Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia.a

jakie tabletki antykoncepcyjne powodują powiększenie piersi?

Polecane posty

Gość fifka rafka
U mnie nie urosły po żadnych, a mam mniejsze niż A :( Cilest (brałam kilka lat), Mercilon, Marvelon - NIC!

Gość vindi
Witam mam do Was "Dziewczynki" małe pytanie biorę cilest za 1 razem brałam rok no i moje piersi owszem zrobiły sie jędrniejsze nabrzmiałe itd. później zrobiłam przerwę na pół roku wrociły do normalnego stanu i od 2 miesiecy znowu je biore i tak jak poprzednio zrobiły sie troszke wieksze ale strasznie bola ostatnim razem wogole nie bolaly czy u Was jest podobnie na prawdę strasznie bola no i sa jeszcze wieksze niz poprzednio dodam ze miałam mały biust ledwo B a teraz juz ledwo sie mieszcze w B PROSZE O ODPOWIEDZ. pozdrawiam Was wszystkie

ja stosuje teraz pocztek 2giego opakowania mercilonu.przy 1 zauwazylam ze biust sie napompowal jakby ale teraz juz znika to pomalu i czuje ze biust dochodzi do swojego rozmiaru.przez pierwsze 3 miesiace bez tygodniowej przerwy.opisze jak skoncze 3 opakowania o efektach.

Gość beatqaa
ja brałam yaz, brałam 2 razy. Pierwszy raz brałam jakies 2 miesiaće i z mieseczki B przeszłam na C. po przerwie paro miesiecznej brałam jakies 3 miesiace i mam miseczke D. Ni biore żadnych tabletek od jakis 4 miesiecy i dalej mam D. Co prawda piersi sie sa juz takie nabrzmiałe (piersi wydawały się pełniejsze) jak w trakcie brania tabletek ale i tak sa ładne:D Nie wiem czy to faktycznie za spraawą tabletek czy zbieg okoliczności, ale nie szkodzi spróbowac:):D

Gość Sandrucha
Czy po tabletkach moze pojawic sie cellulit ?:)

Gość Justyśśś
Dziewczyny mam pytanie... mam bardzooo ale to bardzooo małe piersi :( chciałabym to zmienić i przyjmować jakieś tabletki, tylko czy rzeczywiście one pomogą? Słyszałam, że Diane 35 są skuteczne, czy to prawda? Powinnam pójść najpierw do ginekologa?

Gość Sandrucha
A więc ja też nie mam dużych piersi ale to nie jest powód żebyś zaczeła jeść tabletki bo później mogą się pojawić jakieś komplikacje. Ja osobiście jestem umówiona na wizyte ale dlatego, że mam problemy z moją miesiączką. Samo jedzenie tabletek po to żeby piersi nabrzmiały nie jest chyba sensowne. Ale zrobisz jak uważasz ;-) Pozdrawiam

mysle ze na nabrzmienie piersi moga pomoc tabletki anteovin.zawieraja dosc duza dawke EE.pozdrawiam

Gość Barwinek
Ja biore yaz dwa tygodnie i piersi powiekszyly mi sie o dobry rozmiar ale niestety bola

Gość pomozcieeeeeeee
Czesc dziewczyny,jestem troche podłamana... :/ niedawno bylam na operacji i schudlam 2kg i piersi tez poleciały wiadomo ;( a ja mialam B a teraz to chyba A, nie dosc ze male to jeszcze obwisłe, bo zle dobieralam staniki w mlodosci :( co ja mam zrobic co do tabletek anty to kiedys bralam przez 2mce Diane 35 i powiem ze piersi super mi nabrzmialy, byly ksztaltne i nie bolaly, nie przytylam na ciele, oczywiscie po odstawieniu piersi wrocily do pierwotnego stanu, teraz biore microgynon, ale dopiero pare dni, mam nadzieje ze cos sie ruszy z tymi piersiami ;(

DIANE _35 bierze sie MAX 6 miesięcy i każdy gin tak powie no jak chudniesz to cyc tez leci a jak po hormonach sa wiksze to tylko skutek hormonów i zatrzymywaniu wody w organizmie

Gość qwer
jak ci uroisna cycki urosnie ci wszystko dupa biodra.ja bralam cilest i nic!!!!!!!!!potem novynette cycki wspaniale i zaliczenie sklepow w poszukiwaniu cichow bo z 38 weszlam na 40 rozmiar.teraz mam microgynon ani nie tyje ani nie tyje moja dupa wszystko ok

