Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka to ja

dzis on ze mna zewrie !!!! pomocy!!!!

Polecane posty

Gość jakis facet
do deka ja jestem facetem i mam mieszane uzucie co do tej sprawy!! nie potwierdze tego co mowi h.d bo prawda moze byc tez taka ze to co ondo ciebie cuje to jedynie przyjazn moze traktowc cie jak siostre dlatgo sie o ciebie martwi tz wiedzialbym wszytko gdybys konkretnie napisala jakie byly relacje miedzy wami!! czy sypialiscie ze soba?? jezeli tak to moja wersja z siostra odpada a jezeli nie to jest prawdopodona!!

Gość Biegusek
A co ze mną :(( .Dlaczego nikt się nie wypowie w mojej sprawie ?

Gość spostrzegawczy
bo to jest forum zalozone przez idiotke czy tam deke !! wiec glownie na jej temat sie ludzie wypowiadaja!! zaloz swoj !! pozdrawiam

Gość Biegusek
Do Spostrzegawczy :)) A może Ty wyrazisz swoją męską opinię ? Przeczytałam 3 strony topicu,ale nie mogę wejść na linki,gdyż zawiesza mi się PC...

Gość spostrzegawczy
niech bedzie napisze cos ale to nie bedzie dla ciebie biegusek mile!! albo jestescie dzeci jeszcze i sami nie wiecie czego chcecie albo poprostu twoj "facet" nie jest toba szczegolnie zainteresowany!! idz za rada innych i sproboj sie z nim umowic za zasadzie face to face!! a co do autorki czyli deki czy jak ci tam to powiem ci jedno - podobasz mi sie jako kobieta - moze jestes zazdrosna o tego twojego "faceta" ale nie widze i nie czuje tam zadnej zawisci. malo takich kobiet jest!! sam bym taka chcial, wierna oddana i inteligentna bo taka sie wydajesz i jeszcze uczuciowa - kobieto ty masz jakies wady???? a panna radosnka to jest terapeutka jakich malo to juz jest chyba aniol a takich kobiet sie boje ze sa az za idealne pozdraiwam:)

Gość idiotka to ja / DEKA
i od jutra znowu praca - jak mi sie nie chce - rzolzeniwilam sie przez ten weekend naprawe a wy?? a teraz odpowiedzi do spostrezgawczy dzieki to milo slyszec takie opinie o sobie ale wierz mi mam wile wad, a co do zawisi to pewnie czasami taka jestem ale nie w tym przypadku za bardzo mi na nim zalezy zeby robic mu za zlosc albo zachowywac sie jak nastolatka, jak on by do niej wrocil to bylabym smutna ale co ja bym na to mogla poradzic narazie wiem tyle ze od tamego czasu czyli ponad tydzien temu sie nie widzieli mnie on odwiedza niby pod pretekstem pracy jakis wspolnych raporow i wogoe ale dla mnie to i tak duzo!! do abox wiesz trudno mi powiedzie czy on byl ze mna nawet wczesniej, my sie od dluzszego czasu spotykalismy na relacjach blizej nie okreslonych, jak mi powiedzial wtedy ze widzial sie ze swoja ex stwierdzilam ze ze mna zerwie w sensie ze urwie kontakt ze mna a do tamtej wroci bo on nie jest typem mezczyzny ktory majac kobiete spotyka sie z innymi nawet jakby ze mna mial to robic tylko na topie kolezenskiej/przyjacielskiej ale do tamtej nie wrocil a miedzy mna a nim jest dobrze ale ja nie ponaglam, niech wszytko toczy sie wolnym tempem tak chyba lepeij a moze sie myle mozepowinnam sie mu zucc na zyje i go pocalowac sama nie wiem?? jakis facet sie tez pyta czy spalam z nim a wiec dpowiedz jest nie nie spalam z nim - nie naleze do typu dziewczyn co pierwsze co robia to wskakuja do lozka z facetem nie chodzi o to ze jestem staroswiecka wrecz przeciwnie mam bardzo liberalny stosunek do sexu ale jakos w swoim przpadku taka nie jestem jakos ie potrafie ale nie widze nic zlego w tym ze ktos tak robi zeby nie bylo!! ja mam poprostu blokade - dla mnie sex wiaze sie z miloasia to tyle!! do h.d dzieki za wsparcie i za mile slowa mam nadzieje ze w twoim maluzenstwie wszytko bedzie ok dobra czas isc spac jutro pobudka o 6!! dobranoc wszytkim:)

Spostrzegawczy - ;-) Wywolales wielki usmiech na mojej twarzy. Dziekuje. Nawet nie wiesz ile mnie kosztowalo aby dojsc do takiej siebie jaka sie staje... I coraz bardziej siebie lubie. Bac sie mnie raczej nie trzeba. Biegusek, to strasznie mi przykro, ze nie mozesz wejsc na ten link.

