Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SLONKOOOOOOO

GDZIE MOZNA KUPIĆ PODKLAD DERMACOL W WARSZAWIE??

Polecane posty

Gość SLONKOOOOOOO

BLAGAM O ODP BO NIGDZIE NIE MOGE GO DOSTAC

ciepło sie robi, nie radze inwestowac w ten podkład, zatyka pory i powoduje powstawanie zaskornikow, doświadczylam tego... i bardzo zaluje, ale wtedy nie wyobrazalam sobie wyjscia bez dobrze kryjącego podkładu...(oczywiscie nie nakładam sam dermacol tylk mieszalam z innym podkladem) lepiej wydac wiecej kasy i kupic unifiance z la rocha posay ok 70 zł, cena droga ale kosmetyk nie pogorszy ci cery i nie jest taki gęsty, dobrze kryje i ładnie sie rozprowadza;) albo z vichy tez slyszalam ze sa dobre i moze tansze...;)

Gość a czy ten cały
unifiance z la rocha posay nadaje sie do suchej cery ?? ja mam taka ... i mam problem z doborem podkładu ... zawsze kupowałam podkłady jakies tam nawilzajace ale te po godzinie (najdłuzej) całkowicie zanikały ..

Gość Janusz Lis
Podkład Dermacol można kupić w sklepie Cosibella, przy ul Rybnickiej 4A (dzielnica Włochy, niedaleko Factory Ursus). Zapraszam Janusz Lis właściciel sklepu cosibella.pl

Hej dziewczyny! Ostatnio kupiłam podkład dermacol w małej drogerii przy patelni, metro centrum (Różowa witryna z napisem drogeria dla Ciebie, pod rondem). Wszystkie odcienie, do tego rewelacyjna lokalizacja jak ktoś szuka, a nie chce błądzić po całej Warszawie. Do tego posiadają tam rewelacyjną bazę satynową pod podkład również z firmy dermacol ! Świetnie wypełnia pory, a przy tym jest bardzo wydajna (Pan posiada testery do tego więc każdy może wypróbować na miejscu). Gorąco polecam i na pewno będę do tego sklepiku wracała!

Gość gość
Podkłady Dermacol są w Drogerii Novaya w Centrum na Szpitalnej 5 (obok Chmielnej) i na Bielanach na Płatniczej 74 koło metra Stare Bielany