarczająco wykwalifikowanych piercerów. Na przekłucia intymne (przede wszystkim te obejmujące kapturek łechtaczki i wargi mniejsze) powinno zakładać się biżuterię NIE MNIEJSZĄ niż 1,6mm. Jest tak dlatego, że cieńsze kolczyki mogą zadziałać jak struna i zostać wyrwane z tych delikatnych miejsc. Co do posiadanego przeze mnie przekłucia VCH to jest to świetna sprawa, okres gojenia to około 2-4 tygodni, jednakże ja nie odczuwałam bólu i dyskomfortu już po tygodniu. Przemywałam przekłucie octenisepem dwa razy dziennie i pomijając lekką opuchliznę nie miałam z nim żadnych nieprzyjemności. Samo przekłucie do najprzyjemniejszych nie należało, ale już gorszy był mój industrial. Co do doznań.. nie ma co ukrywać, sądzę że warto dla nich się tam przekłuć ;)

Gość gość
Trzeba mieć gowna we łbie żeby sobie dać zrobić kolczyk w c****e

Gość gość
Ja mam, żałuję. Nie mogę tego sama zdjac. Gdzie szukać pomocy?

Gość luk21
ja zrobiłęm sobie w napletku i troszke spuchnał zobaczymy co bedzie dalej ale mega mi sie podoba:D