Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Smarkacz

Czy niewinny mężczyzna ma jakiekolwiek szanse udowodnić, że nie zgwaucił kobiety, która go o to bezpodstawnie pomawia?

Polecane posty

Jeżeli jest niewinny to samo pewnością siebie jest w stanie udowodnić.

Bo niewinny będzie domagał się udowodnienia że to on zrobił, a nie udowadniał że nie zrobił.

5 minut temu, Małоlat napisał:

Jeżeli jest niewinny to samo pewnością siebie jest w stanie udowodnić.

Bo niewinny będzie domagał się udowodnienia że to on zrobił, a nie udowadniał że nie zrobił.

Niby tak, ale pytanie, czy udowodnienie jest konieczne?

Przecież zamiast dowodów często wystarczają tylko poszlaki, czyli jeśli mężczyzna posiada narzędzie zbrdni (czyli pënisa) i nie ma alibi, to już można uznać, że jest winny

Wszak panuje hasło "wierzmy kobietom", więc jeśli kobieta twierdzi, bez żadnych dowodów, że mężczyzna jest winny, to trzeba jej wierzyć

a jeśli mężczyzna twierdzi, że jest niewinny, to trzeba mu nie wierzyć

Edytowano przez Smarkacz

Każdy mężczyzna profilaktycznie powinien nagrywać każdą sekundę swojego życia, bez przerw, żeby potem udowodnić swoją niewinność. Choć zawsze będzie można potem podważyć to nagranie i powiedzieć, że było sfałszowane

Natomiast jak kobieta oskarży mężczyznę bez żadnych dowodów, to trzeba jej wierzyć na słowo

17 minut temu, Smarkacz napisał:

?

Masz coś na sumieniu? 

Opowiedz nam o tym i może zacznij szukać adwokata z Urzędu 😄

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Masz coś na sumieniu? 

Opowiedz nam o tym i może zacznij szukać adwokata z Urzędu 😄

Nie mam, ale oglądałem w TV reportaż o mężczyznach nieslusznie oskarżonych

1 minutę temu, Smarkacz napisał:

Po co takie rzeczy oglądasz? 😴

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Po co takie rzeczy oglądasz? 😴

Po prostu leciało w TV

A co, nieświadomość zagrożenia chroni przed zagrożeniem?

Według statystyk, około 30% ludzi w więzieniach jest tam całkowicie niewinnie

13 minut temu, Smarkacz napisał:

Według statystyk, około 30% ludzi w więzieniach jest tam całkowicie niewinnie

Wiem, bo sądy też się mylą i nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Kiedyś chciałam pracować w Służbie Więziennej, ale brakło mi jaj i nie poszłam. A moze to i dobrze, bo bym jednak nie wytrzymała mając twardy i silny charakter 😄

(blokada pisania od moderatora, który założył sobie konto 6 sierpnia i wlepił mi 1 punkt za spamming) 🤨

• Haha 1

35 minut temu, Smarkacz napisał:

To oglądałeś reportaż o patologi polskiej policji i wymiaru sprawiedliwości, jak ktoś będzie chciał żebyś odpowiadał za gw@lt którego nie zrobiłeś i masz alibi to uwierz że znajdą się na to dowody, świadkowie, a twoje alibi potwierdzi grupa ludzi to i tak zostaniesz skazany nie dlatego że dopuściłeś się czynu , a temu że ktoś tak chcę, a przedewszystkim może się oskarżyć i udowodnić a np.: alibi w postaci nagrania które zostało zabezpieczone nagle na sprawie okaże się że uległo zniszczeniu czy modyfikacji i go nie ma lub nie zostanie Dopuszczone do sprawy jako dowód bo sędzia bedzię skorupowany.

