Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze zwariuje z nia

PETTING w ubraniu a ciaza?!

Polecane posty

Gość boze zwariuje z nia

otoz moja dziewczyna w dzien owulacji zajmowala sie mna...ale tylko krotka chwile bez wytrysku, potem wytarla rece we mnie (chociaz nic nie naich nie bylo bo wytrysku nie bylo), miala na sobie spodnie i panikuje ze jest w ciazy bo niby dotknela sie TAM przez spodnie ??!! przeciez nawet gdyby miala moj sluz na rekach (sopermy nei bylo), to by ja wytarla we mnie...ona zwariowala czy ja? bo dla mnie to jest CHORE!

Gość co za idiotka

Gość boze zwariuje z nia
nie obrazajcie jej, ale jan ie wiem co jej odbilo serio!! kiedys robilismy takie rzeczy ze hoho...a teraz chyba naprawde oszalala!! potrafi panikowac tez dlatego ze w jej dni plodne np. ja go sobie poprawilem , potem moglem dotknac jej reki, potem po godzinie czy dwoch ona sie poszla kapac i jest w ciazy!! probuje jej tlumaczyc ale to nic nei daje!!!!!!!! moze by tak psycholog? ale ona nei chce o tym nawet slyszec

Gość napisz
do BRAVO GIRL

Gość wszystko jasne..
posluchaj rady starszej kolezanki... ona cie po prostu nie kocha ;( zaczela sie ciebie brzydzic.

Gość boze zwariuje z nia
wy sie smiejecie a ja nie wiem co mam z nia zrobic, jak tak panikuje to mam ochote ja udusic ;) ona ma 20 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wszystko jasne..
wcale sie nie smiejemy (przynajmniej ja) podchodze do twojego problemu jak starsza kolezanka. Powtarzam-laska chce odejsc, wg mnie to juz koniec. Wiem z autopsji, jak przestwalo mi na gosciu zalezec to tez zaczynalam unikac sexu jak ognia i mysl o ewentualnej ciazy mnie porazala..;(

Gość zwariujesz prędzej czy później
:D:D:D Proponuję na następną randkę stawić się w sterylnym kombinezonie ochronnym, rekawiczkach i hełmie - no wiesz, ochrona bakteriologiczna ...

Gość boze zwariuje z nia
albo bede caly czas nosil gumke :D:D:D ja wiem ze nie chce odejsc, po prostu raz mielismy taka troche kryzysowa sytuacje, kiedy na prawde mogla byc w ciazy i od tamtej pory ona ma takie jazdy

Gość ty JUZ zwariowales
skoro piszesz na forum takie rzeczy

Gość BASIEŃKA 23
DO boze zwariuje z nia -----> CZYTAM TO CO NAPISAŁEŚ NIE DZIWIĘ SIĘ TOBIE ŻE MOŻESZ BYĆ ZŁY ALE NIE POWINIENEŚ MIEC JEJ TEGO ZA ZŁE! PO PIERWSZE JEST MŁODA, MA PRAWO SIĘ BAĆ. PO DRUGIE TO JEST PEWNIE DLA NIEJ NOWOŚĆ WIĘC STRACH JEST NAJBARDZIEJ ZROZUMIAŁY. SĄDZĘ ŻE POWINIENEŚ POROZMAWIAĆ Z NIĄ I WYTŁUMACZYĆ ZE NIE MA MOZLIWOSCI ZAJSCIA W CIĄŻĘ BĘDĄC UBRANYM. OWSZEM MOZNA ZAJSC W CIĄŻĘ JESLI WCZESNIEJ JAKIMS CUDEM ZNALAZLO SIE COS NA TWOUICH DŁONIACH A POZNIEJ MIELISCIE(BARDZO BLISKI KONTAKT) TZN TWOOJA REKA W NIEJ. ALE PRZEZ UBRANIE NIE MA MOWY! WYTŁUMACZ JEJ I ROZMAWIAJ . SPROBUJ JA ZROZUMIEC.

Gość BASIEŃKA 23
PRZESTAŃCIE PISAĆ TAKIE BZDURY TYPU JUŻ ZWARIOWAŁEŚ! CO WY PISZECIE! MŁODA DZIEWCZYNA MA PROBLEM A WY TAK DORADZACIE? MOJE ZDANIE JEST TAKIE ŻE JEŚLI JĄ KOCHASZ TO ZROZUM JĄ! POSTARAJ SIĘ Z NIĄ ROZMAWIAĆ. MOŻE ZA MAŁO DAJESZ JEJ DOWODÓW MIŁOŚCI. TO NIE TAK ŻE ONA SIĘ CIEBIE BRZYDZI CZY COS W TYM STYLU JAK PISZĄ MOPI POPRZEDNICY ! JEST TO JAKIEGOŚ RODZAJU PROBLEM ALE TRZEBA JEJ POMÓC A NIE ŚMIAĆ SIĘ CZY DORADZAĆ TAK JAK DORADZACIE!

Gość a Ty
nie KRZYCZ Basieńka...

jak słyszę takie historie to chce mi się rzygać. autentycznie Twoja dziewczyna to nie panikara tylko skończona idiotka. 20letnia kobieta a we łbie trociny:o

Gość no to faktycznie problem
taaak basienka, wspolczuj innym ludziom glupoty ;)

Gość takwlasnie
to ja nie wiem, bo moj chlopak mial wytrysk i niechcacy sie dotknelaam tam ręką, ale nei w ubraniu w takim razie tez moge byc:P

Gość jasne..
do tak wlasnie- no jasne, masz HIVA na 1000 % Boszzzz...przestancie traktowac sperme jak jakis niebezpieczny dla zycia srodek chemiczny!!!!!!!!