Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

balooonik

Prosta Dieta

Polecane posty

W poszukiwaniu \" kwadtrtowego kola\" natrafilam na ciekawa moim zdaniem diete. Moim najwiekszym grzechem jest podjadanie i w zwiazku z tym chyba mialabym klopot z jej przestrzeganiem, ale napewno nieomieszkam jej sprobowac. Brzmi dosc rozsadnie i masle ze jest doskonala dla osob ktore potrafia sie konsekwentnie kontrolowac. Dla zainteresowanych www.prostadieta.pl Powodzenia. 🖐️

Gość WIRUSss
UWAZAJCIE !!! to jest WIRUS, nie wchodzcie tam !!!

Gość Mala miii
WIRUS ja tez tam weszlam i jakies swinstwo mi sie instalowalo WIRUS

Gość bebebiko
cholera, mialam wejsc na linka, ale skoro mowicie ze to wirus hmmm :(

Gość pirazydrzwi
tylko że WIRUSss i Mala miii to ta sama osoba he he

Gość bebebiko
a skad wiesz, ja tam wole nie ryzykoac

Gość pirazydrzwi
a masz racje, ja tez tam nie wchodze, widocznie musi cos tam byc nie tak

Gość jestescie smieszni
ja weszłam i nic sie nie dzieje ale dieta do du*y

Gość pirazyoko
te podszywacz fajnie się bawisz? nie ma wirusa na bank poprostu niektórym się nudzi

Witam ! Przepraszam za wyglupy malolatow ktore w nocy buszowaly po tym popiku, ale niestety nie mozemy nic na to poradzic.... Nie mam zwyczaju znizac sie do poziomu przepraszam glupawych dyskutantow wiec poprostu dalam im pokazac swoj poziom inteligencji. Moim zdaniem dietka jest ciekawa ale nikogo nie zmuszam wrecz przeciwnie zalecam rozwage przy doborze diety bo tylko wlasciwy dobor zapewni ze sprostamy jej zaleceniom. Pisalam na poczatku ze ja na trzech posilkach dziennie nie mam szans, ale sa osoby dla kzorych to strzal w dziesiatke. Dla \"bojacych sie Wirusa\" maly skrot Dieta pozwala jesc wszystko na co masz ochote, ale jemy tylko trzy posilki dziennie. Uzywamy jednego talerza i jednego kubka ( nie robimy dokladek czy dolewek do kubka) wody i herbatki pomiedzy posilkami zalecane w duzych ilosciach - proste prawda .... ponoc dziala szczegoly pod adresem na wstepie.

No i ualo sie podstrzelonym malolatom normalnych ludzi wystraszyc, ale co mi tam jak pisalam moze komus by pomoglo, ale skoro zero zainteresowania to ...... Malolaty gora .... :classic_cool: