Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skin so soft

Jak to sie dzieje ze zabity pajak odzywa?

Polecane posty

Gość Nawój Fekaliowski
smiej sie smiej a zobaczysz one kojarza konkretych ludzi bo ich nie rozrózniaja ale zapamietuja miejsce takze ofiara moze zostac kazdy kto wkracza na jego teren , wiem że to smieszne ale on ma taki swój instynkt

Gość Nawój Fekaliowski
Tłumaczyłem ze one nie ozywają lecz nie zostaja zabite a tylko spłaszczone co dla nich jest niegrozne aby go zabic trzeba uderzyc czyms twardym a tak to on sie płaszczy i udaje martwego jak czyje sie bezpieczny to "ozywa" i ucieka

Gość skin so soft
18 ale nie wiem co to ma do rzeczy. i nie wierze ze nikomu sie nie zdarzyla podobna przygoda

Gość kichka
ja jakos zabijam pająki kapciami i jak mu flaczki z dupci wyjdą to chyba juz nie ozywa? i go wcale nie spłaszczam tylko rozwalam calkowicie :]

Gość skin so soft
dzeiki nawoj. duzo istotnych informacji powiedzaiales:) a na scianie to ja tez nie zabijam tylko biore go miedzy dwa kapcie :P

Gość skin so soft
dzeiki nawoj. duzo istotnych informacji powiedzaiales:) a na scianie to ja tez nie zabijam tylko biore go miedzy dwa kapcie :P

Gość Nawój Fekaliowski
jak ktos sie ich boji to uderza lekko i ze strachem takze trudno go zabić

Moje jeszcze nigdy nie ożyły, a nawet gdyby, to nie mogłyby się poruszyć bez kończyn :D __________________________________ Zabijam pająki szybko i skutecznie :D

Gość skin so soft
jak sie zemscily? :P

Gość Nawój Fekaliowski
a mówiłem ze się maszcą!!!!!!! Biada ci skin!!!!!!

Gość skin so soft
zalozylam bardzo powzany temat a wy sie teraz nabijacie ze mnie :D:D:D

Gość skin so soft
powazny*

Gość Nawój Fekaliowski
mówię jak najbardzie powaznie

Gość Nawój Fekaliowski
Małe miasteczko Prosperity w Arkansas. Z samochodu przewożącego odpady chemiczne do miejscowego stawu wpada przypadkowo jedna beczka z toksycznymi substancjami. Ważkami z tego stawu karmione są egzotyczne pająki hodowane na podmiejskiej farmie przez starego dziwaka. Pod wpływem zainfekowanego pokarmu wszystkie pająki podlegają mutacji - urastają do niesamowitych rozmiarów. Jadowite tarantule osiągają np. rozmiar słonia i szybkość samochodu wyścigowego. Duże i odpowiednio wygłodniałe pajęczaki zaczynają szukać pokarmu. Początkowo zadowalają się miejscowymi psami i kotami. Potem wkraczają do miasteczka i rozpoczynają polowanie na ludzi. Na czele broniących się mieszkańców Prosperity staje piękna pani szeryf Sam Parker oraz inżynier Chris McCormick, który po dziesięciu latach wrócił właśnie do miasteczka, by w pozostawionej mu przez ojca w spadku kopalni szukać ukrytej tam ponoć żyły złota.

Gość kichka
ogladałam ten film :]

Gość Nawój Fekaliowski
Zobacz na to!!to Brachypelma on bedzie pogromca takich jak ty http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://tapety.rozrywka.eurocity.pl/mini/tap_0054.jpg&imgrefurl=http://tapety.rozrywka.eurocity.pl/%3Fkol%3D13&h=150&w=200&sz=14&tbnid=o3j1cJfP6cArBM:&tbnh=74&tbnw=99&hl=pl&start=1&prev=/images%3Fq%3Dpaj%25C4%2585ki%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DG

Gość smutna po stracie pupila
Kiedys chodowalam sobie pajaczka na scianie.Niestety po kilku tygodniach zniknal i od tamtej pory go nie widzialam:( Gdybys sprobowala przemoc ten irracjonalny strach to zobaczylabys jakie to wspaniale stworzonka. Jedyny problem w tym, ze odchodza...a zal po ich stracie jest wielki- jak to po stracie ulubionego zwierzatka:(

hodowalam*

Gość skin so soft
a z tym moim strachem to jest tak ze boje sie ze one tak szybko chodza i gdzies mi wejda za koszulke albo cos :P np. moj kolega ma rozne pajaki, trzmalam na rece doroslego ptasznika z tym ze siedzial sobie spokojnie na dloni wiec sie go nie balam (a powinnam bo go poglaskalam i mi zostaly jego wloski z tylka na palcu i jak sie potme dowiedzialm mogl sie zdenerwowac o to i mnie ugryzc :P) z tym zs jest duzy i nawet gdyby sie rozruszal to moglabym go sciagnac z siebe a te male to ledwo widac :/

sam nie wejdzie jesli go nie wezmiesz na reke-no chyba, ze jak spisz :O Jesli chodzi o szybkie chodzenie to sadze, ze jakbys sie postarala to moglabys go nawet przegonic :P Ja mialam zwyklego pajaczka nie ptasznika:(

Gość skin so soft
Nawój Fekaliowski > czy to nie jest przypadkiem ptasznik czerwonokolanowy??

Gość skin so soft
Nawój Fekaliowski > czy to nie jest przypadkiem ptasznik czerwonokolanowy?? to zdjecie ktore podales

Gość skin so soft
pewnie ze to on hehe musisz wymyslec innego pajaka na straszenie