Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiekBest

odstawienie pigułek

Polecane posty

Gość AsiekBest

Mam pytanie. chciałabym odstawić pigułki.Ostatni raz współżyłam w dniu ostatniej tabletki z opakowania. W związku z tym chciałabym sie upewnic czy bezpiecznie mogę je odstawić?

tak bo jest jeszcze siedmiodniowa przerwa podczas ktorej trwa zabezpieczenie. po tych siedmiu dniach dopiero zacznie sie owulacja (teoretycznie bo pierwsza miesiaczka nie musi byc jeszcze plodna) tak czy inaczej plemniki juz nie beda zyly bo zyja do 72 godz.= 3 dni a Twoje zabezpieczenie trwa 7 wiec smialo - bez obawy

Dziewczyny mam pytanie, może któraś wie. Robię przerwę w braniu tabletek, skonczyłam całe opakowanie, nastąpiło krwawienie z odstawienia a teraz się zastanawiam kiedy mogę sie spodziewać miesiączki naturalnej. Czy ten cykl tabletkowy \"nienaturalny\" pokrywa się z naturalnym? Czy mogę sie spodziewac naturalnej miesiączki normalnie po 28 dniach czy to jest po prostu loteria? Chciałabym sobie obliczyc dni płodne i niepłodne więc ???

Gość asia88-84
witam szanown epanie moje pyaanko to zjadlam pierwszy listek cilestu mialam mdlosci do drugiego listtka do konca zostalo mi jakies8 tabletek chce je odstawic czy moge je po prostu tak odstawic bez zajscia w ciaze wizyte u ginek.mam za miesiac przez ten czas bym byla na prezerwatywach ale niue chce sie juz z cilestem meczyc to jest staszne prosze o rzetelne odpowiedzi dziekuje babeczki pozdrawiam