Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Oczekująca ale ze mnie gamoń wysłałam na adres: marta.sep2@poczta.onet.pl Zaraz wysyłam jeszcze raz 🌻

To prawda, byłam zakopana w paierach, tak między nami nadal jestem ;) Klienci przeszkadzają... Elu bardzo mi przykro z powodu tej małpy @ 🌻 dla ciebie Ale jestem ostatnio zmęczona - za dużo pracy, chce mi się spać, a te potworne bóle głowy od paru dni , przerażające :(

Oczekująca pytałaś o inseminację - ja miałam jedną i niestety bez powodzenia :(

Oczekująca juz poszło, daj znać jak dostaniesz:) Hej Olka-Pracusiu :D Ja na szczęsie juz niedługo koniec, więc powoli będę się zbierać do domku. Miłego wieczorku życzę i do jutra

monitoring cyklu, wielokrotne badania LH, aż będzie odpowiedni moment w jajeczkowaniu, zastrzyk mający pomóc w zagnieżdżeniu się plemników, koszt inseminacji 400zł, usg - trochę ciągnie... :(

Nana79!!! Merz Special,slyszalam,ze sa dobre,chyba bede musiala wyprobowac:)Te z Vichy fakt,cene maja dobra...Dzieki za linki,z pewnoscia cos wyprobuje!! Spytam jeszcze gina,co on mi moze doradzi;)! Ola! Witaj!!🖐️ Agna29! Z winek to ja lubie MERLOT (wszystkie:)) Hejj!:D

Boże jaka jestem wycięta - do tego nei moge z wami poplotkowac..bo kurde jakas masakra w tej pracy..3majcie sie kochaen formułki :)

Różyczko co u ciebie żyjesz kwiat] Agnieszka jak samopoczucie - zobaczymy jak w tym cyklu wypadną nam terminy :)

No włąsnie olciu my zawsze w tym samym czasie mamy staranka i te wstrętne @ :-)

Nawet wysłało mi się podwójnie, dla każdej z Was po jednej odpowiedzi, hihihi

a ja życzę wszystkim kochanej fasolki :D dziś przyszła do mnie koleżanka ze swoim Kubusiem - ma 11 dni, ale słodycz :) ale też jakaś zawiść :(

Agna winka to sa dobre carlo rossi ale ich chena juz dobra nie jest :O ja osobiscie kupuje i bardzo bardzo lubie SOL DE ESPANA cena to ok 13-14zl ale bywaja czasami na nie promocjhe po 9 :)

Elu też byłam na szaberku ;) Mój anioł Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: \"MAMUSIU\"

ooo wcielo mojego porzpedniego posta DZIEKI za trzymanie kciukasow, pomogly... a wiec.... dentyste przezylam i przyznam sie bez bicia to byl pierwszy bezstresowy raz na borowaniu, babka bardzo mila kompetyentna no i delikatna. Za jednym znieczuleniem sie dzisiaj obeszlo i 3 zeby wyleczone, 3 kolejne czekaja po jednym co tydzien teraz bede robila bo w roznych miejscach sa. Szkoda tylko ze tak pusto w kieszeni sie robi.... no ale przynajhmniej znalazlam dentystke do ktorej nie boje sie chodzic wiec jak na mnie to juz SUKCES

Elu jesli idzie o wlosy to ja po prsotu kupilam cynk i biotyne , cynk z apteki biotynka z rosomaka (czyt. rossmana) stosowalam ok 6 tyg i okazalo sie ze niesamowita poprawa. Znajoma aptekarka mowila ze jak wlosy zaczna bardzo bardzo wypoadac to lepiej nie czekac i nie bawic sie z zadnymi ampulkami z vichy tylko kupic taki specjalny preparat na wypadanie wlosow, on z zalozenia jest dla ludzi lysiejacych lub po chemioterapii ale raz na jhakis czas nawet osoby zdrowe moge go uzywac zeby wzmocnic wloski jest jeszcze w aptece taki szampon sebamed z czarnej rzodkwi (a moze rzepy??) i sporo znajomych tez go chwalilo tylko UWAGA cuchnie niemilosiernie i ja dalam rade tylko wieczko otworzyc :)

Hej! Dziękuję wam kochane dziewczyny i Aniu za propozycje winka- coś tam wybiorę napewno- jaza winkiem nie przepadam stąd moje pytanka:-) Ale dzisiaj zakupiłam 20 szmpanów- niechże pija za moje i męzunia zdrowie :-) Aniu75- no my z Oleńką zapewne nic przeciw nie bedziemy miały w zaciązeniu- a tym bardziej jak najszybciej !!!! Buziaki dla was!

