Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Isia Ah

hazard

Polecane posty

Jestem hazardzistką, od 1994 roku członkinią Wspólnoty Anonimowych Hazardzistów. Jeśli mogę Ci w czymkolwiek pomóc, chcesz porozmawiać, potrzebujesz ciepłego słowa i wsparcia to jestem tutaj...

Gość uppppppppppppppppp

Gość Dorris
Witam,mój mąż jest hazardzistą.Doprowadził do tego że teraz toniemy w długach,które ściąga komornik.Ja od roku uczęszczam na terapię dla współuzależnionych.Mąż sie nie leczy,choć od roku nie pije,a nie gra od grudnia 2005.Ostatnie przegrane pieniądze miały być na święta.Trudno mi o tym pisać bo odżywają nieprzyjemna wspomnienia.Tak jak potrafie zrozumieć alkocholizm,tak hazardu nie potrafię.Przecież to nie jest substancja chemiczna która powoduje zmiany w mózgu a jednak uzależnia.Mąż jest odsunięty od dostępu do pieniędzy w ten sposób sie zabezpieczam,ale nie zawsze to sie sprawdza.Wystarczy że odrobinę stracę czujnośc wykorzystuje okazję.Cały czas tę gra na internecie w gry hazardowe niby nie ma tam pieniędzy jakich takich ale utrzymuje go w napięciu towarzyszącemu hazardzistom co w jego przypadku nie jest dobre,ale niestety nie da sobie tego przetłumaczyć.Pozdrawiam.

Doris Kochana, Takich żon jak Ty jest dużo więcej i bardzo Ci współczuję.W tej chwili przygotowywuję swoje forum a Ciebie póki co, odsyłam na forum Anonimowych Hazardzistów -pozdrów ich ode mnie koniecznie-proszę.Tamjest kącik dla współuzależnionych, gdzie kobiety pomagają sobie nawzajem. Z tego co tam widziałam, są tam głównie kobiety. Bo mężczyźni w większości w analogicznych wypadkach zostawiają nas i odchodzą.Napisz do mnie jesli masz ochotę: drzewo8@vp.pl. Jestem myślami z Tobą.Isia

Gość Dorris
Pewnie jeszcze coś napiszę ale jutro dzisiaj idę już spać.Pozdrawiam i dobranoc.