Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ajsjaa

JEŚLI SZUKASZ MIŁOSCI WEJDŹ

Polecane posty

jestem elegancką iwesołą babcią szukam pana dziadka do tanca , spacerów i rozmowy no i jeszcze do miłości stancyfilny wolny

Gość chinski kliwer
Ja jestem z Wawy :D

hej Chmurek :) to w takim razie ludzie powinni byc bardzo szczesliwi. a chyba tak do konca nie jest ....

czesc:) oczywiscie, ze nie sa..wystarczy wejsc na pierwszy lepszy topic:( a ja zamiast sie uczyc znowu bladze myslami daleeeko..

Jestem 28 letnim milym,wesolym i wysokim meszczyzna mieszkajacym w gdansku,szukam dziewczyny do stalego zwiazku opartego na milosci,szacunku,wiernosci i zaufaniu.Lubie dlugie spacery,kino,teatr,oraz muzyke.Jesli jestes zainteresowana poznaniem mnie prosze o e-mail.Pozdrawiam

no prosze. To juz sa 3 osoby z pomorskiego :) Gdańsk, Kartuzy, Rumia. Teraz brakuje kogos zza Wejherowa :P

Gość bart818181
BARTEK,24,HMMMM SAM NIE WIEM,MOZE SIE TU ODNAJDE...MOZE MNIE ODNAJDZIECIE,,DZIWNE UCZUCIE WYPISYWAC TE WSZYSTKIE RZECZY,W KAZDYM RAZIE STUDIUJE W TORUNIU-ODEZWIJCIE SIE BUZKA DLA WAS WSZYSTKICH!!! malik81@interia.pl

Gość romantyczna1973
Hej! Czy zagląda tu ktoś z Rzeszowa? Mimo 32 wiosenek nie odnalazłam swojego Księciunia... może źle szukam, a może ... no właśnie, nie szukam tylko czekam :-) Mam 165 wzrostu, ok. 49-50 kg żywej wagi :-) Czy się interesuję? To temat rzeka...Linki? aktualności na onet.pl, gazeta.pl, a poza tym, uwielbiam czytać książki... możemy porozmawiać o komunikacji niewerbalne, to taki moje maluuuuutkie hobby :-) A... odstraszają mnie deklaracje na wyrost, poznając kogoś nigdy nie zakładam co mnie z tym człowiekiem może łączy, bo... tego NIE WIEM!!! Najpierw muszę kogoś zobaczyć na żywo, porozmawiać, POZNAĆ ... to chyba normalna kolej rzeczy??? Kobietka

Gość mlodzik1975
romantyczna1973 - szukaj ksieciunia dalej :) zwlaszcza ze wymarli wiek temu. Trudno tak z Rzeszowa znalesc - musisz byc nastawiona na dalszy zasieg :) Pozdrawiam.

Gość aaaadddd
podnosze aby dac szanse tym co sie tu wpisali

Gość ja rowniez daje szanse
im i sobie :)

Gość polska centralna
odezwijcie sie ;)

Cześć, jestem Paszczak z Warszawy. Mam 24 lata i szukam kogoś kto zechce się ze mną przejść na spacer po Łazienkach (parku) ;)

Gość Kobietka1973
Witam Mlodzika1975! Nie ma to, jak czytanie między wierszami, rozumienie się bez słów... szkoda, że niewłaściwe, nigdzie nie napisałam, że ograniczam się do Rzeszowa, a tylko, że w nim mieszkam. Nie mniej jednak dzięki za odpowiedź - miłego! :-)

hej, ja jestem z Wawy, lat mam 29 i też szukam... spokojnego, wesołego, odpowiedzialnego i uregulowanego psychicznie faceta. są tacy w ogóle?

Gość Tymbark
Samotna ze szczecina jak to przeczytasz to odezwij sie na gg ( 1543131) tez jestem ze szczecina mam 28 lat, tez koncze studia zaoczne, do tego pracuje i takie tam :-)

Gość ciekawska-
mam pytanie czy ktos tu do kogos sie odezwał czy to tylko same wpisy ??? czy ten topik przynosi jakies efekty ??:)

Gość mlodzik1975
Pewnie jakies efekty przynosi. Zreszta co ci szkodzi napisac :) Trzeba byc pozytywnie nastawionym do zycia i wogole. 3m sie.

Witam :) Kto tu kogos znalazl?? My jzu jestesmy mnie zdesperowane niz wtedy gdy zakladalysmy ten topik ale wszystko akutalne. JESTEM Z WIELKOPOLSKI, MAM 23 LATA. SZUKAM. :) P.S. Jesli ktos ma doswiadczenia zwiazane z przenoszeniem znajomosci z neta w real to zapraszam na moj topik. Latwo do odnalesc \"Czy Wy tez tak mieliscie po spotkaniu w realu?\"

Gość kamma00
hejka mam na imie kamila jestem z radomska poznaąłbym kogos ciekawego do pogadania i wogole moze jakas miłosc .....

Gość kamma00
hejka mam na imie kamila jestem z radomska mam 17 latpoznaąłbym kogos ciekawego do pogadania i wogole moze jakas miłosc .....

Gość slawek31-Poznan
Witam i pozdrawiam Wszystkich samotnych.Mam na imie Sławek 31 lat samotny pracuję.Chciałbym się zaprzyjaznic z kobietą. Mój numer tel-.0505393738 .