Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaja

powrót po latach do miłości !!

Polecane posty

Gość kajaja

hej czy wróciłyście kiedys do swoich dawnych facetow i czy wierzycie ze jest to w ogole mozliwe. Bo u mnie jest tak: Poznalam 4 lata temu (!!!) fajnego chlopaka, on byl bardziej zaangazowany wtedy niz ja i to po jakis 3 miesiacach sie rozpadlo, ale caly czas mielismy (co jest troszke dziwne) ze soba kontakt (przez smsy i maile a ostatnio przez gg ). Jednak one byly takie powierzchowne (tzn piszemy o takich zwyklych rzeczach, co u nas slychac itp) ale on nigdy nie wspomnial zeby kogos poznal czy zeby z kims byl.Choc nie wierze zeby przez te 4 lata ciagle byl sam. No i ostatnio Go spotkalam i mnie zamurowalo. Po prostu sie znowu zakochalam i nie moge go sobie wybic z glowy!! ale nie wiem czy on kogos ma a napewno nie chcialabym zakłocić jego zycia jesli on z kims jest. Tylko ze ja nie mam jak sie tego dowiedziec jak nie od niego . On nigdy nie uzewnetrznial uczuc wiec nie widze sposobu zeby po jego mailach wyczuc czy on bylby w jakis sposob takze mna zainteresowany. A jak Wy myslicie ? Mozliwy jest taki powrot po latach ?? I czy ja mam prawo tak wchodzic w Jego życie po latach?? A moze znacie jakis sposob w jaki moglabym sie domyslic jego uczuc i w ogole CO MAM ROBIC ??????????

Gość seb
po prostu napisz do niego