Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulka2307

jak dlugie cykle??

Polecane posty

powiedzcie mi jak dlugie moga byc cykle??? moje sa dlygie tak do 31 dni a teraz juz 36 dzien a okresu jak nie bylo tak nie ma :(:(:( i zaczynam sie martwic moze jestem na cos chora albo cos w tym stylu:(:(:(:( doradzcie cos:(

Gość anii
Jak czujesz się dobrze, to chyba raczej wszystko u Ciebie ok i dostaniesz okres. No chyba, że możliwość ciąży jest? Ja spory czas chyba z kilka lat, miałam bardzo regularne 28 dniowe cykle. W licpu zeszłego roku, nagle mi się trcohę przedłużył cykl i teraz mam 29.30 dni. Pododobno, to się u kobiety zdarza, że zmienia się długość cyklu, a 1 czy 2 dni, to jest małe przesunięcie, także norma. A może np. ze stresu nie masz okresu?

Gość Ciocia dobra rada...
w moim przypadku bylo tak, ze nieregularne, wydluzone(nawet do 42 dni)cykle byly spowodowane podwyzszonym poziomem niektorych hormonow. Dostalam recepte na tabletki hormonalne, z tego co wiem to jedyny sposob na takie dolegliwosci:O

Gość tratata
A ja jeszcze niedawno miałam wyjątkowo nieregularne okresy - od 21 do 41 dni. I przeszło mi z wiekiem:) Tyle że teraz są boleśniejsze:(