Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrakinka

mały biust/

Polecane posty

Gość Justina_
A ja mam 21 lat,a biust szkoda gadać,malutkie A.Moich piersi prawie wcale nie widać.Kiedy ubiorę jakąś obcisłą bluzeczkę dopiero wtedy są bardziej widoczne.Mam fes pecha,bo moja mama i babcia mają właśnie bardzo ładne dość duże piersi-rozmiar duże B,a ja odziedziczyłam je po ciotce-siostrze mojego taty,która też ma małe A.To się nazywa pech!Ciotka ma już 52 lata i też jest sama,nie ma męża,dzieci.Jestem tym naprawdę przerażona,że ci faceci na serio patrzą tylko na te cholerne cycki. Piersi są moim jedynym kompleksem.Rozmiar B jest moim marzeniem.Martwię się,bo przez te piersi żaden facet mnie nie chce.Dlatego tak jak ciotka ciągle jestem sama :(. Strasznie głupio się czuję,jak się przeglądam w lustrze.21-letnia kobieta,a piersi jak u 10-latki.Okropność.

Gość malalalo
oj dizewczyny, co się przejmujecie - po ciązy urośnie ^^ u mnie w rodzinie wszystkie laski były szczupłe i niemalże płaskie - teraz, po ciążach są co prawda dalej szczupłe, ale biust się im do C powiększył. także spokoooojnie =)

Gość zaszokowana
nie zgadzam sie z przedmówczynią . Mi wcale po ciązy nie urosły wruciły do poprzedniego rozmiaru czyli A i jeszcze co gorsza są puste jak woreczki. :P także nie urosną .

Gość PORASZKA
Co to za idiotyczna nagonka na dziewczyne!!!!! czy ona wam napisala ze dala sie macac po cyckach? Boshe co za głupie dewotki na tym forum.Cnotki niewydymki co? idiotki z was !!! TO JEST INDYWIDUALNA SPRAWA KAZDEGO KIEDY SIE DAJE MACAC PO CYCKACH TEPE KROWY!!!!

Gość Justa_18
do Justina:moze operacja? po co masz sie meczyc cale zycie z tym kompleksem, ja mam 18 lat i rozmiar B ale tak ledwo....skoro mozna sobie ulzyc to czemu mamy tego nie robic, operacja nie jest ani szkodliwa ani jakos bardzo droga.

Gość nikodem16
hej ja tez mam 16 lat i bardzo maly biust!!!- 70 A Kupuje tylko staniki push-up choc nienawidze chodzis w stanikach. juz w 5 klasie podstawowki wiekszosc moich kolezanek nosilo staniki choc polowa z nich wcale nie musiala. jak "my" znaczy laski bez stanikow przebieralysmy sie na wuef to one sie z nas smialy ze deski i takie inne epitety, co musze dodac sie bylo mile. musze przyznac teraz maja cycki jak balony i jeszcze nosza wypychane staniki co wyglada kretynsko:) a ja??? cycyszki jak paluszki:) musze ubrac baaardzo dopasowana bluzke zeby bylo widac ze nie jestem chlopakiem:P ale teraz juz sie tak tym nie przejmuje jak wczesniej:) ps. do autorki: mój e-mail sabinka656@interia.pl napisz