Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekkopocacasie

antyperspiranty help

Polecane posty

Gość lekkopocacasie

konkretny produkt, marka, cena, nazwa i czy nie zostawia sladow

Gość lekkopocacasie
helpppppppppppp

Lady Speed Stick tylko i wyłącznie ! W sztyfcie. Cena ok 8-10 zł (zależy od sklepu). Ślady zostawia, ale dla mnie i tak najlepszy.

Gość lekkopocacasie
wslsnie uzywalm lady speed stick gel i chcialam zmienic,czytam recenzje w damskiej torebce i zostaje pzry tym co mialam chyba, dzieki pappa

Gość aszkag
radze wybrac "herbinę" lecz takze zostawia slady, ale jest skuteczny.. jednakze obecnie uzywam "rexona for teens" i mysle ze jest to jeden z lepszych antyperspirantow ostatecznie ostatnio wyprobowayalam jakis dezodorant "nivea"tez antyperspirant i calkiem przyjemny tylko nie wiem jak sie sprawdza w ekstremalnych sytuacjach :PP

Gość dupa blada................
tylko i wyłącznie adidas, 10-12 zł.

Gość vile
mam trochę problemy z tym poceniem sie ale wynalazłam sposób łykam zioła w tabletkach szałwia ok 6zł opakowanie i używam antyprepirantu glosha w kulce ok 12 zł i jestem zachwcona żadnych śladów nie pozostawia

Gość vile
mam trochę problemy z tym poceniem sie ale wynalazłam sposób łykam zioła w tabletkach szałwia ok 6zł opakowanie i używam antyprepirantu glosha w kulce ok 12 zł i jestem zachwcona żadnych śladów nie pozostawia

Gość tylko antidral
raz na kilka dni pod pachy wieczorem i masz po kłopocie Do kupienia w aptece za 11-12 zł

Gość plishka
ladys speed stick invisible w żelu, koztuje ok 8 zł, sladów nawet na czarnych ubraniach nie ma

Gość rexona w kulce
jak dla mnie numer 1. ostatnio mialam tez nivea ktory podobno spowalnia porost wlosow- tez fajny, sprawdzil mi sie w gorach!

Jak dla mnie to Rexona, obecnie używam Rexona for teen w kulce, ale mam też kulke z Apart... bardzo ładny zapach, nie zostawia śladów (przynajmniej u mnie) zapewnia uczucie świerzości. Adidas.. mnie nie pomaga...

etaxil za 50zł na noc ok.2x w tygodniu. Potem już się w zasadzie nie pocisz! A na dzień Nivea ten nowy takie różowy co reklamują.

Gość dla tych co są wrażłiwi
iwostin ma genialne dezodoranty a niestety większość mnie podrażniało, albo zatykało pory pod pachami polecam iwostin

Gość 34234
A wiecie jakie to niezdrowe? Myjcie się częściej, to nie będziecie śmierdzieć....