Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Elu - nawet nie wiesz jak sie ciesze ze nalesniki sie udaly!!! to przepis mojej mamy, modyfikowany X razy, wczoraj sama robilam pierwszy raz ale skoro wyszly to chyba bede czesciej to praktykowala :D planuje next week zrobic krokiety :D Olu - badz dzielna, zagryz zeby, przybierz usmiech numer 5 i w miedzyczasie zle sie poczuj albo poszepcz mezowi pikantnych slowek do ucha to szybko cie od tesciow wyciagnie :D VaLL najwazniejsze ze odreagowalas i sie ostatecznie dorbze bawilas, lubie takie niespodziewane imprezki i juz sie ciesze na dzisiejszy wieczor... a na kaca najlepszy rosol zrobiony z kostki rosolowej - zrob swojemu Panu to go postawisz na nogi, zalewasz rosolek knorra tak 0,3-0,35 wody chwile podgotowujesz i dajesz do wypicia, a pozniej duuuuuzo soku pomaranczowego.

Gość hb
hej co u was slychac dawno nie pisalam tlyko czytam i czytam super ze jednej sie udalo zajsc w ciaze ,druga ma weselicho naprawde super a ja szara myszka siedze w domku za oknem pada i mam dola.....juz starcilam sens zycia nie moge znalezc pracy ciazy jak nie ma tak nie ma...jedno co mnie trzyma to corka ona zawsze jest wesola..

hb nie załamuj się 😍 gdzie mieszkasz, co robiłaś do tej pory zawodowo, czego szukasz ???

Dziewczyny ja juz powoli się z wami żegnam , odezwę się w środę, gdyż nie będę teraz miała dostępu do internetu. A wtedy wam powiem pewnie że ta małpa @ przyszła ;) Nie szalejcie zbytnio na topiku :D

Gość hb
jestem z leborka zawodowo nie pracowalam zajmowalam sie dzieckiem pracowalam tylko sezonowo

hb glowa do gory, jeszcze i dla ciebie przyjda lepsze czasy... mam nadzieje ze znajdzisz prace no i ze uda ci sie (i wielu innym z nas) wkrotce powiekszyc brzuszne gabaryty ;) kuzwa mam temperature 😭 skoczylo mi juz na 37,6 i obawiam sie z lekka co to, nie czuje sie zle, jestem tylko z lekka oszolomiona (niskie cisnienie) zero kataru cyz bolu gardla... cholera by to wziela.. ja sie na imprezke szykuje a tu takie buty...

Aneczko - może to z podekscytowania - nie imprezą, ale tym co pózniej!! :) oczywiście żartuje..... Moze wez sobie cos na zbicie tej tempki, szkoda zeby rozwaliła Ci dzionek...Są czasem takie wiorusy z gorączka bez innych objawów...Nie daj sie temu brzydalowi...wytęp go szybciutko!!!

hej dziewczyny - moja siostra w 15 tyg. ciązy..ma kiepskie wyniki morfologii, tzn na granicy min normy, albo poniżej - co to znaczy?? Wybiera sie do lekarza ale dopiero za kilka dni, a sie niepokoi - napiszcie jesli coś weicie, a wiem, że napewno!!!! :)

poszlam z temperatura bo mimo ze ja mialam to zupelnie jej nie odczuwalam i przednio sie bawilam i juz nie wiem ile wypilam ;) jednak wyjscie bez dziecka to zupelnie co innego, a nocka taka to juz w ogole rarytas :D Vall - jesli z wynikami kiepsko to mysle ze to anemia. juz ci sle rady, niech siostrzyca sie dzielnie trzyma i szybko wizyte u lekarza zalatwia milej niedzielki wszystkim 🌻

Pozdrawiam niedzielnie!!!:D Vall,nie znam sie na tych wynikach,ale mysle,ze inne Dziewczyny jeszcze cos pomoga w interpretacji..... My dzisiaj caly dzien poza domem,pieknie swieci slonko-szkoda czasu na siedzenie w domu!!! Buziaki!!!!🖐️

a u nas dzisiaj pada, nawet burza byla ale cos patrze slonko probuje sie wydrzec zza chmur... moj slubny dzisiaj kucharzy - dostalam wolne od kuchni, na obiad byl gulasz z kasza i surowka a teraz ciasto sie jakies dopieka... a ja.. ja ogladam z mala bajeczki i czytam gazetki.... ojjj jak ja kocham takie weekendy :)

Gość
czesc co tu takie pustki :( jak ja jestem, na necie to was nigdy nie ma.... DLACZEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ?? ;) HIHI ja chyba wyprobuje wasz przepis na nalesniki :) moze i mnie sie uda :) ja zawsze mam problem z obracaniem na druga strone :( kurcze ale mi smaka narobliliscie ....:P:P:P a u mnie zaczely sie staranka :) czyli buszowanie w sypialni ;) a za 1,5 tyg. ide do lekarza :) bo moja ostatnia @ byla jakas dziwna ! narazie zycze udanej niedzieli papa 👄

