Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nut

Rozjaśnianie brwi

Polecane posty

Gość Nut

Witam Panie!!!:):):):):) Mam takie pytanie... Czy znacie może jakiś sposób,aby rozjaśnić brwi? Pytam, ponieważ mam ciemne, a włosy blond:/ I niestety.. ten kontrast troszeczke mnie dobija;) Koleżanka proponowała mi farbowanie zwyklą farba blond:D ( poobno jej pomogło, kiedy była jeszcze blondynką;)) Pomóżcie !!! jeżeli chcecie ;) 🌻

Mam identyczny problem. Myślałam o tym żeby przemywać te brwi wodą utlenioną, wtedy zmiany przebiegałyby stopniowo a mogłabym je kontrolować, a z drugiej strony boję się bo nigdy nie widziałam siebie w jasnych brwiach. Zawsze miałam czarne. Widzę że wiele gwiazd filmowych dobiera sobie kolor brwi do koloru włosów. Wygląda to wtedy o niebo naturalniej, ale jak one to robią to chyba wiedzą tylko ich wizażyści. W tym roku planuję też zmienić kolor włosów na rudy a ponieważ chciałabym aby brwi miały przynajmniej podobny odcień jak włosy to mogę mieć z tym niezły problem. Heh.. nie wiem czy mam z tym iść do fryzjera czy do kosmetyczki :>

Gość bly berry
Tak jak detektyw zasugerowala - woda utleniona. Przemywaj codziennie nasaczonym wacikiem, wlosy sie stopniowo rozjasnia.

Gość Nut
bardzo dziękuję-na pewno spróbuje:)

Gość ja tez...
mam ten sam problem:/ nie mam pojęcia jak, farbą blond próbowalam i wyszły mi żółte;) więc nie ryzykuj.

Gość i też to samo
Też myślałam o wodzie utlenionej ale słyszałam, że to osłabia brwi, robią się kruche i wypadają, a ja i tak mam nie za gęste. Czy ktoś może wie z własnego doświadczenia?

Gość rfghdf
podnosze, sama mam ten problem-ciemne brwi, blada skora i blond wlosy, okropne :/

Gość koronkowa147
wyskubac i rysowac brazowa kredka

Gość kolorowobuta
woda utleniona, smaruj nia nogi po golenia, wlosow potem bedzie mniej az ich w ogole nie bedzie. co do brwi rozjasniacz zalatwia sprawe na 2 tyg polecam