Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minka...

Kocham Go, ale brak mi odwagi żeby to wyznać...

Polecane posty

Gość minka...

... nie wiem dlaczego. Czuję to całą sobą i mam ochotę wykrzyczeć swoje uczucia. Gdy z nim jestem mam zamiar wyznać miłość, ale zawsze stchórzę. Najgorsze jest to, że wogule nie mogę przewidzieć jego reakcji...

Gość Mylo
Jezeli czujesz ze on jeszcze nie jest az tak zaawansowany w swoim uczuciu do Ciebie lepiej poczekaj. Z doswiadczenia wiem ze moze troche sie tego przestraszyc i zachowywac sie dziwnie.Najlepiej bedzie jesli nie zrobisz tego pochopnie i jestes pewna ze to co czujesz do niego to milosc. Te slowa zobowiazuja.... Faceci zawsze sa nieprzewidywalni , to u nich normalne :).

Gość niech on ci to pierwszy powie

Miałem podobnie tylko w stosunku do pewnej białogłowy. Kiedy sie przed nią delikatnie z tym otworzyłem , popsułem całą znajomość. Dziś nie mam ani fajnej kumpeli ani dziewczyny Dobrze sie wiec zastanów. pozdrawiam

Jesli on tego nie robi to moze on nie ma dla ciebie takich uczuc. Bedzie ci przykro jesli powiesz mu cos na co on nie zareaguje tak jak ty sobie bys zyczyla.

Gość azibela
Kocham cie to tylko słowa.mają tyle samo sylab co odwal się.Nie musisz mu nic mówić jak go kochasz on sam to zauważy.

Gość mam tak samo...
mam podobnie. Kocham Go i wiem, że on mnie tez. Jestesmy razem ponad rok, mówimy o dzieciach, przyszłym ślubie i wspólnym życiu. Wiem, ze on jest wstydliwy, nie potrafi mowic o uczuciach ale wiem tez ze mnie kocha. czy czekac???