Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

ja przy taki długich cyklach dostawałm luteine labo duphaston na wywołanie... Nana dopytaj sie?/ a może juz cos bierzesz i nei działa..raz tak miałam...mimo leków nic..

Ja dziewczynki biorę duphaston na wywołanie, zaczełam 4.08 mam brać po 2 tab. dziennie przez 10 dni i potem ma przyjść@

BOŻE DZIEWCZYNY JA MAM NADZIEJĘ ,ZE NIGDY NIEBEDĘ MUSIAŁA BRAĆ LUTEINY I INNYCH LEKÓW!!!! ŻYCZĘ WAM DUUUŻO ZDRÓWKA I POWROTU DO NORMALNYCH CYKLI!!!!

Dziekuję vall też mam taka nadzieję szczerze mówiąc to już się nie mogę doczekać. Cały czas chodzę jakaś taka podminowana i rozdrazniona że czasem sama nie moge ze soba wytrzymać:( szkoda mi tylko mojego mężusia....

Nana już sobie qyobrażam mnie nosi zawsze przed @!!! Mój męzuś to już nawet nie pyta tylko wie ,ze się zbliża zora @ :-) Coś mi się wydaje ,że do mnie też się zbliża ,bo zaczynam zauważać rozchwianie emocjonalne u siebie :-) za tydzień będzie termin @!!!! Chociaż w tym miesiącu to z amieszanie przedslubne robi swoje-więc i @ może się opóźniać :-) Bo powiem wam ciązy nie czuję :-) tylko stresik przedślubny :-) :-) :-) :-) :-)

Agna,no faktycznie do slubiku coraz blizej!!!:D!! Na te powyzsze forum-link sie zalogowalam,ale zamiast dostac hasla dostalam jakas reklame.... A blog o bulimii-to chyba nie tutaj???;) Kupilam sobie dzisiaj b.dobry miod w Plusie,z orzechami wloskimi w srodku;) Bylam potem w Kaufhofie,domu handlowym gdzie jest m.innymi biuro podrozy w srodku.Slyszalam jak para szla rezerwoawac wyjazd na Sylwestra!!!Ale mi czas szybko mija...:P Za szybko!😠

Oj Elu dni uciekają mi baaaardzo szybko !!!! za 10 dni mam ślub;-) Boże :-)

Wiem agna co to znaczy stresik przedślubny sama to przeżywałam w pażdzierniku. Nie będę ci mówiła żebys sie niedenerwowała bo wiem jak to jest. Po fakcie sama mogę stwierdzić że naprawdę nie warto:) Zreszta sama zobaczysz;) A kiedy masz ślub?

no i mam odpowiedz, skoro zostało jeszcze 10 dni to pewnie juz wszystke przygotowania zakonczone i zostało juz tylko odliczanie dni:)

alez mi sie zakupy uydaly, za 40zl reklamowka ubran Esprit HM GAP sobie nic ale mezowi i malej to a owszem, szkoda ze do poborow tak jeszcze daleko bo znowu bym pojechala poszperac za pare dni ;) Agna mailatko dostalam , dzieki !!! nana mi ani luteina ani duphaston nie pomagaly, mialam nawet progestyerroin w zastrzykach i mnie nie ruszyl, grubo ponad pol roku trwalo wywolanie mojego okresu ale teraz na szczescie juz jest lepiej dziewczyny a co ja mam wpisac w staraniach jak my z malymi przerwami staramy sie od 2003 roku??? moze sobie daruje po prostu wpis? co wy na to??

mialo byc progesteron :P za szybko pisalam i tak wyszlo :P macie jakis pomysl na dobry sos do surowki? ogorki salata rzodkiewka, taka tradycyjna, nei wiem jaki sosik zrobic nma obiad

hej! AniuM ja to używam zawsze tych knora z oliwą ;-) więc mały leniuszek jestem;-)

cos dla waszych partnerow, ja sie usmialam :D WARSZTATY - Jak być prawdziwym mężczyzną TYLKO DLA MĘŻCZYZN - WSTĘP WOLNY Uwaga: Ze względu na trudny i zaawansowany charakter, każde ze spotkań musi być ograniczone do maksimum ośmiu uczestników. Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia: DZIEŃ PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU - Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? - Dyskusja. 3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ - Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. 4. NACZYNIA I SZTUĆCE; CZY LEWITUJĄ SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? - Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. PILOT DO TELEWIZORA - Utrata pilota - linia pomocy i grupy wsparcia. 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY - Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA - Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. DZIEŃ DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI; LODÓWKA CZY KOSZ? - Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne. 2. ZDROWIE; PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA - Prezentacja PowerPoint. 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ - Wspomnienia tych, którzy przeżyli. 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI? - Gra na symulatorze. 5. DOROSŁE ŻYCIE; PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ- Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról. 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM W ZAKUPACH - Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA; JAK ŻYĆ BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE - Dostępni indywidualni psychoterapeuci. no i jak wam sie oferta kursu podoba ?

