Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ile jeszcze mam schudnąć

Ile Waszym zdaniem?

Polecane posty

Ile Waszym zdaniem powinien ważyć facet o wzroście 186 cm? Bo tej zimy ważyłem już 96 kg, a teraz ważę 90kg. Ile jeszcze powinienem schudnąć?

Gość ze 4 kilo nie zaszkodzi

Gość moim zdaniem tak z dyszkę
:)

--> moim zdaniem tak z dyszkę Też tak właśnie myślałem :-) Da się zrobić :-) Uprawiam sport, głodu za bardzo nie odczuwam, więc jakoś to będzie :-)

Gość 80 kg to za malo
dobra wage masz,ponizej 85 kg nie ma co schodzic

Gość wela
Jesteś facetem więc wagę masz ok, wszystko zależy jednak od budowy ciała, umięśnienia itp Ale generalnie to już nie musisz chudnąć, u facetów normalna waga to wzrost w cm minus sto, no chyba, z ektoś jest bardzo umiśniony to oczywiście waga może być wyższa....

a ile masz lat? (jeśli można:) )

--> moim zdaniem tak z dyszkę Można :-) , 27.

to, że nie ma otyłości to wiadomo od razu bez sprawdzania BMI:)

--> NAJWAŻNIEJSZE Ja mogę sporo schudnąć. Kiedyś jak byłem mniejszy i miałem niecałe 180 cm wzrostu, to przed wakacjami ważyłem 57,5 kg. Poważnie! :-D A po wakacjach już 71,5 kg. Chcę po prostu wiedzieć ile mogę schudnąć, aby nie wyglądać zbyt chudo. Dodam, że lubię koszykówkę, a w tym sporcie często tak jest, że mniejsza waga = większa szybkość i wyskok. No to ile Waszym zdaniem będzie OK?

Gość jak ja bym chciała
żeby mój misiek ważył tak z 80kg, a przy wzroście 186 waży 68kg. Normalnie waży 72, ostatnio schudł przez stres i problemy i jest taki chudziutki, że aż za chudziautki. Ale to dziwne bo zjada baaardzo dużo, ze 4000 kcal dziennie. Tylko żę pracuje fizycznie ciężko, więc to też robi swoje :( Jak go "utuczyć" ???

Żeby faceci takie pytania zadawali :D Jeśli ktoś jest umięśniony to może mierzyć 186 cm i ważyć nawet 90kg i będzie to \"apetycznie\" wyglądało. Ktoś inny z kolei może mierzyć 186cm i ważyć 80 kg, natomiast jeśli nigdy nie ćwiczył to efekt może być nieciekawy. Nieważne ile kto waży, najważniejszy jest POZIOM TKANKI TŁUSZCZOWEJ !!! Jesli przy 80kg ktoś ma Body Fat 20% a przy 90 kg 10% BF to zdecydowanie lepiej wygląda osoba ważąca 90kg.