Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona .

strach mimo wszystko

Polecane posty

Gość Czego strach
Napisz więcej. Odezwij się. Ten Twój założony temat wygląda jak wołanie o pomoc> Wygadaj się będzie Ci łatwiej!!

Gość ona .
przyznal sie, ze sie zauroczyl, ale ze to minelo. znam ja tylko z widzenia...od poczatku mialam zle przeczucia (dlaczego nie ufalam im?!) nastepnego dnia po jego 'wyznaniu', przypadkiem spotkalam ich, na drugim koncu miasta...juz wierze w przeznaczenie. bylam zalamana, jak w złym snie... powiedzial, ze musial z nia wszystko wyjasnic,bo wszyscy jestesmy na jednej uczleni. mial sie z nia nie spotykac. teraz zauwazylam ze wcale tak nie jest, okazalo sie ze bal sie ze to bedzie koniec jesli mi wtedy by pwoeidzial, ze ja lubi i chcialby zeby byli znajomymi. wtedy sie zawidolam teraz tez, bo nie pwoeidzial prawdy. prawie dwa miesiace a ja czesto mysle o niej i sie boje, gdy ja mijam czuje niechec. staram sie go jakos zrozumiec, on zapewnia ze mnie kocha i zeby cos moglo byc to on tez by musial chciec. zaufanie ale zostalo nadszarpniete :( chcialabym zapomniec

Gość ona .
szanowac ze sie przyznal, choć dla mnie to w jakims stopniu zdrada psychiczna, chce ufac jak kiedys. bardzo.