Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ajsjaa

JEŚLI SZUKASZ MIŁOSCI WEJDŹ

Polecane posty

Gość samotny 1
chociaz tyle na codzien ale w tym roku chyba sie wybiore nad morze.....

Gość hehehehehe
a ja npewno nad morze brykne

Gość samotny 1
wiem bylem w Sopocie i Kolobrzegu.....

Czesć wszystkim JESTEM Z PODKARPACIA (NIEDAWNO PRZEPROWADZIALAM SIE Z GORNEGO SLĄSKA), MAM 22 LATA, STUDIUJE W RZESZOWIE.

a gdzie nasz Strażnik w lśniącej zbroi? Pewnie polegl w trakcie walki z komputerem hehe.

ja studiuje w Sopocie, z uczelni mam 5 minut na nogach i jestem na plazy :) a sluchajcie jakie tam sa atrakcje. w trakcie tego wielkiego \"BUM\" zwiazanego z ptacia grypa nie wiedzialam w ktora strone pojsc. Jak wychodzilam na plaze to: * kawalek dalej, na prawo, bylo wieeeeeeelkie stado labedzi ktore biegly za ludzmi (przyzwyczaily sie ze dostaja jedzenie i teraz same sie domagaja) * kawalek dalej, na lewo grasuje facet,ubiera sie w obsile bluzeczki i krotkie miniowy. wyskakuje z lasu (czajac sie na kobiety) i wystawia swojego \"zagrypionego ptaszka\" i sie masturbuje na oczach plci zenskiej... COZ ZA ATRAKCJE!!!! hehehe

Gość TIGEREK79
MAM 27 LAT I JESTEM Z WARSZAWY. PODOBNIE TAK JAK I WY, POSZUKUJE SWOJEJ DRUGIEJ POLOWKI. CZY ZNAJDE JA TUTAJ... KTO WIE... ZAPRASZAM DO PISANIA NA MAIL, NINIEJSZE FORUM ORAZ PONIZEJ ZAMIESZCZAM LINK DO MOJEGO POSTU NA KTORE ZNAJDUJE SIE NA TLENIE: http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=4704840 POZDRAWIAM SERDECZNIE;-)

Gość Twój strażnik
No, uporałem się. Troche długo ale ma dwa systemy na kompie:-) Ja mam w Kartuzach pięc jezior, Jakby je połączyć to też by wyszedł mały Bałtyk:-)

no to gratuluje wygranej walki! mozesz je polaczyc ale wileoryb tam Ci nie zawedruje heheh :p ps ja tez mam 2 systemy operacyjne ;p

Gość *tajemnica*
19 ( jeszcze przez ponad 3 miesiące;) lat okolice Warszawy studiuję, Warszawa, I rok

Gość TIGEREK79
No wiesz Wloszko warszawiacy tez poszukuja... czy to cos dziwnego?

nie chodzi o to. poprostu narazie jak sie ludzie wpisywali to byli z roznych czesci Polski. Chodzi o to ze akurat z Warszawy jest Was najwiecej. takie podumowanie dotychczasowych wpisow :) nie mialam nic zlego na mysli.

22 LATA, ŚLĄSK, STUDIA, PŁEĆ ŻEŃAKA - CZEGO PEWNIE NIE WIDAĆ PO NICKU, SZUKAM... SZCZĘŚCIA (czegokolwiek, co mi je da: miłości, przyjaźni)

Gość TIGEREK79
Hej Wloszko... ja tez nie mialem nic zlego na mysli;-) Mam nadzieje, ze nie odebralas mnie jako jakiegos agresora;) Daleko mi do takich, chyba ze ktos mnie zaatakuje, ale wtedy chyba nikt z nas nie pozostaje obojetny. Pozdrawienia dla Wloszki.

TIGEREK79 nie, nie odebralam sie az tak zle ;) a jesli chodzi o obojetnosc w momencie ataku to faktycznie zazwyczaj ludzie nie sa obojetni, ale sa wyjatkowe okolicznosci kiedy taka obojetnosc jest jedyna metoda na tego agresora. wiem to z wlasnego doswiadczenia ale to zbyt dluga historia by ja tu opowiadac. dziekuje za pozdrowienia i rowniez pozdrawiam :)

Gość hehehehehe
a oto moj wielki powrot:)

Gość hehehehehe
wch polski?? masz na mysli teren od suwałk do przemyśla??hehe

Gość hehehehehe
hmm to da sie bliżej?

mam 31 latek jestem z Warszawy nic nie robie i jestem brzydki ktora mnie chce ? :P

Gość hehehehehe
nie marketing a "autopromocja"

Gość hehehehehe
gdziez ona tam skuteczna eeeeeeee