Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka_gim.

Liceum Hoffmanowej w W-wie

Polecane posty

Gość Aśka_gim.

Witam.Moja córka wybiera się właśnie do tego liceum,jak tam jest? Piszcie,kochani,bo wasza opinia cenniejsza od najlepszej reklamy.Jak wyglądają klasy biol-chem,czym żyje szkoła poza lekcjami,jacy są nauczyciele,i w ogóle...A jaka szkoła oprócz Hoffmanowej,gdzie byłby i poziom dobry,i ludzie fajni? Szukamy dobrej klasy biologicznej,i miłej atmosfery.Takie szkoły SĄ, napiszcie,gdzie.:):):)

Na www.gazeta.pl jest forum edukacja. Np forum liceum czy inne. Moze tam uzyskasz wiecej informacji. Poza tym na www.grono.org na pewno jest osbne forum tej szkoly - tez tam poczytaj. Acha, moj kolega chodzil do batorego do klasy biol - chem (nie wiem czy jeszcze tam jest taka klasa). Bez problemu dostal sie na UW na biologie, atmosfera tez byla fajna. pozdro

Gość Aśka_gim.
dzięki,czekam na jeszcze!!!!!!!!!!!!!

Gość aśka_gim.
hej,odezwijcie się,proszę:):):)

Gość stewardessa
ja jestem z wawy, wprawdzie konczylam inne liceum ale o hoffmanowej slyszalam pozytywne opinie. to raczej jedno z lepszych liceow. a ja konczylam takie liceum o nienejlepszej slawie i po nim dostalam sie bez problemow na dzienne studia na Uniwresytecie Warszawskim!!!

Gość Aśka_gim.
to gratulacje!!!!!!! Kochani,piszcie,piszcie,piszcie........:):):)

Gość ehhehe
Ja tam byla na spotkaniu informacyjnym. Zrazilo mnie to, ze dzieci nauczycieli dostawaly dodatkowe punkty :O No i tam nie poszlam.

Gość Ale_to
było chyba daaaaaaaawno temu...Teraz takich przekrętów nie ma,kiedyś takie punkty dawali wszędzie,to była normalka.Mam kumpla w Hoffmanowej - spoko.

Gość ehhehe
Dawno? Wypraszam sobie:O Raptem 9 lat temu:classic_cool:

Gość Ale_to
naprawdę teraz takich punktów nie ma....Ale fakt,9 lat to całkiem niedawno...:)

Gość upsssssssss

Gość no masz rację
# lata temu tez były punkty dodatkowe dla dzieci nauczycieli, ale tak jest chyba we wszystkich szkołach.

Gość Laluga
w Batorym jest bardzo dobry biol-chem, moja córka tam chodzi. Klasę towarzysko ma świetną, a jak twoje dziecko trafi - na jakich "współtowarzyszy niedoli", to trudno przeciez powiedzieć. jest ciężko - nauczyciele cisną a 5 klasówek w tygodniu to norma. Ale poziom wysoki :)

Gość uppsssssssss

Gość Aśka_gim.
hej,naprawdę nie ma tu ludzi z Hoffmanowej? Albo takich,którzy o niej coś wiedzą? Pomóżcie...:)

Dzis zajrzalam na grono, jest tam oddzielny topik o hoffmanowej - zagladalas tam?