Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elektryczna pomarańcza

gdzie można dokonać zabiegu podwiązania jajników

Polecane posty

jeżeli ktoś coś wie na ten temat proszę o informacje mam troje dzieci i wieczny kłopot z antykoncepcją

Gość .kobitka.
W Polsce nigdzie.Jest zakazane.

Gość .kobitka.
spróbuj wkładki mirena,5 lat spokoju,nie słyszłam o zadnej ciąży z ta wkładką

dzięki za podpowiedz spróbuje skontaktować się z koleżanką która mieszka w Niemczech niech się zoriętuje co i jak i za ile

Gość akacjaaa
znam tylko jeden sposob w polsce, zajsc w ciaze i zalatwic cesarke no i podwiazanie jajnikow, moja kolezanka wlasnie w taki sposob rozwiazala te sprawe.pozdrawiam

Gość męczy mnie ta antykoncepcja
Mam powiedzieć lekarzowi, że podczas CC ma mi podwiązać jajniki?? Nie każdy lekarz się na to zgodzi, załatwienie CC na życzenie w moim mieście graniczy z cudem a co dopiero coś takiego. Szkoda, że nie można w Polsce zrobić tego legalnie, to ulatwiłoby życie wielu kobitom.

w Legnicy wystarczy chodzić do gina który pracuje w szpitalu i wszystko można załatwić wyznaczają termin porodu pacjentka przychodzi nawet nie czekają na bóle a inne pacjentki dyskryminują .Mam już troje dzieci i naprawdę już starczy czyli to nżadne rozwiązanie

Gość mnie po cc
drugiej odmówiono podwiązania jajników. Wkładka zawiodła. Jak znacie ceny za granicą to podajcie gdzie i za ile.

zadzwonię do koleżanki do niemiec niech popyta co i jak , jak będe coś wiedziała to dam znać

Gość mnie po drugim CC
podwiązano jajowody,byłam zaskoczona,bo wczesniej lekarz nic nie wspominał o takiej opcji (mojej mamie podwiązano dopiero po trzeciej),byłam juz z bólami w szpitalu i czekałam na operację i wpadła lekarka z papierem do podpisania :( niby jest dobrze (zero stresu,zero pigułek i innych),ale mam ciągle jakiś zal,ze to sie odbyło w ten sposób...

Gość aleale
Przepraszam, ale dlaczego po CC podwiazuja jajniki? Jaki jest zwizek miedzy CC a podwiazywaniem jajnikow?

Gość mojej kuzynce
podwiązali jajniki po drugiej cesarce, a mimo to jakimś cudem zaszła w ciąże i urodziła 3 córeczkę - 3 raz też miała cesarkę i bolało ją potwornie (zrosty i cięcia :(

Ja poprosiłam o to przed operacją(miałam ciąże pozamaciczną)Miałam już 3 dzieci(z pierwszym cesarke)i lekarz sie zgodził.Po podwiązaniu jajników nie ma możliwośi\"cudem\"zajścia w ciąże i jak czytam takie bzdury to ręce mi opadają:)

Gość mojej kuzynce
to niech ci opadaja ale ona zaszła i urodziła