Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiorella25

nietypowe gusta kulinarne

Polecane posty

Gość fiorella25

ja uwielbiam jeść jabłko z solą ale koniecznie musi być kwaśne np.papierówke,moja koleżanka jada ogórki zielone z keczupem, a drugiej koleżanki dziedek jada lody z chlebem, bo twierdzi, że inaczej się nie naje i że bez chleba to się zmarnują

Gość Donna Karan
ja jadam Głowizne w galarecie

Gość ewelinciaaa
moj kolega je wszystko z chlebek np obiad ziemniaki,kotlet,salatka + chleb ,spagetti+chleb itd itp kolezanka je chcleb z maslem i truskawkami na nim.... ja moge jesc WSZYSTKO z ketchupem albo salatke z pomidorow i ogorkow z taka iloscia octu ze wyglada jak zupa:O

Miałam kiedyś u siebie w odwiedzinach Francuzów. W knajpie zażyczyli sobie specialite de la maison - no to zaproponowano im flaki - na co chetnie przystali. W trakcie jedzenia - bardzo im smakowało - zapytali: Z czego się te flaki robi? Odpowiedziałam - No, jest krowa, no i ta krowa... ma... żołądek... Gdy dotarło do nich ostatnie słowo - przestali jeść. A niby u nich to i zaby i slimaki :o

Gość rajska
ja lubie ogórki zielone w occie i też tak żeby aż pływały

Gość Tak na oko
moja siostra miala taka faze, ze smarowala chleb masłem z dwoch stron :O

Gość rajska
te lody z chlebem są najlepsze

ja uwielbiam swieze ogorki z cukrem lub miodem, owoce morza, chleb bardzo swiezy zmoczony woda i posypany cukrem, placki ziemniaczane ze smietana..........wiecej nie pamietam, ale jak przypomne, to napisze :D