Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to najlepiej zrobic

Jak udawac orgazm ??

Polecane posty

Gość ja do was
lepiej go naucz jak ma ci dac orgazm:) to jest super sprawa kiedy pokazjue sie facetowi i sie ni kieruje. Mojemuy suie podobalo jak go uczylam mojego ciala :D

to normalne ze kobieta potrzebuje wiecej czasu. po prostu facet musi sie bardzioej postarac zeby Cie rozgrzac przed i po stosunku.. po co udawac?? nie chcesz przezyc prawdziwego orgazmu?? bo jak bedziesz udawac, to onpomysli ze Ci dobrze i co? bez sensu skoro nie jest,

jak chcesz udawać spróbuj tak: ach aaaach ooooch uuucchhhh taaaak gimmmeee gimmmee more aaaaaach oh yea yea bitch harder aaaaa aaaaaaaaa ooooooooooo o koniec. powinno byc dobrze :classic_cool:

Gość kasiunia19
Musisz byc stopniowo coraz głośniejsza aż w pewnym momencie zaczniesz bardzo mocno krzyczeć i piszczeć po czym spokojnie przestań sie emocjonowac. Nie daję ci jednak 110 % że on się nie połapie bo jak sie ma prawdziwy orgazm to mięśnie pochwy sie zaciskaja i on to czuje. A tego sie niestety nie da udawać.

Gość Rosasita
kobiety udaja orgazmy bo mezczyzni udaja gre wstepna :):):) naszczeście nie wszyscy tacy :)

kasiunia19, jak to nie idzie tego udawac. Zacziskac miesnie pochwy to proste, sprobuj sobie.

Gość a jakze ja ...
udawac mozna jak sie ma doczynienia z kretynem ,moj maz mowi ,ze czuje jak piesci mnie jezykiem to lechtaczka staje sie nagle twarda jak struna i drga....tego sie nie da udawac ,natomiast podczas stosunku mozna zwierac miesnie pochwy ale po co ....ja nie mam potrzeby bo mam orgazm zawsze,jestem jak Mietek-podnietek chwila moment i juz gotowa wiec musze sie powstrzymywac aby przedluzyc ten moment!