Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia.a

jakie tabletki antykoncepcyjne powodują powiększenie piersi?

Polecane posty

Gość madzia.a

Chciałabym zacząć brać tabletki antykoncepcyjne i doszłam do wniosku, że miło by było gdyby dodatkowo urosły mi po nich piersi! Dziewczyny piszcie po jaki tabletkach urosły wam piersi i jakich nie polecacie, bo przytyłyście!

Gość midka
Jak wiadomo nabrzmiałe piersi to skutek działania hormonow,. wiec nie uwazaj ze one rosną bo nie rosną. nabrzmiewają i gdy kuracja hormonalna zostanie zaprzestana to piersi wracaja do pierwotnego ksztaltu. ale to mam nadzieje wiesz , a jesli nie do sie dowiedzialas. Co do ich wielkosci to ..kazdy organizm indywidualnie reaguje i spotkalam sie ze skutkami ubocznymi w ktorych piersi nabrzmiały o 2 rozmiary ale spotkalam i takie osoby ktorym z kolei piersi nie zareagowaly. Jednakze w wiekszosci przypadkow piersi nabrzmiewaja. Ja ci osobisbie polecam tabletki Cilest, sa dobre dla mlodej kobiety na pierwsza powazna antykoncepcje. pozdrawiam.

Gość Kaaarrr
Mercilon!!!!!!!!!!!!!!Mialam miseczke B a teraz mam D:)

Gość A po jakim czasie
brania urosły Ci do takiego rozmiaru?;)Ja biorę dopiero pierwsze opakowanie mercilonu,bo to moje pierwsze tabletki anty:)ale jakby mi się piersi powiększyły nie miałabym nic przeciwko temu;)

Gość A czy którejś z Was
urosły do Diane 35?

Gość eeeeee
wlasniie ponawiam

sama jesteś idiotka - mój lekarz akurat powiedział że można 3 lata brac diane 35 , tobie nic do tego i ty nie decydujesz chyba za mnie jakie mam brać i ile i po co i na co . Patrz się swoich - a samoistnie niestety nie urosły - bo od momentu jak zażywam Diane 35 powiększyły sie o 2 rozmiary - zreszta po co mam ci coś mówić jak i tak powiesz że ty mas zracje i nikt inny . :o

Gość miewałam nabrzmiałe
ale nie bolesne po cilest i po microgynon, ale po 3 latach regularnego brania przestały się powiększać i są ciągle małe

dodam że po pół roku stosowania miałam przerwe i nie zmalały mi ... - powodzenia

Gość ZADNE
to woda zatrzymala sie w organizmie i cycki wam sie powiekszyly heheh odstawcie tabsy a znow bedziec mialy stary rozmiar hehehe jak mozna byc tak glupim i naiwnym ze tabsy powiekszaja cycki too nikt by nie robil operacji plastycznych tylko lykal hormony hehehe naiwne

3 lata diane 35???????????chyba żartujesz:/ a przynajmniej mam taka nadzieje

Gość ZADNE
nie zartuje :)

respect dla wszystkich niedoszłych Pań ginekologów - trzeba sie byłouczyć a nie teraz pisac pierdoły na kafe - wy w ogóle chodzicie do gina ? może leczycie sie same i same sobie dopowiadacie te śmieszne pierdoły - ech i po co ja tu wchodziłam ? wychodze :D mam super ginekologa i to juz jest moja 4 ginekolog - pozostałe tylko bełkotały zawsze cos tam - a ta którą odwiedzam raz na 2 miesiące jest superowa - zawsze poradzi , poczyta w mądych książkach ( chyba nowe wydawinictwo ) i powie cos mądrego - nie to co tu na kafe - \"ile ? chybaś oszalała , ale z ciebie waratka , na głowe upadłaś \" RESPECT DLA WAS (CO NIEKTÓRYCH )!!

Gość przyszla kurde ginekolog
Malusia piersi nie rosną po tabletkach. Pewnie ci same urosly albo przytylas. I pol roku nie bralas i ci nie zmalaly? Przykro mi ale to niemozliwe:o:o:o:o:o

Gość przyszla kurde ginekolog
Diane nie mozna brac dłużej niz poł roku. To bardzo silny lek. A nie tabletki antykoncepcyjne. Powodzenia z zajściem w ciąże gdy je odstawisz.A ta twoja ginekolog....Napisz lepiej jej nazwisko żeby inne dziewczyny mogły się ustrzegać takich beznadziejnych lekarzy.

Gość oprocz diane
no dziewczyny odp prosze czy wam pomogly anty na cere oprocz diane?

