Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwfreg

czy mam powod do zmartwienia?

Polecane posty

Gość dwfreg

dziewczyny moze to co napisze wyda sie glupie ale jestem chyba troch przewrazliwiona...od jakiegos czasu nie kocham sie z moim chlopakiem bo jakos boje sie z prezerwatywa a tabletek brac nie moge.ale ostatnio naszla nas taka ochota ze on wszedl we mnie na chwilke.bylo to w 23 dniu cyklu a potem jeszcze raz 3 dni pozniej.wiem ze to byly moje dni nieplodne i wlasnie dlatego pozwalam sobie na takie cos ale zaraz potem nachodza mnie watpliwosci i zaraz sie denrwuje..a co Wy o tym myslicie?powinnam sie martwic?

Gość NO TO JAK TO JEST
boisz sie z prezerwatywa a bez sie bpoisz mniej? jak juz sie chcieliscie kochac a sie boisz, to chyba lepiej by bylo zalozyc ta prezerwatywe? mialas nieplodne jesli masz regularny cykl,

Gość dwfreg
boje sie pelnego stosunku z prezerwatywa.tamto to byla tylko chwilka.ale w sumie masz racje,jakas dziwna jestem.a cykli nie mam regularnych.przewaznie sa ta jednak 30 dniowe.

Gość NO TO JAK TO JEST
mysle ze nei masz powodu do obaw, a nie wiesz kiedy mialas owulacje? ps mogliscie sie kochac nawet dluuuuugo w gumce a konczyc i tak mogl na zewnatrz

Gość dwfreg
mysle ze absolutnie nie masz powodu:-)i ja tez jestem taka panikara.pamietam jak kiedys mielismy nieprzyjemna sytuacje i to byl po prostu horror dla mnie.

Gość NO TO JAK TO JEST
ale to straszne jest, myslalam ze jak nic nei bedziemy robic to przestane panikowa, a tu sobie wymyslilam ze zaszlam w ciaze przez spodnie od palca, albo od kapieli z wlasna reka bo mnie chlopak dotknal :D tragedia :D obie nie mamy powodu do stresu chyba...a okres mam dostac w czwartek albo piatek nei moge sie doczekac

Gość hihihi hahA UŚMIECHNIĘTA JA
spokoojnie nie panikuj mało kto zachodzi od takiego włożenia to musiałby byc prawdziwy cud!!! Naprawde spokojnie kochana i wcale sie nie dziwie Twojej panice ja tez wiele razy przerabiałam takie hardcory:) tylko wyluzuj bo z tych nerów okres Ci sie spózni i dopiero będziesz szalec ja też tak miałam okres 67 dni spózniony 5 testów wszystkie negatywne ciaża urojona jak nic ale strachu byłoże hoho :)

Gość NO TO JAK TO JEST
usmiechnieta...ja tez bym chciala umiec nie panikowac... :(

Gość hihihi hahA UŚMIECHNIĘTA JA
DZIEWCZYNY JA WIEM I ROZUMIEM ALE NAPRAWDE NIEMAM CO PANIKOWAC URATUJE NAS TYLKO SPOKÓJ W TAKICH SYTUACJACH NAPRAWDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość NO TO JAK TO JEST
tyl;ko ze ja panikuje nawet z takiego powodu, jaki jest w linku ktory podalam, to moj temat, to juz jest chore, chyba mam za duzo cxzasu na myslenie o glupotach :D

Gość dwfreg
dziekuje za taka optymistyczna odpowiedz:-)ja tak w sumie to wiem ze to jest malo prawdopodobne ale zawsze jakies glupie mysli chodza po glowie.ja tez powinnam dostac okres jakos w czwartke,juz nie moge sie doczekac:-)

Gość sledzie w smietanie
Masz skrajną wersję schizy ciążowej. Jeśli zaszłaś od czegoś takiego to gratuluję małego mcgaywera czyjakmutam.

Gość autorkasssss
a moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość bzdryka
Spoksik. Tak to jest że się wszyscy denerwują czy trzeba czy nie trzeba. Najgorzej jest jak powiem chłopakowi że mam obawy - koszmar - shisa na całego i tylko nawzajem się podminowujemy. Lepiej mi nie mówić i czekać spokojnie. Pozdrawiam... P.S. A tak przy okazji. Pamiętam jak dostałam okres i na początku tak strasznie mnie denerwowało że muszę go mnieć. Najgorsza rzecz na świecie. A teraz... tylko czekam kiedy przyjdzie... :D