Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skin so soft

Jak to sie dzieje ze zabity pajak odzywa?

Polecane posty

Gość skin so soft

juz drugi raz zabilam pajaka kapciem i polozylam tego kapcia na podlodze. jak chcialam go sprzatnac np. na nastepny dzien okazywalo sie ze pajaka nie ma! podobno to prawda ze pajaki odzywaja. ale czy ktos wie jak to sie odbywa? dlaczego? w jaki sposob? jak to mozliwe?

Gość hełpmi
ćpałaś coś??

Gość buuuhahahahahahaha
Od kiedy pajaki mowia ludzkim glosem???? :P

Gość jjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dopiero na drugi dzien sprzatasz rozpackanego pajaka?

Gość skin so soft
mowie powaznie. jutro z rana od razu ide bo babki z biologii zapytac o to zjawisko :D

Gość lolitki
podobno pada deszcz jak sie pajaki zabija...

Gość Nawój Fekaliowski
tak własnie pajaki odzywająjak go kapciem walniesz to on tylko się spłaszczy i wyglada na zabitego ale jego ciało jest tak własnie elastyczne i jak wyczuje że juz nie ma zagrozenia to się podnosi i ucieka , ale powiem ci ze potem potrafia sie okrutnie zemścić szczególnie w nocy , przychodz do łózka i gryza ciebie ile im wlezie.Powaznie mówie.

Gość skin so soft
nie mowia ludzkim glosem tylko sie regeneruja! (ahh ta moja poprawna polszczyzna :P) ze zwlok pajaka robi sie nowy ktory ma nowe zycie

Gość skin so soft
Nawój Fekaliowski > nie strasz mnie. jakis czas temu na scianie obok lozka zabilam takiego pajka z dlugimi nogami, bylo to wieczorem, rzucialam kapcia z pajakiem na podloge i poszlam spac. rano go nie bylo. myslalam ze kot zjadl :D wczoraj taki sam pajak tylko wiekszy lazil mi po koldrze ;// tez go zabilam i polozylam buta na podlodze i tez rano go nie bylo :/ boje sie ze teraz nawiedzi mnie jakies monstrum hah

Gość Nawój Fekaliowski
jestem arachnologiem powaznie mówie i nie śmijecie sie pajaka aby zabić to trzeba go nadusic twardym obcasem a nie kapciem.

Gość kikikikiki maupa
Nie słyszałaś o zmartwychwstaniu ? :P

Gość skin so soft
ale jak sie takie zwloki wrzuci do wc to chyba nam nie grozi zemsta? ;)

Gość Nawój Fekaliowski
Mówie powaznie zajmuje sie pajakami od 10 lat i poweim ci ze nie sa takie głupie na jakie wygladają to niezwykłe stworzenia ja osobiście uwielbiam je.Ale nie powinnas sie ich bac gdyz raczej w polsce nie ma pajaków silnie jadowitych chociaz ukaszenia niektórych moga wywołać uczulenia.

Gość Nawój Fekaliowski
nie zabijesz go wrzucajac go do wc gdyz w rurach nie ma wody lecz sa puste a woda jest tylko w syfonie takze jak ktoś znów cos nie spusci to bedzie sobie chodził w tej rurze A tak wogóle to gdzie ty mieszkasz w jakims zamczysku czy lesie?

Gość skin so soft
jak nie zabijac jak widze ze mi po lozku lazi :/ a pajakow sie boje nie dlatego ze moga ugryzc tylko boje sie samego faktu ze moze po mnie chodzic. ciarki mnie przechodza na sama mysl. nie wchodza w gre zadne rozwiazania typu: do kubeczka/na kartke i za okno.

Gość skin so soft
w mieszkaniu w bloku. i na dodatek zawsze mam naprawde czysto :/ nie wiem czemu zawze jakies paskudztwa musza byc u mnie! :/

Gość lolitki
podobno jak spimy to pajaki po nas chodza i mozemy je niechcacy zjadac:)

Gość jak beszamel
pajaki jak Lenin...wiecznie zywe:P

Gość Nawój Fekaliowski
w blokach pajaki mieszkają w piwnicy a do mieszkań dostaja siem poprzez szyby wentylacyjne gdzie w bloku sa wspólne dla wszystkich mieszkań takze zamknij kratki wentylacyjne i po kłopocie , nieraz tez włazą przez okna ale nie na wyzsze pietra

Gość Nawój Fekaliowski
Tak to prawda pajaki lubią mrok wilgoć oraz przewiew dlatego chodzą w nocy po nas ale zjedzenie go napewno nam nie zaszkodzi:)

Gość skin so soft
nawet byla strona gdzie pisalo ile roznych stworzen zjadamy w ciagu zycia. fe! a jeszcze jedna historia z pajakiem gdy bylam mlodsza byla taka ze chodzil pajak po podlodze, balam sie go zabic wiec nalozylam na niego kubek. balam sie potem ten kubek odsunac i stal na srodku pokoju przez klika dni. w koncu sie odwazylam (oczywisice byla pewna ze pajak juz zdechl) a tu co? pajak zmniejszyl swoj rozmiar chyba z 4 razy

Najlepiej zaatakować je nożycami :) Ja panicznie boje się pająków, a u mnie w mieszkaniu są naprawdę spore okazy, o wiosny do jesieni. I paskudzą mi na ściany, serio mówię, więc je unieszkodliwiam.

Gość skin so soft
i oczywisice byl zywy i mi spierdolil bo sie zapatrzylam zdziwiona :/

Gość skin so soft
ja sie ledwo moge przelamac kapciem (a jak jest ojciec to on zabija) a co dopiero nozycami:D

Gość Nawój Fekaliowski
uwazaj z tym zabijaniem ich bo sie zemszczą!

Gość skin so soft
wytlumacz mi to bo nie rozumiem tej zemsty. ogolnie na ludziach czy na osobie ktora go zabila? bo jak one takie madre to ja sie zaczne pod tym wzgledem bac ;)

Gość kichka
ile masz lat skin so soft? bo jestes zajebista hahaha, z tą gadka o ozywianiu sie pająków i te wszystkie historyjki