Gość mało wiedzialska
a więc tera ja opowiem choć tak wielkiego doświadczenia nie miewam o teabletkach. Otóż kiedyś brałam Yasmin pól roku i "nabrzmiały" mi piersi o jeden rozmiar i to taki konkretny rozmiar, cera była super i tylko bardzo się po nim źle czułam wiecznie spałam, głowa mie bolała i wogóle. Odstawiłam... Następnie brałam Stediril bardzo tanie, troche głowa mnie bolała, ale brzuch przy menstruacji wcale, niestety piersi nie ruszyły ani trochu. A dodam odrawzu , ze po odstawieniu Yasminu spadły...:( Minęlo kolejne półroku mam teraz Cilest dopiero jutro zacznbe blister to dam znać... P,S. Moja dobra znajoma, była kiedyś super laską, lekarz przepisał jej Diane 35, już była po dwóch dzieciach więc nie chciał więćej. A to naprawde najlepszy lekarz w mieście. Bardzo mozny jest na zajscie jesli ktos niechce miec dzieciaczków!! Niestety strasznie po nich przytyła, przestrzegam jesli tyjecie po tabletkach za bardzo to znaczy ze coś nie tak. NAJLEPIEJ ZROBIĆ BADANIA!!! Pm wszystkie dziewuszki z małymi piersiątkami... Oby trochu podrosły..:)

Dziewczyny a ja mam wrazenie ze po Yasmin mam mniejsze...czy to mozliwe?jak bralam logest mialam takie fajne:)yhhhh alebylam tez grubsza o jakies 4 kg

Gość gfdssdfdsfdsfsd43423423
A ja pójdę po Diane 35, bo mam problemy z cerą i zdam Wam relację za dwa miesiące czy mi cycuszki też podrosły. A chciałabym ;) Chyba, że inne tabletki polecacie na cycki, na cerę i na antykoncepcję przy okazji ;) ?

Gość lena2010
Ja sprobowalam Fabulous Breasts. Pierwsze Efekty zobaczylam ok.20dnia od zazycia pierwszej tabletki. To w pełni bezpieczna i tania alternatywa chirurgii plastycznej. Możesz w ciągu kilku tygodni mieć piersi większe i jędrniejsze. Jeśli kiedykolwiek myślałaś o zmianach wyglądu tych części ciała powstrzymaj się przed radykalnymi rozwiązaniami i wypróbuj najpierw Fabulous Breasts oraz inne produkty - produkty w pełni bezpieczne , nieinwazyjne, dopuszczone do sprzedaży w krajach UE, w tym w Polsce, posiadające wszelkie niezbędne certyfikaty zdrowotne. http://www.intymnosc.pl/aff/8505/powiekszanie-piersi/fabulous-breasts-tabletki-90-sztuk-rekomendowany

Gość MILA-MILA
Jezeli moge cos dodac:) Bralam Cilest przez okolo rok moze, poltora roku. Biust zwiekszyl sie o dwa rozmiary,ogolnie wazylam tyle co zawsze 48-50kg,poleprzyla mi sie cera,na ciele nie widzialam wiekszych zmian badz w figurze poza wspomnianym biustem. Po odstawieniu tabletek,biust spadl mi do uprzedniego rozmiaru-rzecz normalna,schudlam do 42kg i strasznie wypadaly mi wlosy i lamaly sie paznokcie.Ogolnie rzecz biorac,po odtsawieniu troszke pokomplikowalo sie,jednak jest to ingerencja hormonalna w nasz organizm i tabletki o najmniejszym stezeniu beda wplywaly na zmiany,wiec nie bylo to dosc duzym zaskoczeniem dla lekarza .Po okolo pol roku wszytko doszlo do normy,wiec jezleli miala bym poleci to jak najbardziej:)Pozdrawiam

Gość czekolada.
Witam , mam nadzieje ze mi ktos doradzi i pomoże ... Mam 17 lat , i słyszałam że przez tabletki anykoncepcyjne powiększają się piersi . Chcialabym miec ciut większe . Chcę rownież dodac ze nie mam chlopaka i nie spię z nikim wiec do niczego wiecej mi się sa potrzebne . pozdrawiam ;p

Gość maaallliinkaaa
piersi przy tabletkach nabrzmiewaja to fakt a nie powiekszaja,ja biore microgynon 3lata po 6miesiacach z miseczki A skoczylam na D i to prawda nie miscilam sie w zadne staniki,piersi na poczatku bolaly itd po 3 latach brania tych tabletek biust wrocil gdzies na B-C wiec nie wierzcie w bajki ze powieksza a przytylam 5kg tylko .to jest antyoncepcja hormonalna organizm buzuje i na wstepie sa takie efekty a potem sie normuje wszystko.

