Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

17629620

Kocham i pragnę być kochana.y / co w tym złego /.

Polecane posty

Gość miłosć nie istnieje
ile razy trzeba to Wam powtarzać?

Gość bfx ngx
pewnie ze nie istnieje...to tylko hormony

Masz rację, każdy ma prawo lecz z tą walką należy uważać; tam gdzie trupy, nie ma miłości :)

Gość Okopka
Kochana mowisz o rzeczach oczywistych- no jasne ze warto!! Nad czym sie tu rozczulac :O

jak słyszę o chormonach to pękam ze śmiechu.chormony to sexs,a gdzie serdyszo miłość_____

Gość Diego Madonna
Nie ma miłości. Są tylko wymagania, które spełnić mogą jedynie najlepsi, czyli wysocy, przystojni, inteligentni i bogaci dżentelmeni.

Gość jagoo
hormony skarnie...słownik ortograficzny sie kłania...jakie serduszko??zalosne

Gość dobrze ci tak
"Serdószko" drogie dziecko. Naucz sie ortografii :-)

D Madonna,co Ty mówisz. Dla Ciebie tylko kasa ważna,widać nie trafiłaś na swego-proponuję szukaj dalej nie bądż taka wygodna________

Gość Diego Madonna
Jestem "on". :-)

Dobrze ci tak--------ale zwody kogoś poprawiasz a sama co SERDUSZKO przez Ó -nieżle.___

Nie jestem pedalem a w powyzszym wpisię chodzilo mi o to ze jestem z tych facetow, ktory nie spelnia wysokich wymagan kobiet, dlatego cos takiego jak milosc dla mnie de fakto nie istnieje. Nauczcie sie czytac ze zrozumieniem :-)

Dajcie spokój błędom---to nie kącik ortografi_______ poprawnej polszczyzny________ na temat proszę___

Gość FearNot
O ile dobrze sie orientuje to hormony sa bardziej odpowiedzialne za poped/pociag niz za sam seks :) druga sprawa! wiesz czym jest milosc z naukowego punktu widzenia? W momencie zauroczenia organizm uwalnia do mozgu substancje powodujaca...euforie? mile odczucia? nazwij to jak chcesz....to tylko kwestia kilku zwiazkow w twoich zylach :) nie zastanawialo nikogo skad wzielo sie powiedzenie..."zadzialala chemia"? :> bo to wlasnie jest czysta chemia :D trzecia sprawa! owszem...to nie kacik poprawnosci gramatycznej, ale te kilka podstawowych zasad pisowni jest wymagane nawet i w internecie! nawet nie wiesz jak to bardzo razi w oczy....swoja droga NIE dzieciom neostrady

Gość a Ty nie pomyliłaś - eś tematu
LUDZIE??!! CHCECIE SIĘ KŁÓCIĆ, TO IDŹCIE GDZIE INDZIEJ, ALBO SOBIE ZAŁÓŻCIE TEMAT DO TEGO!!! :(:(:( tu ludzie o miłości, a oni zawalają smutami :(

przepraszam,czy naprawdę tak trudno zrozumieć o co pytam i na jaki temat chcę poznać Wasze zdanie.p.s.nauczyciele do szkól,tu za naukę nie płacą_____________

Gość głupi jaś
Spierdalac mi stąd! >:-I I to jórz!

Gość odpowiem w takim razie
"Kazdy ma prawo do miłości i walczyć o nią do końca / Tak czy Nie /." każdy ma prawo do miłości- tak, bo niby kto miałby tego zabronić? tak pytanie jak i odpowiedź są czysto abstrakcyjne oczywiście i walczyć o nią do końca- prawo: tak? bo kto miałby zabronić? czy to ma sens? czy to jest uzasadnione? czy to jest mądre? czy to jest dobre?- a to już inna sprawa dlaczego mam wrażenie, ze pod tym pytaniem kryje się historia stara jak świat czyli...."zakochałam się w żonatym":O

Diego---kobieta czy facet nie ma nic do tego o co pytam,chcę poznać Twoje zdanie na temat-wypowiedz sie__________

odp.w t. razie--no cuż może prawda może nie,po co mam Ci to mówić,może jesteś domyślna, może nie, kto to wie- tylko ja_________

odp.w t. razie--no cuż może prawda może nie,po co mam Ci to mówić,może jesteś domyślna, może nie, kto to wie- tylko ja_________

Gość proboszcz Wójtowicz
"Kazdy ma prawo do miłości i walczyć o nią do końca / Tak czy Nie /" Pani Grzybowa, proszę sie uspokoić i nie zadawać mi takich głupich pytań.

Gość odpowiem w takim razie
ja wiem że jestem domyślna...z reguły;) nie twierdzę że w 100% przypadków- ale z reguły się nie mylę

Gość ca
no dobrze tym razem się pomyliłas ,ale nic w tym złego,to nie ten temat, pytam konkretnie,bezosobowo_________

Gość apppppppppppppppp