Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Blondynka opowiada przyjaciółce, jak to spotkała czarodzieja. - Pozwolił mi wybrać jedną z dwóch rzeczy: albo dostanie wspaniałą pamięć albo świetny biust. - I co wybrałaś? Blondynka: - Nie pamiętam...

Któregoś tam pięknego wieczoru jeździliśmy z kolegami w poszukiwaniu klem, bo samochód nie chciał odpalić. Trafiliśmy w końcu na stację benzynację naszego monopolisty,za kasą urocze dziewczę, więc kolega podchodzi (wiadomo dziewczę to dziewczę) i pyta się: - Są klemy? Pani obsługująca z rozbrajającym uśmiechem również pyta: - Do ląk czy do twarzy?

Wchodzi blondynka do sklepu i pyta się: - Co to jest, takie duże i czerwone? - Jabłka, proszę pani - odpowiada uprzejmie sprzedawca. - To poproszę kilogram i każde oddzielnie zapakować. Sprzedawca pakuje jabłka. - A co to jest, takie kudłate i brązowe? - pyta blondynka. - To jest kiwi. - Aha, to poproszę kilo i każde oddzielnie zapakować. Sprzedawca jest trochę sfrustrowany, ale pakuje... - Proszę pana, a co to takie małe i czarne? - Mak, ale cholera nie jest do sprzedania.

- Dlaczego blondynka ma dookoła wanny rozwieszoną linkę? - Żeby za daleko nie odpływała.

Czesc dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witam w kolejny potwornie upalny dzionek!!!!!!!! AniuM bardzo przykro, ze zniknelas, moze kiedys wrocisz, nie wydaje mi sie, bys byla tu ignorowana swiadomie, szkoda, ze taka decyzje podjelas, ale jakby co to czekam na Ciebie... :-) Witay Ania 75 po dlugiej nieobecnosci, jak bylo (a moze nadal jest) na urlopie??????????? Ja ide za tydzien na usg, czasami zastanawiam sie, czy jestem w ciazy, bo nic nie czuje prawie. Brzuch niby jakis pelniejszy, raz na kilka dni cos tam zakłuje na dole, ale nic poza tym... Moze to juz jest ten czas, kiedy pomalu wchodzi sie w II trymestr, o ktorym mowi sie, ze jest napiekniejszym okresem ciazy.... No, zobaczymy........ Dzis w nocy snilo mi sie, ze zachorowalam na rozyczke i przez caly sen mierzylam sobie temperature i termometr wciaz pokazywal 40 stopni... Ale schizy....

Jaka jest różnica między blondynką a Ferrari? - Ferrari nie pożyczyłbyś byle komu.

OLKA JA TEŻ JESTEM BLONDYNKA ;-) NAWET NIE FARBOWANA ;-)

Agna29,jestes kochana:D:D!!!!!🌼 jezeli mozesz to wyslij mi haslo na ruccola@o2.pl Bardzo,bardzo dziekuje!!!!!🌼❤️ AniuM!!! Szkoda,ze od nas odeszlas.....😭🖐️ Mazowszanko!! Fajnie,ze sie do nas odezwalas,juz sie martwilam ,czemu nic nie piszesz.Moze mialas zle sny przez te upaly,bo nie mam czym oddychac i dlatego:) Dobrze,ze nam opowiedzialas swoj sen-teraz sie juz nie spelni!!!!! pozdrawiam reszte Dziewczyn❤️ i ide robic WIEEEELLLKIEEE prasowanie!!!🖐️

Hejos kobietki!!! w kraku nadal potworny upał..ale zapowiadaja lekkie ochłdozenie na weekend..oby, oby.... Olka - skąd ty bierzesz te kawały :) :) :) ?? Sciskam Was wszystkie i każdą z osobna!! ❤️

jak to skąd, oczywiście pożyczam na wieczne oddanie ;)

agna patrz nie dość, że w tym samym czasie nie ma być u nas @ to jeszcze obie blondynki

Dziewczyny uwazajcie,dzisiaj na gg,tlenie ktos rozsyla wirusy z trescia: \" Najwyzsza pora,zebysmy sie zapoznali to jest link z moimi zdjeciami XXXXXXXXX \" -to jest wirus:O\"-nie otwierac!!