Wiiitaaaam w poniedzialek z samego rana!!! :D I__I> (czestuje kawa);) Jutro czeka mnie wizyta u gina,po odstawieniu pigulek kazal mi przyjsc za kilka miesiecy (mowil,ze juz mam byc w ciazy:P) ,no to go zaskocze,ze wcale nie jest tak latwo jak mi mowil odrazu po odstawieniu zafasolkowac:O:P!!!;) A co u WAs?Macie dluuugie weekendy??? Dzisiaj przypominam proram o 22.05 o samolotach;):D!!! A propo wczoraj gdzies o 23 ciej przelecial nad miastem,nad naszymi domami tak nisko samolot (po huku domyslam sie,ze to pasazerski),ze myslalam,ze juz wojna;):D!! HB!!! Fajnie,ze do nas zajrzalas!!! Zobaczysz uda Ci sie znalezc prace,czasem tak jest jak z Fasolka :D;)-albo jest odrazu.aöbo trzeba sie troche pomeczyc i poczekac;):O Bedzie dobrze!!!!🌼 Olka78!!! zegnaj do srody😭🖐️ AniaM!!! Super,ze swietie sie bawilas na imprezce,no i ze mieliscie gdzie \"podrzucic\" Mala:D;) Czasem rodzice sa w takich momentach na wage zlota...A jak zdrowko?? ROSA!!! Sprobuj ten przepis na nalesniki,R E W E L A C J A!!!!!Wiem,ze masz teraz najlepszy czas -staranka,ale zagladaj tutaj do nas:)!!!

ktos ogladal siatke???? czyz nie pieknie nasi opykali jankesow??? az milo bylo patrzec... za tydzien jeszcze trzeba przebic skosnookich :) Rosa - milych wieczorow ;) Elu - oooo dobrze ze mi o samolotach przypomnialas, mam nadzieje ze dzisiejszych nie bede tak przezywala jak poprzednich nawet nie macie pojecia jak sie ciesze ze moj przepis na nalesniki wam podpasowal :) ja kocham kucharzyc i mam przeroznych przepisow cala mase wiec jak bedziecie czegos potrzebowaly to piszcie bo moze i to bede miala :D ja to sie ciesze ze weekend nie trwa wiecznie bo juz nie 75 a 100kg bym wazyla. Takiego dogadzania sobie jak w te wolne dni to u nas dawno nie bylo. to jeden z najbardziej udanych weekendow ostatnich miesiecy. jesli idzie o zdrowie to powiem tak - temperatura 37,3 ale cisnienie za to 90/40. Wlansie pije Twoja kawke Elu \\_/> dzisiaj w planach maly shopping wiec lece pod prysznic i jakies sniadanko klecic ;)

Hej dziewczyny - miłego dzionka, ja nie będe dziś dobrym komapnem do plotkowania, bo mam mase...roboty..... :( 3majcie sie cieplutko!!

Cześć, ja niestety dziś w pracy :-( Za oknem buro i ponuro, nic się nie chce, głowa boli, w ogóle do kitu.... Trzymajcie się cieplutko, buźka

Dziewczyny,czyzby ogarniala Was jesienna chanderka?? Nie za szybko?? ;) Przesylam w paczuszce dobra energie!!!!👄:D!!! AniuM!! Nie watpie ,ze jestes wspaniala kucharka-po nalesnikach:D oceniajac!! A czy masz moze jakas dobra ,wyprobowana salatke ?? W sobote przychodza do nas goscie i chcialabym cos zrobic... Moja salatka,ktora czesto robilam,ale nam sie juz znudzila jest z zoltego sera i czerwonej fasoli+ por+jogurt naturalny+ ananas+pieprz+oregano

jestem po peirwszej czesci zakupow i zaraz pedze dalej, leje jak z cebra ale na szczescie zmotoryzowana kolezanka sie z nami umowila na maly shopping :) pije juz 3 kawe i zasypiam na siedzaco... oshhh ciezki dzien dzisiaj Elu jesli idzie o salatki to musisz mi cos wiecej poweidziec bo mam mase przepisow sprawdzonych, to co musze wiedziec to czy : drogie - tanie, szybkie - troche czasu wymagajace, dietetyczne- ciut kaloryczne, pod winko czy pod wodeczke no i jakie beda miesiwa czy tez salatki moga byc z domieszka mieska :) jak mi dasz jakies najmniejsze wytyczne to podesle ci cala liste :D VaLL no nie pracuj az tam za ciezko bo musisz zbierac sily na wolny wtorek :) Aniu a ty tez tak rozsadnie z praca... pozdrawiam serdecznie

AniuM!! Salatka moze byc w zasadzie i z mieskiem,i moze miec nawet troche kalorii,wazne,zeby byla \"nieoklepana\" Taka,zeby do wodeczki,winka pasowala;)! A moze masz jakas taka swoja ulubiona???:D

Elu sprawdz maila :) dziewyczny macie gdzies u siebie troche sloneczka??? podrzuccie mi kochanienkie kilka promoczykow chociaz bo nas tu zalewa :(

AniuM! Na maila zajrzalam;)!!! Slonka niestety chociaz chcialabym podrzucic to nici z tego,bo od godziny u mnie leje:( Wlasnie wlaczylam ekspres na kolejna dzisiaj kawke.... Jak tam Dziewczyny zyjecie???