Biegusek, a jak Ci sie jednak uda to zrob i to: A tak, aby sie rozerwac lub... zaczac myslec troche inaczej... TESTY DO ROZWIAZYWANIA: Z dnia: 04:45--- Czy jestes za mila? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032&start=210 Z dnia: 23:57--- Czy Twoje relacje z mezczyznami sa zdrowe? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032&start=270 Z dnia: 05:08---Czy zabijasz namietnosc? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032&start=300 Z dnia: 22:16 --- Czy jestes meczennica milosci? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032&start=300 Z dnia: 04:48 --- Kto to jest Zolza? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032&start=240

Radosnka przeczytalam 1 ksiazke z twoich pozycji a mianowicie "nie zalezy mu na tobie jesli..." polecam ta ksiazke kazdemu, a raczej kazdej dziewczynie ktora nie jest pena swoje sytuacji i uczuc tej 2 osoby biegusek ty tez ja przeczytaj!! ja przyznam sie szczerze ze z jednej strony znalazlam tam sytuacje analogiczne do mojej ale z2 strony nie uslyszalam nigdy od niego ( moze powiem jak on sie nazywa bo tak dziwnie mi sie pisze) a wiec nigdy nie uslyszalam od Bartka ze traktuje mnie jak przyjaciolke, ze tylko tym dla niego jestem raz wspominal ze moze juz nie powinien sie z nikim wiazac ale tak jak wczesniej pisalam szula we mnie potwierdzenia a raczej zaprzeczenia - czulam to i widzialam ze chcial uslyszczec ze cale tak nie ejst, zebysmy sprobowali!! a moze to poprostu ja sobie cos wyobrazam a ksiazka mnie nieczego nie nauczyla?? nie mam pojecia zalezy mi na nim chyba za bardzo i boje sie ze to iluzja czasami go nienawidze ze jest dla mnie mily, ze mi pomaga w pracy ze sie mna interesuje i dalej dozy do spotkan ze mna nie ze bym wolala zeby byl obojetny ale wtedy bym wiedzia na czym stoje chociaz... i smutna i wesola sama nie wiem jaka jestem teraz:(:)

Gość spostrzegawczy
radosnka ja mysle ze ty i tak zawsze masz usmiech na twarzy bez tego czy ci to napisalem czy nie:) do autorki topiku - jezeli flirtujac z kims uwazasz ze go zdradzasz lub robisz cos przeciw sobie to popieram nie flirtuj nie podrywaj ale zebys sie nie obudzial kiedys i nie powiedzial "przez tego bartka sobie ycie zmarnowalam" choc swoja droga z tego co piszesz gosc jest toba zainteresowany!! nie wiem za mal osob sie tu wypowiada a z checia bym sobie z kims pogawedzil na ten temat wlasnie!! mnie tez ciekawi czy przyjazn miedzy dziewczyna a chlopkiem istnieje czy zawsze jest podloze seksualne - u panny deki autorki topiku ja je widze pomimo ze sexu nie bylo - przynajmniej z jej strony cos iskrzy ale czy z jego strony. jak to w makbecie by bylo kocha ja czy nie oto jest pytanie!!

Spostrzegawczy - teraz juz mam i to wiekszosc czasu i naprawde szczery, z czego sie ciesze! Deka, to czas na \"Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy\" ;-) Ta, ktora przeczytalas czegos uczy ale to poczatek, czas na stopien wyzsza ;-) Byloby mi milo, gdybys kliknela w moj link ze stopki i tam wpisala swa opinie na temat ksiazki. Biegusek, to jak z tym dostaniem sie do testow? Fajne sa, dla kazdej kobiety.

Gość Biegusek
Witajcie:)) Dziękuję Radosnko,że mi podałaś te linki,ale od momentu,gdy zmieniłam internet na inny,mam poważne problemy z tymi linkami..Nigdzie nie mogę na nie wejść,gdy od razu "zawiesza" mi się komputer.Tragedia !! Z chęcią bym je rozwiązała,wiele razy próbowałam uruchomić..Och,losie !!:(( :(( Buziaki dla reszty ekipy 😍 🌻

Gość Nieznajoma_27
Jestem w bardzo podobnej sytuacji ...tylko mój mąż chce do mie wrócić , mamy dwójkę małych dzieci, a dylemat polega na tym ze wiem ze miał dziewczynę, mówił ze z nia zerwał dla mnie bo nadal mnie kocha, ale wczesniej mówił ze kocha tamtą? Myśle ze to zagubienie zaczelismy sie widywac czesciej niz kiedykolwiek i uczucia ozyły i moje i jego, ale na jak długo? A co z ta dziewczna jak ona musi cierpiec? Sama nie wiem czy tak mozna?