Jak się nazywa blondynka, która przemalowała się na brunetkę? - Sztuczna inteligencja!

Rozmawiają dwie blondynki. Jedna mówi: - Słuchaj, jak się właściwie mówi: Iran czy Irak?

Właściciel sex-shopu musiał wyjść na chwilę, więc za ladą zostawił młodego sprzedawcę. Po chwili wchodzi dziewczyna i pyta: - Ile kosztuje ten biały gumowy fiutek? Sprzedawca mówi: - 35$ za białego, 35$ za czarnego. - Hmm... poproszę czarnego, jeszcze nigdy nie miałam czarnego - mówi dziewczyna, płaci i wychodzi. Po pewnym czasie wchodzi Murzynka i pyta: - Ile kosztuje ten czarny fiutek? - 35$ za czarnego, 35$ za białego - mówi sprzedawca. - Hmm... poproszę białego, jeszcze nigdy nie miałam białego - mówi Murzynka, płaci i wychodzi. Po chwili wchodzi blondynka i mówi: - Po ile są u pana gumowe fiutki? - 35$ za białego lub czarnego - mówi sprzedawca. - Hmm... a ten w paski stojący za ladą? - pyta blondynka. - Ten?... no... to jest bardzo specjalny model, kosztujący 180$ - odpowiada sprzedawca. - Poproszę! - mówi zdecydowanym głosem blondynka, płaci i wychodzi. Po chwili do sklepu powraca właściciel i pyta: - No i jak panu poszło? - Wyśmienicie! - odpowiada sprzedawca - sprzedałem jednego czarnego, jednego białego i sprzedałem pański termos za 180$!!!

Czemu blondynka cieszy się, że ułożyła układankę puzzle w 4 miesiące? - Ponieważ na pudełku napisano: \"Od 2 do 5 lat\".

Idzie blondynka ulicą. Nagle widzi przed sobą wysoki mur. Stanęła. Stoi cierpliwie, stoi, aż w końcu mur się zawalił i blondynka poszła dalej. Jaki z tego morał? - Mądry zawsze ustępuje głupszemu.

Jaka jest różnica między Bogiem a blondynką? - Bóg jest nieograniczenie miłosierny, a blondynka niemiłosiernie ograniczona.

Ameretat na koszykowa przejdę się w następnym tyg.-w tym mam urwanie gowy i dentystkę ;-) a do której tam mozna się rejestrować ???;-)

chce miec Karolinke !!!! Wysłałam ci nr. i hasło- korzystaj ile się da ;-) 🌼

KOchane dziewczyny - z tej strony panikujaca kolezanka! Drugi dzien po odstawieniu luteiny i nadal nie mam @! wczoraj tylko jedno male plamionko brunatne - wielkosc paznokcia duzego, a dzisiaj tylko male tylko żółto-pomarańczowe! Zaczal bolec mnie brzucholek, probowalam dodzwonic sie do mojej lekarki ale albo ma dyzur, albo jest na urlopie, chcialam sie z nia umowic lub zaczerpnac informacji...bo wolalabym miec ten @ za soba a nie czekac i czekac i nie moc zaplanowac nowego staranka!! :(

no włąśnie mozolinko a moze to ciaza -sama nie wiem-ale wspólczuję biedulko -musisz się męczyć strasznie !!!!!! ja własnie oczekuje na @ - i jak ma być to mam nadzieję ,ze regularnie by nie robić mi zbędsnych nadziei i móc wyliczyć następną owulację !!! trzymaj się ! może idź do innego lekarza ???

Dwie blondynki chciały zdobyć nagrodę Nobla. Jedna wpadła na genialny pomysł: - No to może polecimy na Słońce? Druga odpowiada: - No coś ty głupia, spalimy się. - To polecimy w nocy.

ciążę musze wykluczyc bo jak wczesniej wam opowiadalam 24 czerwiec mial byc @ nie bylo 29 test, 6 lipiec test oba negatywne - w piatek zaczelam brac luteine 5 dni minelo odstawilam i nadal nic.... brzuch zaczal mni ebolec chyba z nerwow! wiec to nie ciaza na 100%

KURCZE ALE GORĄCZKA- POMIMO WCZORAJSZEJ BURZY NA URSYNOWIE NADAL DUSZNO... :-(