Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarnamama

ciezarne z Łodzi! są ?odezwijcie sie!!!

Polecane posty

Gość ciezarnamama

Gość ciezarnamama
witam, od razu mam pytanko:jak zrobic taki ladny obrazeczek jak masz w stopce:)

najlepiej zarezerwuj sobie nick na stronie głownej, a potem wstaw suwaczek w odpowiednim miejscu (preferencje) :)

Gość ciezarnamama
ooo dziekuje:) zaraz sobie zrobie:) jak mi sie uda:)

pamietaj by zarezerwowac nick bo czesto bywa ze ktos sie pod kogos podszywa i robi nieprzyjemne uwagi.. 🌼

Gość ciezarnamama
ide juz dzis spac ale moze jutro pogadamy asiapando:) dobranoc:)

cześć nie jestem w ciązy ani z Łodzi nie jestem :) weszłam przypadkowo i zainteresowałam się tą linijką z SHIP SHOPA bo takiej nie mam :) i już sobie zrobiłam tylko moja jest łatwiejsza w obsłudze tzn jeśli chodzi o zobaczenie tego co odmierza :) bo wy jeszcze macie 1 część tzn link którym się wchodzi na stronę główną tego sklepu więc chciałam się podzielić z wami moim odkryciem że można całą resztę tego linku wykasować i zostawić tylko tą częśc gdzie pisze http://www.shipshop.pl/tickers/ tu jakis numerek.gif ładniej wygłada i wchodzi się latwiej bo nie jest takie rozczłonkowane :) p.s mam nadzieję, że się nie obrazicie bo ja tylko chciałam podpowiedzieć ponieważ wydaje mi się że takie jest dużo lepsze :) takie tzn to co ja mam w stopce :) pozdrawiam i życzę świetnego przebiegu ciąży i powodzenia :)

Hej Kobietki :) Ciezarna bede jeszcze tylko troche (37tc) a mieszkam po sasiedzku bo w Zgierzu, ale chyba to mnie nie dykwalifikuje 🌻

to fajowo :) calkiem blisko :) czesto sobie rowerkiem do grotnik jezdzilam w wakacje :) oczywiscie jak nie bylam takim brzuchatkiem :)

a co z brzusiem?? nadal masz te objawy czy juz minely (wskoczylas na nasz majowy topic) 🌻

juz mi mineło :) ale mysle że to od tego ze siedzialam przygarbiona, a brzuszek mam juz sporawy, chociaz to dopiero 17 tydz..

:) to zupelnie jak ja tzn wszyscy uwazaja, ze wygladam na blizniaki :) a ja po prostu mam duzy brzucholek :) jestem typowym przykladem tego jak wygladalby czlowiek gdyby polknal pilke ;)

duze \"Malenstwo\" tam nosisz, zreszta tak jak ja :) a chlopiec czy dziewczynka?? czy jeszcze nie wiesz??

jeszcze nie wiem, ale bardzo juz bym chciała wiedzieć ty wiesz na pewno, prawda? 🌻 pochwal się :)

chlopiec :) ale mamy problem z imieniem - miala byc Anielka, a tu sie okazalo, ze Anielce siusiaczek urosl :) wersje robocze jesli chodzi o imiona to: GAbrys, Julek albo Jasiek. Mi podoba sie jeszcze Antos i Franek, ale Mezus nieco wybrzydza