Gość Do Powyzej
Uwazaj, bo jak za szybko mu wybaczysz to bedzie wiedzial, ze zawsze moze tak robic...

RADOSNKA oczywiscie ze klikne w twojego linka zaraz i cos napisze:) dlugo tu nie zagladalam bo mialam wyjazd sluzbowy w ten weekend - ale juz jestem wogole sama nie wiem czy dobrze robie caly czas angazujac sie w ten pseudo zwiazek, czamai sie sama w tym glubie powaznie raz mi sie wydaje ze on mnie traktuje tylko i wylacznie jak dobra kolezanke z ktora milo spedza sie czas teraz kiedy juz jest sam , a z 2 strony czuje ze jemu na mnie zalezy a sama juz teraz tak sie do tego przyzwyczailam ze wiem ze lepeij jest tak jak teraz niz jakby nic nie mialo z tego byc!! lubie spedzac z nim czas a jak kiedys bedziemy razem to tylko cieszyc sie bede i tyle:) chcialabym mu powiedziec ze czuje do niego cos wiecej niz przyjazn ale nie mam pojecia jak zreszta po co psuc te dobre relacje jakie sa miedzy nami?? nie wiem czy to strach mnie determinuje przed tym wyznaniem czy poprostu odpowiada mi tego typu ukad?? dziwne to wszytko jest naprawde...

Gość moze on sam nie jest pewny
czego chce, wiec trzyma cie w niepewnosci, bo nie wie. Ale z drugiej strony gdyby mu naprawde zalezalo to by sie inaczej zachowal. Moze on jest z tych holdujacych zasadzie: "lepszy wrobel w garsci"?

Radosnka jestem pod wrażeniem Twoich wypowiedzi- r e w e l a c j a :)Wyrośniesz niedługo na forumowego psychologa;) A może nim jesteś? Jak bedę miała jakis problem z facetem to uderzę do Ciebie jak w dym :P Pozdrawiam Cie serdecznie i życze wszystkiego najlepszego :)) I Tobie Deko równiez bo widać że jesteś naprawdę inteligentną dziewczyną, która musi zapanować nad emocjami (oj ja wiem jakie to trudne).Miłego dzionka zyczę i idę spać :)Ciao!

Margotta - dziekuje za komplement! Nie, nie jestem psychologiem. To tylko wlasne doswiadczenia poparte wszedzie dostepna literatura. Jak bedziesz miala problemy (nie tylko problemy bo przeciez cale zycie sie uczymy, prawda? ;-) ) to kliknij w moja stopke i zajrzyj na spis lektur. Jesli lubisz czytac to na ostatniej stronie sa dobre cytaty, daja do myslenia i sprawiaja, ze patrzy sie inaczej na rozne rzeczy. Deka, widze, ze nadal prowadzisz rozmowe z sama soba, pewnie wiecej jest w twojej glowie, anizeli piszesz ale tak to o to chodzi, by sie zastanawiac. Dziekuje na wpis do tematu Kobiety a problemy w zwiazku. ;-)

Gość Do Autorkitematu
Deka, jestes madra dziewczyna!

Gość Do Deki
Trzymaj sie dziewczyno! Sama wiesz najlepiej!

jejku to mile slyszec takie slowa - wielkie dzieki:) choc sama nie wiem co powiedziec do Radosnka wiesz weszlam na kobiety w zwiazku troche sie rozpisalam a potem jak zobaczylam to okazalo sie ze ponad 2/3 mojego tekstu zostala ucieta:( chba dlatego ze cytat ksiazki pisalam w takich nawiasah jak napisalam... no trudno ale jeszce tm wejde tylko bym chcal do konca przeczytac wszytkie odpowiedzie a co do mojej sytuacji jezeli ktos jeszcze jest ciekawy jej sprawa wyglada bardzo dobrze, razem spedzamy czas, on o tamtej nawet nie mowi, a mnie uwzglednia w swoich dalszych planach... niby platoniczny zwiazek ale z 2 strony jaki piekny:) no nic pozdrawiam wszytkich i gdzie wy sie wszyscy podzialiscie??:)

Gość Do Autorki tematu
Deka, tak trzymaj! Pozwol sie zdobywac! Nie pokazuj, ze ci strasznie zalezy, ze bez niego ciebie nie bedzie!

podoba mi sie cytata Agra:) taki jakby idealny do mojej sytuacji:) do przedmowczyni - dzieki za mile slowa zrobie tak jak mowisz, tz robie to juz od jakiegos czasu i rezultaty dostrzegam:)

Gość Krasula w roze
Agra, cytat jest boski!

Gość Sponsored
Deka, daj sobie na luz i czekaj na rozwoj wypadkow.

Gość Sponsored
Deka, daj sobie na luz i czekaj na rozwoj wypadkow.

Gość Do Idiotki
I co? Wrociliscie do siebie?