Gość
czesc !? no baaaaaaaa u mnie w sypialni goraco jak w saunie :P:P:P hihi a co trzeba wykorzystac najlepsze momenty ... przepis wyprobuje :) a ja sie pochwale ze u mnie dzis na obiad byly kotlety z cukini :) hmm pychotka palce lizac ,same sprobujcie ... :P a jutro serwuje leczo :) ;) nigdy was nie opuszcze caly czas zagladam do was i sledze na bierzaco :) fajnie ze mi kibicujecie ;) pozdrawiam goraco 👄

Rosa oby tak dalej a pamietasz zeby twoj chlop coli lyk dostal? :P ja mam w planach leniwy wieczor, moze jakis filmik oblukamy... jutro za to bedzie bardzo kuchenny dzionek bo na obiad planuje papryke faszerowana a na deser jeszcze szarlotke chce machnac :P brakuje mi tylko pomyslu na zupe... no ale jeszcze mam czas na wymyslanie :P

Wy swietujecie a ja zaraz jade do gina:P :O Leje deszcz,ciemno ,kurcze gdzie to lato sie podzialo???.:O Milego dnia Wam zycze!!!🖐️ P.S.Po poludniu napisze co powiedzial ginek;)

Elu czekamy na wiesci po wizycie u ginka, bedzie dobrze Rosa - to ile dni ty jeszcze meza z sypialni nie wypuscisz co?? VaLL - milej wicytacji, zaskocz wszystkich tak ze padna w progu ;) a mnie cos dzisiaj boli brzuch, nie zoladek ale brzuch i sie zastanawiam czy to mozliwe zeby od wyglupow i smiechu tak bylo bo wczoraj mialam przeuroczy wesoly wieczor... a dzisiaj sie wlasnie dowiedzialam ze mamy gosci na 16 wiec ide kombinowac co by tu dobrego do zarelka zrobic :)

😭:O:P😭......:( Bylam u gina,zrobil mi usg i okazalo sie ,ze mam duza cyste w wielkosci kurzego jajka...😭 A to przez pigulki antykoncepcyjne,bo w marcu jak bylam i jeszcze je bralam bylo ok,a teraz zaledwie po kilku mieisiacach pojawila sie cysta (nigdy nie mialam zadnych takich problemow,wiec napewno od tabsow:() Zmartwilam sie tym:( Dostalam jakies tabletki,mam je lykac przez 12 dni wieczorkiem i za miesiac po okresie mam przyjsc do kontroli,sprawdzic czy cysta sie pomniejszyla... Lekarz powiedzial,ze to na 100 byla przyczyny,ze jestem jeszcze nie w ciazy....:( Pobral mi tez krew na zelazo,bo stwierdzil,ze mam since pod oczami (patrze sie w lustrze i nie ma:P) i jestem blada (w lustrze widac u mnie rumiana:O) Wiec podejrzewam,ze niezle zbladlam jak dowiedzialam sie o tej cyscie....:O,hehe Teraz Dziewczyny zaczynam \"buszowac \" po internecie na temat cyst,moze cos wiecie,doradzicie....?! Pozdrawiam!

Elu najwazniejsze ze masz regularny okres wiec samo leczenie cysty bedzie latwiejsze. Ja mialam torbiel taki 5 na 6cm na jajniku po depo provera (zastrzyk anty dla kobiet karmiacych) ale na dodatek nie mialam okresu, po leczeniu hormonalnym i w sumie po ponad roku udalo sie wywolac okres ale torbiel znacznie dluzej znikala. w sumie polotrej roku mi maupa dokuczala. Czy ty ja jakos odczuwasz? ja mialam straszne bole jajnika takie ze az mnie do ziemii kurczylo i objawy jak na ciaze :( mam nadzieje ze Ci te lekarstwa pomoga i szybko dziadostwo ci sie wchlonie. Czy ginek mowil cos o staraniach w tym miesiacu? mozesz przy tych lekach normalnie probowac? jesli idzie o wyniki to bardzo dobrze ze dostalas skierowanie - lepiej jest zachodzic w ciaze bez zadnych anemii i niedoborow zelaza pozdrawiam i lece obiadek wykanczac serwuje dzisiaj bialy barszcz , papryke faszerowana i szarlotte :) prawdziwe swiateczne zarelko

AniuM! Gin kazal jak najbardziej sie starac,nie ma zadnych przeciwskazan.Objawow zadnych nie mialam i nie mam,zaden bol mi nie dokucza,nic...Lekarz powiedzial,ze jezeli bedzie sie powiekszac pomimo tabletek -wtedy bedzie trzeba operowac:O Za miesiac rowno po okresie wizyta.... Buziaki dla WAS wszystkich!:)