Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna rzecz

Dlaczego stare panny sa upierdliwe?

Polecane posty

Gość dziwna rzecz

Wybredne,niedobre,czesto bywaja nauczycielkami i mszcza sie na dzieciach???

Gość dziwna rzecz
nauczycielka z matmy,maokolo 32 lata,zawsze niezadowolona:O

A skąd wiesz, że niezadowolona? 32 lata to zdecydowanie nie stara panna. Szukaj innego podowu. Może bachor wybitnie upierdliwy? To bardziej prawdopodobne.

Gość dziwna rzecz
a tak chcialem sie wyzyc:O znowu lufa:O

Uczyła mnie kiedyś jedna stara panna :-P Cudowna kobieta :-) U moich znajomych w akademiku siedzi w portierni stara panna która ciągle tylko gdera bo zazdrości im że oni chodzą na imprezy a ona nie :-P ale ty myslisz stereotypami :-P :D:D:D

Już się nie używa słowa stara panna, zresztą na świecie też już nie. Bo kto to jest stara panna wg. was: 1 taka co nie ma obrączki na palcu? 2 żyjąca w konkubinacie? 3 Żyjąca na własny rachunek która ma przyjaciela ale z nim nie mieszka? 4 Niezależna, nie szukająca stałego partnera na życie? 5 zmieniająca partnerów seksualnych? 6 Bez obrączki ale sex okazjonalny? 7 bez partnera, bez obrączki i bez sexu? Tylko jak to stwierdzić???? Uważam że doszukiwanie się \"staropanieństwa\" w singlu w dzisiejszych czasach to XIX wieczny przeżytek :-)) PS a co z mężatkami, które od lat nie wiedzą co to sex i mają tylko obączkę na palcu i nic poza tym?

Gość Nawój Fekaliowski
syndrom starokawalerstwa sie kłania

Gość to dziwne
że zachowania faceta, jakie by nie było, nie ocenia przez pryzmat tego czy jest sam czy z kimś, a w przypadku kobiet zawsze winne jest staropanieństwo. Ludzie opanujcie się! Upierdliwe i zrzędzące są zarówno kobiety samotne jak i mężatki, to nie jest kwestia bycia lub nie z kimś ale charakteru, a takie uogólnianie jest krzywdzące dla wszystkich kobiet samotnych z własnego lub nie z własnego wyboru. Osobiście więcej znam upierdliwych i zrzędzących młodych mężatek z małymi dziećmi, które ciągle są z czegoś niezdowolone i bez przerwy zanudzają wszystkich opowieściami o tym ile mają obowiązków i jak to są przez los pokrzywdzone, niż kobiet samotnych. Żeby nie było nie jestem sama, ale irytuje mnie niezmiernie to ciągłe ocenianie innych przez pryzmat tego czy są w związku czy nie.

Gość mam 35 lat i jestem
stara panna, oczywiscie nauczycielka. a ludzie mnie lgna do mnie jak muchy :D

Gość salamandddra
to stwierdzenie wydaje mi sie byc bardzo krzywdzace a do tego nie adekwatne do rzeczywistosci. i wogole samo stara panna moim zdaniem jest juz epitetem obrazliwym.to co z tego ze panna?? i stara to jaki to wiek??bo dla mnie stary to ktos po 90.

Gość 35 lat to nie taka stara
da sie przeleciec jak zadbana i zgrabna

Gość salamandddra ma rację

Gość mam 35 lat i jestem
oczywiscie, ze czasem dam sie przeleciec ;) a zadbana jestem, atrakcyjna i podrywana

Oczywiscie, że stan cywilny czy też \"posiadanie\" faceta nie ma tu nic do rzeczy. Ale myślę, sobie że to jest odpowiedź na pytanie dlaczego maltretowane kobiety trzymają się kurczowo swoich mężów-oprawców - bo wg nich lepiej mieć chłopa choćby nawet bił. Znam wiele singielek, super dziewczyn - ale też znam sfrustrowane mężatki, które są z mężem nie wiadomo dlaczego i te są naprawdę upierdliwe.