Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala19

bez gumki biorac tabletki??? zawsze?? hmmm..

Polecane posty

dziewczyny mam pytanko dla tych ktore biora tabsy, zawsze kochacie sie bez dodatkowego zabezpieczenia?? oczywiscie nie biorac pod uwage wymiotow itd, bo ja mam strasznego stracha, chodzi mi tu w szczegolnosci o picie alkoholu... wpisujcie sie dziekuje pozdrawiam papap

Gość BUnnyyy
odkad zaczelam brac tabletki nigdy nie uzywalismy gumek ani razu od samego poczatku tylko piguly.a co do alkoholu to spozywam 2 razy mialam sytuacje ze zwymiotowalam ale to bylo po jakis 18h...

Biorąc tabletki (3 lata) ani razu nie kochałam się w gumce, bo za nimi nie przepadam. Ale, mozę trochę schizuję, alkohol ograniczam do minimum -> boje się że z moją słabą głową skonćzy się na rozmowie z wc-kaczką. Wyjsciem z tego dołka byłoby branie tabletek rano a picie wieczorem ;)

Gość miiiiiiiiiiiiimi
ja powiem szczerze ze sie boje no ale skoro nie wymiotuje i nie mam biegunek to chyba musi byc dobrze nie??? ;)

Gość gigi54
6 lat biorę pigułki, dziecka nie mam. Przy braniu leków zawsze się zabezpieczałam dodatkowo.

Gość adfreg
ja biore tabsy i pije alkohol. no bo wiadomo lubie. raz jest napisane ze alkohol oslabia dzialanie antykoncepcyjne a raz ze n ie. wiec sama nie wiem . ale kocham sie bez gumki:)

Gość a po co gumki hehe

Gość yyyyyyy....
ja nigdzi enigdy nie widzialam, zeby bylo napisane gdziekolwiek ze alkohol obniza skutecznosc antykoncepcji :|..nie wypisujcie bzdur.