Zarąbiste!!!! Poprosze o termin i miejsce....a ja lecę pakować mężusia na szkolenie :-) Cena nie gra roli, hihihi

AniuM mała małego mailika ci jeszcze wysłałam- mojej chrześniaczki.Wogóle to jestem podwójną mama chrzestną!Pierwsza ma juz 13 lat, a druga -to ta na fotce co ci wysłałam prawie 4 latka:-)

ja jak na razie mam 1 chrzesniaczke i moj maz tez 1 sztuke ale juz drzymy przed komuniami bo oni sa w jednym wieku (ida wlasnie do pierwszej klasy) i ze ta sama parafia to zanosi sie ze nawet komunia w jednym terminie bedzie... ojjjj nasz portfel :O

pozdrowionka dla wszystkich starajacych sie dziewczynek o dzidziusia ❤️

AniuM wrócił mailik do mnie -masz przepełniona skrzynecke - przeze nie -hihihi :-)

Agna skrzynka pusciutka, az na serwerze sprawdzilam nic a nic w niej nie ma moze maila zle wklepalas?

dziewczyny a w duchu samolotow.... nie wiem czy widzialyscie na onecie wiec wklejam: Samolot pasażerski zgubił drzwi w trakcie lotu Samolot brazylijskich linii lotniczych TAM z 79 pasażerami na pokładzie zgubił w trakcie lotu drzwi - podały brazylijskie media. Do wypadku doszło dzień wcześniej. Drzwi odpadły po 20 minutach lotu, gdy samolot odbywający rejs z Sao Paulo do Rio de Janeiro, znajdował się nad peryferiami Sao Paulo. Na szczęście nikt nie ucierpiał. Według władz lotniczych, jeszcze przed startem oraz tuż po nim pilot zgłaszał problemy z drzwiami, które - jak się później okazało - były po prostu źle zamknięte.

Wlasnie mialam pisac o samolocie:D!brrrr.... U mnie deszysko,mezus wrocil wczesniej z pracy i razem nas wzielo na sen 😴:O Okazalo sie,ze spalismy jak zabici ponad 2 godziny,hehe,w srodku dnia....:) Buziaki!

Gość do biorących pigułki antykonce
" Hilton-- No pewno ze szkodza,mnoze nie kazdej kobiecie,tabl.anty to tak jak inne tabl. Chemia i tyle,nawet mi to moja lekarka w oczy powiedziala chociaz wszyscy ginekolodzy to ukrywaja bo by kasy nie zarobili,spytaj sie swojej lekarki,pani ginekolog czy bierze tabl.anty to cie wysmieje!moze nie poronia ciazy ale napewno zostawiaja jakies skutki uboczne,ktore golym okiem czlowiek nie zaowazy.Logiczne.Tez kiedys bralam tabl. anty ale teraz powiedzialam stop,bo wlasnie daja mi sie we znaki,szkoda tylko ze zapozno sie kaplam a moglam posluchac innych,doswiadczonych kolezanek,teraz zaluje,jednak faktem jest to ,ktora kobieta bierze dluzej niz 2 lata pigulki ma wieksze ryzyko na urodzenie dziecka z wadami,niedorozwinety itp.niz kobieta,ktora brala tabl. mniej niz 2 lata."

witam witam i o zdorwko pytam mnie dopadlo jakies dolisko i cos mi ciezko sie spalo wlasciwie drzemalo bo spalam tak czujnie ze obudzilo mnie chrapanie sasiada z gory a nad ranem czajnik sasiadow z dolu :P

Witajcie rano!! Nie moge sie dzisiaj dobudzic,pije juz 2ga kawke i nic:O Tez wolalabym sie z tym twierdzeniem u goryo tabletkach nie zgodzic,bo bralam dobrych kilka lat piguly,ale \"niektore rzeczy \"zostaly wlasnie dzieki nim wyleczone.Kiedys jak mialam dostac okres i w jego trakcie wilam sie z bolu,tabletki nie pomagaly,teraz juz mimio,ze nie biore ich nie mam takich boli co przedtem.... Milego czwartku!🖐️