Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego życie tak boli

Kobietki pocieszcie faceta

Polecane posty

Koleżanka rezygnuje ze studiów, jutro mam na to oficjalnie powiedzieć i pożegnać...a ja siedze w domu i zbiera mi się na płacz. Jej charakter, poczucie humory, sposób bycia sprawiał, że każdy dzień na uczelni z nią nie był z dniem straconym. Tak szczerej, kochanej dziewczyny to już chyba nigdy nie spotkam:( Facet który z nią będzie to jakby wygrał los na loterii..... najbliższa mi osoba mnie zostawia :( Gdybym wiedział, że to tak będzie bolało, to wolałbym jej nigdy nie poznać

Gość jeśli kochasz -
powiedz jej o tym , nie masz nic do stracenia.

ale to chyba nie jest miłóść taka jak faceta do kobiety, jest śliczna, ale to co innego, kocham ją jak siostre , przyjaciółke, tak mi się wydaje.... ale co z tą pustką ??? czuje się jakby już te całe studia straciły sens :(

Gość jeśli kochasz -
a skąd wiesz jak ta miłość ma wyglądać ? każda jest inna , jesli już tęskisz do niej , jeśli już wszystko straciło sens bo chce odejść to objawy miłości. a miłość która zaczyna się od przyjaźni jest najbardziej wato,ściowa i najtrwalsza. żwlekaj zwlekaj to będziesz załował że nie zrobiłeś nic

Gość burdella bella
chłoptaś ty to jakaś ciamajda jesteś i niedochujek. Kobietkę trzeba ostaro brać za co jej Bozia dała to ona od razu pokocha. Jak ty się bedziesz mazgaił zamiast ją obłapiać to zasłusz na nędzny los niedupczyciela.

Gość czegośmitubrakuje
Zostawia cię bo studia w Polsce są głupie i beznadziejne. Jak będzie mądra to sobie znajdzie faceta za oceanem, wyjdzie za mąż bogato mniej lub bardziej, ale będzie żyła jakoś normalnie, a nie w takim gównie jakim jest ten jebnięty w łeb kraj. idzie walczyć 10 dupków a co ma z tego reszta? gówno - podwyżka cen paliwa. to po chu...komu taka wojna? A ja gdybym miała rozumu trochę to bym sobie żyła teraz w Kaliforni. I miałabym rodzinę jak jane Austin. Ale byłam podupiona w łeb i życie mi ZAPLACILO za głupotę moją.

Gość Podobno
Wlasnie -zaslusz - sobie na taki los.

a macie chociaż jakiś pomysł co jej dać aby o mnie nigdy nie zaomniala??? bo ja ja zawsze bede mial w sercu :(

Gość do jelsi kochasz
tak:) ta pustak.. ona duzo mowi..;) trzeba powiediec, jak sie kocha i byc z ta osoba:)