Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkaiajka

Studia

Polecane posty

Gość Majkaiajka

Mam pare pytań, do osób, które się na tym znają. 1.Jesli chciałabym iśc na psychologię, to jakie przedmioty mam wybrać na maturę i w ogóle czy trudno jest się dostać na psychologię itp. 2.Jesli chciałabym być policjantką to co musze zrobić? 3.Moim marzeniem jest równiez pracowac w Afryce przy chorych dzieciach, ale nie jako lekarz, tylko jako pomoc humanitarna.. Jest możliwość znalezenia takiej pracy? 4.Czy zawód aktorki da mi jakąś przyszlośc, czy lepiej, zebym wzięła coś pozytecznego? Z góry dziękuję za odpowiedzi 🌼

Idź tam gdzie naprawdę będziesz się czuła spełniona. Zawsze można wszystko razem połączyć :)

Gość PaniMecenas
policjantki sa najlepsze:) musisz isc do szkoly policyjnej np do szczytna...tam sa testy sprawnosciowe i test z wiedzy ogolnej

Gość co do przedmiotów
to poptrz na strony konkretnych uczelni, tam są wymagania co do przedmiotu i poziomu, oraz liczba osób na jedno miejsce

Gość Majkaikajka
No własnie ja nie wiem, co chcę robić :D jabardziej to chcę pomagać ludziom, a te zawody to w usmie pomagają ludziom :D

Odpowiem na czwarte: aktorka zostan tylko wtedy, jesli naprawde tego chcesz i jestes przekonana, ze bedziesz w tym dobra. Ze sie naprawde nadajesz. Jest duza konkurencja, nie wspomne juz o tym, ze w Polsce kreci sie 20 filmow rocznie:o W kazdym razie zycze powodzenia, pozdro;)