Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecisutek

Kosciół o prezerwatywach

Polecane posty

Gość trzecisutek

z dzisiejszej Wyborczej: Koscioł niedługo zezwoli na korzystanie z prezerwatyw przez wspołmałzonków z których jedno jest zakazone wirusem HIV co o tym sądzicie? czy niedlugo Kosciół pojdzie na dalsze ustepstwa w tej sprawie? co sądzicie ogolnie o zakazach Koscioła o antykoncepcji?

Gość 99999966663
bezsensu.. nic im nie pasuje.. jak zajdzie 16 latka w ciaze to jest grzech jak sie zabezpiczy tez jest grzech.. jak w ogole wspolzyje to dopiero ma przesrane.. eh ludzie kosciol to kosciol.. nikt nie uznaje ich zasad.. a przynajmniej jakies 99 % kosciol pojdzie na ustepstwa i moim zdaniem za kilkanascie lat sie to zmieni

Gość oollllaaaaaaaaa
to znaczy, że najpierw muszę się zarazić hivem, a później będę mogła używać prezerwatywy? Dzięki bardzo, ale ja już używam, żeby nie zarazić się hivem

Gość ooollllaaa madrze powiedziane
:D

Gość gnat
a dla mnie to oni sobie moga zakazywać swoim synkom a nie mi !!!!! Mi moga tylko w dupe nadmuchać , i tak sobie robie co chce!!!!!Zaden klechta palant nie bedzie mi nic zakazywał!!!!! A tymbardziej kosciół!!!!

Gość nie ma innego wyjscia

Gość już przestałam im wierzyć
Księża jak widać nie stosują antykoncepcji. Co druga na topicu o księżach ma dziecko z batmanem (potocznie ksiądz).

Gość a zakonnice gumek nie stosuja
i w ciążę zachodzą. jak np. ta Betanka :O

Gość gość
Jak wiesz co robisz to tak naprawdę masz myśli skupione porannym stolcu który to w naj mniej odpowiedniej momencie chciał się ewakuować z twej d'u'p'y .

Gość gość
Jak sie nie chcesz stosować do zakazów i nakazów KK to nie musisz ,nikt cie nie przymusza ,ale nie obrażaj pracowników KK bo w każdej pracy są przepisy .