biore 2 opakowanie syndi-35, to odpowiednik diane-35. juz od pierwszego opakowania zauwazylam i poszulam, ze moje piersi sa nabrzmiale jak w czasie kilku dni przed okresem, ale ten stan utrzymuje sie caly czas kiedy zazywam pigulki. podczas przerwy na okres bole ustapily, kied zaczelam brac 2 opakowanie wrazliwosc wrocila. sama po stanikach zauwazylam, ze piersi powiekszyly sie, staly sie pelniejsze no i juz po 1 opakowaniu powoli wymieniam bielizne :-p tylko nie wiem czy warto bo jesli bede nadal rosly? zaznaczam, ze powiekszyly sie nieznacznie, bolaly tylko w gornej czesci i tam wlasnie przybylo troszke :) a teraz czuje, bolesnosc calch cycuszkow :) zobaczymy :)

Gość myszkakiaraap
poprosilam kiedys swojego lekarza o diane 35 powiedziala mi ze diana to tabletki stosowane do leczenia przedewszystkim tradziku i cery a skutkiem ubocznym jest jej dzialanie antykoncepcyjne na ogol sie jej nie stosuje jako stale tabletki anty i mi przepisala yashmin ktory jest holernie drogi ale jest jednym z najbezpieczniejszych dla naszych organizmow tabletek anty dzieki minimalnej ilosci hormonow

Gość aquila30
Też kiedyś stosowałam diane, miałam mega duży łojotok. Tyle że z tymi tabletkami było tak że tak naprawdę nie były typowymi pigułkami antykoncepcyjnymi i nie zalecano ich brac dłużej jak pół roku. Dlatego poszukałam innego alternatywnego rozwiązania i tak trafiłam na sylvie30 - twarz czysta, brac mogę cały czas, nie drogie. Mi pasuje :-)

ja brałam microgynon i B mam F (ale brałam 10 lat a moja mama też ma spory biust). Niestety działa on baaaardzo źle na nastrój - depresyjnie wręcz

Gość Fajne pytanie :)
Tak naprawdę każde tabletki mogą spowodować powiększenie piersi, za czym z kolei najczęściej stoi zatrzymanie wody w organizmie. Niemniej jednak nie uwierzę, że ktoś z miseczki B "dorobił się" miseczki F. Takie bajki to dzieciom można opowiadać :P

Gość Antykoncepcyjnaxx
Ja uważam, że tabletki te powodują nabrzmienie piersi. Nie każde i nie u każdej kobiety. Zależy to też od dawki hormonów zawartych w tych tabletkach. Moja sąsiadka bierze Cyprodiol i też zauważyła niewielką różnicę w kształcie piersi są większe, jakby po boku było ich więcej. Jednak bierze je dopiero 3 miesiące i trudno wystawić subiektywną ocenę.

Gość co za brednie!
Tabletki antykoncepcyjne nie powodują powiększenia piersi. To woda zatrzymuje się w organizmie co jest zauważalne właśnie poprzez "powiększenie piersi". Zazwyczaj w jakiś czas po odstawieniu piguł piersi powracają do swojego rzeczywistego rozmiaru. Natomiast jak się dużo je przy tabletkach, to i się grubnie, a jak się grubnie, to rosną także piersi - proste jak konstrukcja cepa :) Ja tak właśnie spuchłam po Diane, później przerzuciłam się na Yaz, a teraz od 4 miesięcy biorę Cyprodiol. Obym tylko nie przytyła :)

Gość jajko1111
Też biorę cyprodiol i faktycznie większe piersi to może być zatrzymanie wody w organizmie. Moje piersi po zrobiły się raczej bardziej nabrzmiałe a nie większe. No ale nie przytyłam, waga cały czas wskazuje to samo.

Gość do przedmówczyni
Nabrzmiałe piersi po tabletkach antykoncepcyjnych to normalka - bynajmniej stają się bardziej jędrne i elastyczne :D Natomiast tak jak i wiele dziewczyn tutaj nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że piersi po hormonach rosną... bo nie rosną :P a czy to cyprodiol czy yaz - nie ma różnicy, po żadnych tabletkach piersi nie rosną :P

Gość karta kredytowa
Jak czytam te wasze teksty to nie wiem czy płakac czy śmiać się... Z tego co przeczytałam to chyba żadna z was nie wie w jaki sposób i na jakiej zasadzie działa tabletka antykoncpecyjna....