Gość Lusi77
Nie Nie powiększa się!!!!! Piszesz takie bzdury że aż łeb boli Poczytaj sobie w internecie czy piersi się powiększaja czy nabrzmiwając, stają się pełne, nabite zamiast osmieszać się na kafeterii takimi tekstami. A cilest nie powiększa "na 100%".Jakoś brałam przez ponad pół roku i nie widze różnicy. Jesli miałaś juz duże cycki i jeszcze ci się nabiły woda to nic dziwnego Ze ci przeszkadzały:o

Gość Lusi77
Ta jedna to z pewnością nie wie co bierze skoro myśli że dianę mozna łykać 3 lata:o

Gość operacje
powiekszania biustu przepadly witajcie hormony :P

Gość zgryźliwiec
mi po mercilonie nie urosły ani o mm :P podobnie jak po harmonecie. ciut się powiększyły przy jeanine (ale tego shitu nie polecam). teraz biorę marvelon i mam dość jędrny biust. ale nie wiem czy to "wina" tabletek, czy po prostu z wiekiem przyszło. bo moje piersi są ciut pełniejsze, ale nie nabrzmiałe, obolałe czy tkliwe.

Gość wypowiedź ginekologa
U niektórych kobiet przyjmujących tabletki antykoncepcyjne obserwuje się NIEWIELKIE powiększenie piersi (kilkanaście procent). Jest to spowodowane działaniem zawartych w tabletce hormonów na tkankę gruczołową piersi i zależy przede wszystkim od tego, jakie hormony wchodzą w skład tabletek i od wrażliwości organizmu na nie. Powiększenie piersi USTęPUJE PO ODSTAWIENIU antykoncepcji. dr Beata Sterlińska, ginekolog-położnik wiec sorry "malusia" ale masz z głową:o

wypowiedź ginekologa - widać zawsze chciałaś zostać ginekologiem - mam pytanie do Ciebie - czy Pani mgr wie że używasz jej słów na forum publicznym ? Czy wiesz co to są prawa autorskie ? A co do Twojej wypowiedzi - skopowiowałaś a nawet nie pomyślałaś że roszke jest w tej wypowiedzi prawdy :o żałosna jesteś . Ach no i juz wysłałam maila do Pani mgr dr Beata Sterlińska - zobaczymy czy się ucieszy że w taki sposób wykorzystujesz jej słowa i prawa , powodzenia .

Lusi77 - \"ta jedna\" - kim jesteś z zawodu ? I myślisz że internet to jedyne źródło wiedzy ? Właśnie taki efora jak te niszczą mózgi nastolatkom - naczytaja się takich porad zamiast udać się do ginekologów z prawdziwego zdarzenia . Może to ty jesteś \"jakaś taka jedna\" i myślisz że w necie jest wszystko a internet to Bóg we własnej osobie ?? ech :o

Gość zabkowa
Dziewczyny jędrny biust można mieć i dzięki podwyższonemu poziomowi estrogenów co dają również tabletki i plastry hormonalne ale również dzięki odpowiednim ćwiczeniom mięśni i nawodnieniu organizmu. Pozdrawiam :-)

Gość zgryźliwiec
malusia, ale żes teraz walnęła :P pani mgr :D kurcze, to są lekarze magistrzy? :D:D:D a tamta pani (nota bene ma tytuł dr, bo "zwykły" lekarz podpisuje się lek. med.) jeżeli umieszcza swoje artykuły w necie, na ogólnodostępnych stronach tro musi się liczyć z tym, ze moga być jej słowa na jakimś forum przytoczone. zresztą, zeby cytować kogoś jego zgody mieć nie trzeba, grunt, żeby podac źródło i autora :P

malusia s - czemu jestes taka zlosliwa? i uwazasz ze tylko ty masz racje a ktos inny moze jej nie miec? nie jestes ginekologiem,prawda? fajnie ze ufasz swojemu ginekologowi - bo ja bylam u kilku, i kazdy mial swoje zdanie na ten temat. wiec skad wiesz ze TO WLASNIE ONA MA RACJE? poza tym skad masz email, to tej pani ginekolog powyzej? pozdrawiam ps. jesli bedziesz odpowiadac, to bez zlosliwosci, i wyzwisk prosze,a jesli bedziesz chciala to zrobic to w ogole nie odpisuj

Gość do malusii
po jakim czasie urosly ci piersi?

ines.ka - myslałam że jesteś noramlniejsza - ale widac jaka teraz jesteś :o żałosna

malusia wybacz ale jak na razie na tym 40 postowym temacie tylko ty dałas dowód swojej niedojrzałości i jesli ktos tu zachowuje się w żałosny sposób to własnie ty...no ale skro tyle czasu bierzesz diane to może coś Ci się poszarpało we łbie:/

oprocz diane ->> ja zauwazyłam poprawę cery po cileście który działa delikatnie androgennie. nie wiem jednak czy to faktycznie zaśługa tabletek czy może jakiegoś mojego nowego kremu czy mydła;) bo gdy odtsawiłam tabletki na kilka dobrych miesięcy cera nadal była fajna.