Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiamysia

noszenie stanika nie zdrowe!!!???co wy na to??

Polecane posty

Gość pysiamysia

slyszalyscie juz cos na ten temat??:)ja osobiscie nie lubie nosic i mnie byloby to na reke :)ostatnio czytalam w medycznej gazecie mojej cioci ze noszenie stanika powioduje ze piersi staja sie zwiotczala bo nie uzywa sie miesni :)a my dziewczyny myslimy ze to wlasnie dzieki stanikowi nasze piersi beda piekne i jedrne:)a tu okazuje sie ze guzik !!!:)

Gość jagoo
jak dla mnie to bzdura...bez stanika mialabym piersi do pępka...dzieki

A oglądałaś czasami jakieś programy dokumentalne o jakichś afrykańskich plemionach? Tam kobiety mają cycki dosłownie do pasa...nie noszą staników:)

Gość pysiamysia
do pasa maja te ktore wydojone sa przez swe malenstwa:)a te mlodsze maja cudne:Pja tylko przeczytalam to i chcialam sie popytac innych co o tym sadza

Ciekawe jak z rozmiarem 75 E miałam bym bez stanika chodzić:D Przecież bardzo szybko opadłby;/

Gość super pomysł
dziewczyny nam facetom to sie spodoba !!ja tez uwazam ze to bardzo niezdrowe:Puwolnijcie sie od tego:)

Gość super pomysł
az takie duze masz??:)no to tym bardziej super

Gość anii
No staniki są okropne, ale jak np. panienka u mnie w pracy latem chodziła cały czas bez stanika i w cienkich obcisłych bluzeczkach sterczały jej sutki, to tak trochę niezbyt wyglądało.

Gość pysiamysia
ja uwazam ze jak mozna i jak to wyglada estetyczniew to jak najbardziej chodzic bez:)ale chyba nie wszystkie miejsca i okazje maga dopuszczac takie perwersje:)to moje zdanie:)

Gość anii
Ano niekażde miejsce jest dobre do chodzenia bez stanika. akurat ta panienka ma małe piersi, także to aż tak bardzo nie raziło, jakby miała duże i była bez stanika. a chodzisz czasem bez stanika?

Gość pysiamysia
jak tylko sie da!!!! bo nie lubie strasznie!!!po domu cw dresiczkach ,zawsze bez !!!!katorga nie lubie strasznie!!a juz zupelnie nie rozumiem jak niektore moga spac w tym:)feeeeeeeee

Gość anii
aha. No ja też po domu chodzę czasem bez, moje kochanie to strasznie podnieca i nie może łapek przy sobie trzymać ;). Spać, to już jakieś chore w staniku. znasz kogoś kto śpi?

Gość pysiamysia
znam:(to jest starszne :(moje kochanie tez on to wogole by chcial zebym caly czas chodzila bez:)

Gość anii
i co co noc śpi w staniku? mój kochany, to mi nie pozwala spać w staniku, nawet w pociągu jak jechaliśmy, to mi chociaż rozpiął. mam średnie piersi także jak jestem bez stanika, to bardzo nie razi.

Gość *ona*
w lato do sukienki na ramiączkach to normalne :) biust się tak nie poci i skóra oddycha. ale jak ktoś ma naprawdę duży biust to raczej musi. spać w staniku? makabra :) moje słońce też nie potrafi się opnować i sam czasami mi go ściąga ;)

Gość anii
no właśnie do sukienki latem, a jak dla mnie, to też na w jakimś luznym czasie, a nie na wizytę do teściów ;). ja nie znam nikogo, kto bym spał w staniku ciągle. tak ciągle, to chyba bym się źle czuła bez stanika, to chyba przyzywczajenie.

Gość zwolennik
jestem za zeby wszystkie laski nosily staniki:P

Gość zwolennik
mialo byc nie nosily

Gość ja tez jestem za0