Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Honey86

Diane 35

Polecane posty

Czy ktoras z forumowiczek mogla by mi pomoc?? Lekarz na uregulowanie miesiaczki przepisal mi Diane 35, tylko mam jedno pytanie..wiem ze powinno sie brac pigulke z okreslonym dniem tygodnia, sa takie trzy, stad moje pytanie gdzie na listku rozpoczyna sie pierwszy tydzien? czy jest to lewy gorny rog?? prosze o pomoc:(

Gość hgfjnytjtr
o ja pierdziele :D:D:D:D:D:D:D

Gość jagoo
a masz napisane na listku dni tygodnia czy cyferki od 1??jesli dni tygodnia to obojetnie od którego zaczniesz a jesli cyfry to od jedynki...proste

Hmm..no wiem ze moje pytanie dla niektorych moze wydac sie wyjatkowo infantylne. No wlasnie nie ma zadnych cyferek, sa tylko dni tygodnia. A strzalki tworza zamkniety okrag..wydawalo mi sie ze kazda zawiera nieco inne poporcje i kolejnosc jest wazna...niestety nie jestem ekspertem w tych sprawach..

W Dianie wszystkie pigułki są jednakowe więc jest obojętne od której zaczniesz.

Gość hgfjnytjtr
a od czego masz lekarza?

Gość lissia
i ulotke?:) przeczytaj ulotkę, tam jest napisane, że każda tabetka ma taki sam skład... no a wypisane dni tygodnia powinny ułatwiać stosowanie:) wiesz: zaczynasz np. w środę, po 21 dniach też w środę zaczynasz 7 dniową przerwę, no i kolejne opakowanie zaczynasz w środę polecam ulotkę raz jeszcze:P

Lekarza mam w Polsce a obecnie nie przebywam w kraju..dziekuje bardzo za pomoc:*