A to że pytasz w obawie o to świadczy o tym że jakaś osoba chce być zgwałcona, a Ty masz tego świadomość i chciałbyś to zrobić bo osoba która np: poinformowała cie że tak by chciała albo że marzy o tym dając tym samym zielone światło żeby móc to zrobić to szukasz odpowiedzi/obrony bo masz wątpliwości co do tego i się wahasz, ale to normalne i naturalne że się obawiasz przed dokonaniem czegoś co może zniszczyć ci życie a ty tylko chciałeś spełnić czyjeś marzenie. Mając jakikolwiek cień wątpliwości nie zrobisz tego bo ci strach na to nie pozwoli, a po fakcie juz cię nic nie uratuje, a jedyne co będziesz mieć i nikt ci tego nie odbierze to wdzięczność i miłość osoby której marzenie spełniłeś bo bardzo łatwo jest sklasyfikować prawdziwy gwałt gwałciciela na swojej ofierze od osoby która chce o pragnie być zgwałcona, sprawca ma swój schemat ten sam sposób działania i wybiera ofiary z jakis przyczyn, a takie coś bez motywu bez schematu, a jedynie plan motyw taki że ofiara sama cię o to poprosiła informując że by chciała. Koniec kropka.

19 minut temu, tymczasowablokada napisał:

"Cokolwiek w życiu robisz, zostawia jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego co robisz".

Paulo Coelho

Czyli, że niewinność da się udowodnić?

10 minut temu, Smarkacz napisał:

Czyli, że niewinność da się udowodnić?

Wszystko się da. Tylko potrzeba czasu, cierpliwości, kasy i świadków. 

W co się wplątełeś? Opowiadaj. 

9 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Wszystko się da. Tylko potrzeba czasu, cierpliwości, kasy i świadków. 

W co się wplątełeś? Opowiadaj. 

Jeszcze w nic, tylko w to, że jestem mężczyzną, a w dodatku białym i heteroseksualnym, więc już potrójnie podejrzanym

To co mnie ratuje to że praktycznie żadna kobieta nie wie o moim istnieniu, a przecież trudno oskarżyć o cokolwiek kogoś, o kogo istnieniu się nawet nie wie

A co jak zgvwauci ta która chce gwautuw od innego typa i ona złoży reklamacje do sądu?

12 minut temu, wuj boży napisał:

A co jak zgvwauci ta która chce gwautuw od innego typa i ona złoży reklamacje do sądu?

Ja na wszelki wypadek, żeby mnie żadna kobieta nie oskarżyła o gwaut, to po 1 nie uprawiam wcale seksu, po 2 nie mam absolutnie żadnych kontaktów z żadnymi kobietami, a po 3 jestem impotentem

3 minuty temu, Smarkacz napisał:

Ja na wszelki wypadek, żeby mnie żadna kobieta nie oskarżyła o gwaut, to po 1 nie uprawiam wcale seksu, po 2 nie mam absolutnie żadnych kontaktów z żadnymi kobietami, a po 3 jestem impotentem

Ja jestem chamska 24 na 7 żeby nie pomyśleli że chce się rûchac znaczy się tutaj 

Z taką kobietą, która chce normalnego dobrowolnego seksu, a nie żadnego gwautu, na wszelki wypadek też lepiej nie uprawiać seksu, bo potem po 10 albo 20 latach stwierdzi, że dla hecy oskarży faceta, że ona wtedy się zgodziła, ale wcale nie chciała i on zostanie oskarżony o gwaut

30 minut temu, Smarkacz napisał:

Jeszcze w nic, tylko w to, że jestem mężczyzną, a w dodatku białym i heteroseksualnym, więc już potrójnie podejrzanym

I martwiącym się na zapas. Tworzący czarne scenariusze z dopy 😄

1 godzinę temu, Smarkacz napisał:

Wykluczone trzeba było czytać cały temat wiedzieć jakie okoliczności.

Jeżeli nie masz żadnej nie grozi bezsens pytanie.

Myślałem przedstawisz jakąś sytuację a tutaj nie ma.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się