Nana mam pytanko po ile sprzedawać bedziesz te maleństwa???? A może któraś chce fotki mojej pociechy ????? Jak coś to mailiki dawajcie :-)

Gość
Nick ...........Imię ............Miejscowość....Wiek.....Data okresu 1) Ania20.............Ania............Wawa............20.............02.07 2) Mozolinka.........Ewa............Szczecin........ 26.............13.08 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen............29.............05.09 4) hb.................Hania...........Lębork............26..............brak 5) Jade...............Asia.............Winnipeg........23..............????? 6) Olka78 ............Ola..............Tczew...........27........17.08.2006 7) myszulka06......magda...........k-ow..............27.......29.05.2006 8) Maja_26.........Maja.......Wawa/Sok.Podl.......26..........ok.27.06 9) Rosa............Bozena..........Rybnik.............28............05.09 10) Anika79.........ania............Wawa..............27...........13.08 11) agna29.......Agnieszka........Wawa..............29............17.08 12) Vall................................Kraków............27............ 23.08 13)oczekująca........Marta.........W-wa.............28.......23.07.2007 14)AniaM................ Ania..........L-za..............27.......26.07.2006 15)nana79..............Marta........I-wa...............27............???? Lp. Nick ...........Imię ............Miejscowość....Wiek......Data porodu 1)kasia_79..........Kasia..........Wrocław...........27........29.01.2007 2)Mazowszanka.......Ania..........Wawa.............28........07 02 2007 3)nai..................Aga.............WaWA ...........25........17.01.2007 4)Jonka...............Asia...........Wrocław..........28........22.02.2007 5)Ewapit............Ewa..........Częstochowa........27...... 08.03.2007 6)mathylda.............................Opole............29........04-03-2007 7)Agunia33..........Agnieszka......Leszno...........33........15.03.2007 8)Ameretat........Judyta...........Wawa............24........12.03.2007 9) Ania75..........Ania.............W-wa..............31.........10.04.2007

Agna nie ma za co Rosa pozdrowionka, dobrze widze ze tabeleczke uaktualniasz?? wrocil moj mezus wiec ja juz na dzisiaj znikam 🖐️

Gość
ja tez chce foteczki :):):) adres w wizytowce;) aniu najserdeczniejsze gratulacje :) chce miec karole czy nas ta @ nie opusci ... ciekawe ?? tego ze jesli @ przychodzi bezobjawowo to znaczy ze nie bylo jajeczkowania to tego nie wiedzialam :( chyba pojde do lekarza i zrobie sobie \" monitoring cyklu \" ciekwawe ile takie cus kosztuje bo jak narazie tylko o takim czyms czytalam !? czy ktoras z was miala takie badanie ?? pozdraiwiam goraco :) i dziekuje za slowa otuchy 👄

Witam, Aguś sprzedajemy po 800zł (4 sunie i 2 pieski) :) Poproszę zdjęcia Twojego pupilka na marzal22@wp.pl Słuchaj Rosa ja też rozmawiałam z moim ginem na temat monitoringu. On mi mówił że w 1 cyklu trzeba bedzie się spotkać 3-5 razy to zależy jak szybko będa rosły pęcherzyki a cena to 150zł za cykl. Olka mam do ciebie pytanko bo wiem że tez masz problemy z prl ale cykle regularne. Czy przed braniem tab. na obniżenie prl tez miałaś regularne cykle? wcześniej myślałam że wysoki poziom prl zawsze idzie w parze z zaburzeniami cyklu. Pytam bo zaczynam sie martwić tym moim brakiem okresu. Sama nie wiem może rzeczywiście ta 1 tab dostineksu to na hiper mega prolaktynemię, ja miałam 20.9ng/ml a teraz 0,75ng/ml buuuuuuuuuuuu:(

Pobudkaaaaaa!!Wstawac!!!😴:D! Wczoraj rozmawialam z moja mama ,ktora sadzi,ze powinnam zrobic badania na tarczyce,bo ona i moja siostra na nia choruja....Do tej pory mialam dobre wyniki,ale tarczyca moze wplywac na stan wlosow,wiec sprawdze wszystko;) Ide parzyc kawke!!!:D